Αδελφοποίηση με Ουτρέχτη

Αδελφοποίηση με Ουτρέχτη

Μία νέα… εποχή ξεκίνησε από την Τετάρτη (26/01) για τον Εργοτέλη, καθώς σε εκδήλωση που έγινε στην Ολλανδία, προχώρησε στην αδελφοποίηση με την Ουτρέχτη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Απόστολος Παπουτσάκης, μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Σταύρο Λαμπράκη, τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας Μιχάλη Επιτροπάκη, τον προπονητή της ομάδας Νέων Κ20 Βασίλη Πλεσίτη, τον γιατρό Νίκο Ανδρουλάκη και τον εκπρόσωπο της Ουτρέχτης στην Ελλάδα Γιάννη Δανελάκη, βρέθηκαν στην Ολλανδία, προκειμένου να ολοκληρώσουν την αδελφοποίηση με την Ουτρέχτη, όπως ανακοινώθηκε από τους Κρητικούς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Εργοτέλη, αναφέρει:

«Τα σωματεία Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης και Utrech F.C. ανακοινώνουν την αδελφοποίησή τους. Η τελετή έλαβε χώρα σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2011 στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και συγκεκριμένα στο γήπεδο της τοπικής ομάδας, παρουσία αντιπροσωπείας του συλλόγου μας με επικεφαλής τον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη.

Ο πρόεδρος συνοδευόταν από τον γενικό αρχηγό Σταύρο Λαμπράκη, τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας Μιχάλη Επιτροπάκη, τον προπονητή της ομάδας Νέων Κ20 Βασίλη Πλεσίτη, τον γιατρό Νίκο Ανδρουλάκη και τον εκπρόσωπο της Ουτρέχτης στην Ελλάδα Γιάννη Δανελάκη. Την αποστολή του Εργοτέλη υποδέχθηκε η διοίκηση της ολλανδικής ομάδας με επικεφαλής τον ίδιο τον ιδιοκτήτη τής, Frans van Seumeren.

Από σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) ξεκινά μια νέα εποχή για τον Εργοτέλη. Ο σύλλογός μας επεκτείνει τις σχέσεις του και εκτός των ελληνικών συνόρων. Η αδελφοποίηση με έναν ευρωπαϊκό σύλλογο όπως η Ουτρέχτη με ραγδαία ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, ανοίγει για τον Εργοτέλη νέους ορίζοντες. Στόχος είναι η συνεργασία σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η ανάπτυξη κοινής πολιτικής των τμημάτων υποδομής.

Ο ιδιοκτήτης της Ουτρέχτης Frans van Seumeren παρέθεσε γεύμα σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) το μεσημέρι στον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη. Κατά τη διάρκεια του γεύματος οι επικεφαλής των δύο σωματείων αντάλλαξαν απόψεις για το πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκινά επισήμως από σήμερα και δεσμεύτηκαν για την καθιέρωση των επισκέψεων εκατέρωθεν. Το απόγευμα και συγκεκριμένα πριν από το παιχνίδι της Ουτρέχτης με την Γκρόνινγκεν πραγματοποιήθηκε η τελετή και υπεγράφη το πρωτόκολλο της αδελφοποίησης.

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της τελετής ο πρόεδρος Απόστολος Παπουτσάκης, δήλωσε: «Ο Εργοτέλης εκπροσωπούσε πάντα ένα πνεύμα ανήσυχο. Ένα πνεύμα που δεν γνωρίζει σύνορα. Γι’ αυτό και ως ιδέα έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της Κρήτης και μπήκε στην συνείδηση των φιλάθλων σε όλη την Ελλάδα. Επόμενο βήμα ήταν να περάσουμε τα σύνορα. Και να διαδώσουμε το όνομα, τη φιλοσοφία και τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό αυτού του συλλόγου.

Η αδελφοποίηση με την Ουτρέχτη, έναν σύλλογο - πρότυπο με σταθερή ανοδική πορεία τόσο σε αγωνιστικό όσο και οργανωτικό επίπεδο είναι μόνο η αρχή. Στόχος μας είναι να έρθουμε σε επαφή και να γνωρίσουμε από κοντά πρόσωπα και καταστάσεις που μπορούν να βοηθήσουν τον Εργοτέλη. Που μπορούν να μας ανοίξουν νέους δρόμους και να βοηθήσουν στην πρόοδο και στην εξέλιξη του συλλόγου μας. Κινήσεις σαν αυτή που επισημοποιήθηκε σήμερα θα έχουν και συνέχεια. Και ο Εργοτέλης θα ξεκινήσει πολύπλευρες συνεργασίες σε πολλές ακόμα χώρες από την Ευρώπη και όχι μόνο».



Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved