Κορίτσια… στην άμμο!

Κορίτσια… στην άμμο!

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (19/6) το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer 2011 στις Αλυκές Χαλκίδας, με την Μικτή Ελλάδος να κατακτά άξια το τίτλο.

Με... άκρως καλοκαιρινή διάθεση οι παίκτριες των ομάδων που έλαβαν μέρος στο 3ο τουρνουά Beach Soccer έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας σε όλους όσους βρίσκονταν εκεί ένα... αξέχαστο θέαμα.

fasi6

Καυτή άμμος, ζέστη, κορίτσια και κορμιά στην άμμο χάρισαν ένα υπέροχο θέαμα στον ειδικά ανακαινισμένο χώρο του cafe Daluz, κάνοντας το τουρνουά... αξιοζήλευτο.

fasi7

Στο αγωνιστικό κομμάτι όλες οι ομάδες που αγωνίστηκαν δεν έχασαν ούτε στιγμή την όρεξη τους για το αγαπημένο τους άθλημα. Πολλά γκολ, σκληρά μαρκαρίσματα και βέβαια κορίτσια που ξέρουν από καλό ποδόσφαιρο. Με την έναρξη του τουρνουά οι παίκτριες μπήκαν για τα καλά στο κλίμα του τουρνουά με το πρώτο παιχνίδι να είναι ευχάριστο για τις παίκτριες και για όλους όσους το παρακολουθούσαν.

goalara

Λίγο αργότερα όμως η ζεστή ήταν αφόρητη κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη διεξαγωγή των αγώνων. Παρ’ όλα αυτά τα κορίτσια δεν τα παράτησαν συνεχίζοντας δυναμικά και με... ακόμα περισσότερα γκολ. Της μεσημεριανές ώρες υπήρχε ανάπαυλα και για τις έξι ομάδες που αγωνίζονταν στο τουρνουά δίνοντας στις παίκτριες την ευκαιρία να πάρουν μια ανάσα δροσιάς κάνοντας μια βουτιά στη θάλασσα.

termatofylakara

Στην επιστροφή Χαλκίδα, Μικτή Αθηνών, Πανελευσινιακός και Μικτή Ελλάδας έπαιξαν για τους αγώνες play - off, ενώ λίγο αργότερα έγιναν οι τελικοί αγώνες για την ανάδειξη των νικητών.

aponomes

Τα αποτελέσματα της Α΄ Φάσης στους αγώνες κατάταξης είχαν ως εξής:

(10:00) Πήγασος Βάρης - Μικτή Αθηνών 2-6

(10:40) Α.Ο. Χαλκίδας - Μικτή Ελλάδος 2-3

(11:20) Πανελευσινιακός - Πήγασσος Βάρης 5-2

(12:00) Α.Ο. Χαλκίδας - Αθήνα Academy 7-2

(12:40) Πανελευσινιακός - Μικτή Αθηνών 3-1

(13:20) Μικτή Αθηνών - Αθήνα Academy 4-2

Τα αποτελέσματα των play - off είχαν ως εξής:

Α.Ο. Χαλκίδας - Μικτή Αθηνών 1-4

Πανελευσινιακός - Μικτή Ελλάδος 1-2

Οι τελικοί αγώνες για την για την ανάδειξη των νικητών είχαν ως εξής:

Αγώνας 5ης - 6ης θέσης: Πήγασος Βάρης - Αθήνα Academy 2-0

Αγώνας 3ης - 4ης θέσης: Πανελευσινιακός - Α.Ο. Χαλκίδας 6-2

Αγώνας 1ης - 2ης θέσης : Μικτή Ελλάδος - Μικτή Αθηνών 4-4

Στον τελικό αγώνα, οι δύο… Μικτές οδηγήθηκαν στα πέναλτι λόγο ισοβαθμίας με την Μικτή Αθηνών να παίρνει την νίκη και να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια του 3ου τουρνουά Beach Soccer.

fasi

Τέλος, ξεχωριστή στιγμή του τουρνουά ήταν οι βραβεύσεις που έγιναν από τους διοργανωτές του 3ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Soccer Αθηνά Ρεντούμη και Νεκτάριο Πουλογιαννόπουλο μετά το τέλος των αγώνων με το κάθε έπαθλο να έχει τη δική του, ξεχωριστή, σημασία.

fasi2

Αρχικά, τίμησαν την 1η σκόρερ του τουρνουά Μαλλισιώρα Γεωργία, την 1η αμυντικό Καρόζη Στεφανία καθώς και την 1η τερματοφύλακα Μπακοπούλου Λία, για την εξαίρετη εμφάνισή τους στο τουρνουά.

fasi4

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις για την κατάκτηση της 6ης θέσης στην ομάδα από το Athens Academy, της 5ης θέσης για τον Πήγασο Βάρης, της 4ης θέσης στον Α.Ο Χαλκίδας, της 3ης θέσης στον Πανελευσινιακό, της 2ης θέσης στην Μικτή Ελλάδος και φυσικά στην Μικτή Αθηνών που κατέκτησε στην πρωτιά στο τουρνουά, καθώς επίσης και στο cafe Daluz για την παραχώρηση του χώρου.

amyntikara

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες του 3ου Πανελλήνιου τουρνουά Beach Soccer τίμησαν την ιστοσελίδα μας, Onsports.gr, για την στήριξη που τους δείχνει.



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved