Σιμονσέλι ξανά

Σιμονσέλι ξανά

Οι Σιμονσέλι, (1ος ), Σπις (2ος) και Στόνερ (3ος) ξεκινούν από την πρώτη σειρά του Άσσεν αύριο το μεσημέρι (Σάββατο 25/6).

Υπόθεση του Μάρκο Σιμονσέλι (San Marco Honda Gresini) έγινε  η pole position για τον 7ο αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP. Οι Μπεν Σπις (Yamaha Racing)και Κέισι Στόνερ πάλεψαν μαζί του ως το πέσιμο της καρό σημαίας των δοκιμαστικών.

Για δεύτερη φορά ο αναβάτης της (San Marco Honda Gresini) ήταν ταχύτερος χωρίς να επηρεάζεται από τις συνθήκες. Θυμηθείτε πως είχε τον καλύτερο χρόνο και στα ελεύθερα δοκιμαστικά με βροχή. Στα χρονομετρημένα ήταν το: 1:34,718’’ , που του έδωσε την κορυφαία θέση στην εκκίνηση αύριο το μεσημέρι.

Την καλύτερή του εμφάνιση έκανε ο Μπεν Σπις (Yamaha Factory Racing). Φαίνεται πως τα επετειακά χρώματα στην μοτοσικλέτα, του φέρνουν γούρι και ήταν μόλις  9 χιλιοστά (+0,009’’) πιο αργός από τον Ιταλό. Αυτή είναι η πρώτη φορά, που ο «Έλμποους» είναι μπροστά από τον παγκόσμιο πρωταθλητή και συναθλητή του Χόρχε Λορένθο (Yamaha Factory Racing).

Στην 3η θέση ο Κέισι Στόνερ (Repsol Honda Team) +0,290’’ μάλλον ήταν εκτός ρυθμού. Εκείνος διαμαρτυρόταν διαρκώς για τις ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης, τόσο έντονα που οι μηχανικοί της Όλινς δε προλάβαιναν να βλέπουν  παραμέτρους  και να αλλάζουν ρυθμίσεις.

Παρά το σπασμένο κόκαλο στο δάχτυλο του ποδιού του (από τη βίαιη πτώση στα πρωινά δοκιμαστικά) ο Αντρέα Ντοβισιόζο (Repsol Honda) έκλεισε την πεντάδα στο ίδιο δευτερόλεπτο με τους πρώτους. Ηρωική εμφάνιση και για τον Καλ Κράτσλοου (Tech 3 Yamaha) ο οποίος προέρχεται από εγχείρηση στην κλείδα του.

Η δημιουργία της GP11, 1 από την Ducati (πλαίσιο του 2012 μοτέρ 800 κ.εκ του 2011) δεν έφερε τον Βαλεντίνο Ρόσι ψηλά στην κατάταξη για την αυριανή (25/6) εκκίνηση. Ο Ιταλός θα ξεκινήσει από την 11η θέση, ενώ ο Νίκι Χέιντεν  ξεκινά 9ος.

Η ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

1ος Μάρκο Σιμονσέλι (San Carlo Honda Gresini) 1:34,718’’

2ος Μπεν Σπις (Yamaha Factory Racing) +0,009’’

3ος Κέισι Στόνερ (Repsol Honda Team) +0,290’’

4ος Χόρχε Λορένθο  (Yamaha Factory Racing) +0,425’’

5ος Αντρέα Ντοβισιόζο (Repsol Honda Team)+0,526’’

6ος Καλ Κράτσλοου  (Monster Yamaha Tech 3) +0,611’’

7ος Κάρελ Άμπραχαμ (Cardion AB Motoracing Ducati) +1,024’’

8ος Κόλιν Έντουαρτς  (Monster Yamaha Tech 3) +1,100’’

9ος Νίκι Χέιντεν  (Ducati Team) +1,148’’

10ος Ράντι Ντε Πουνιέ (Pramac Racing Team Ducati) +1,717’’



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved