Ράλι Ακρόπολις - Αναγνωρίσεις

Ράλι Ακρόπολις - Αναγνωρίσεις

Λίγο πριν τη ράμπα της εκκίνησης, βρίσκεται το ράλι Ακρόπολις. Οι κορυφαίοι οδηγοί του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος έκαναν χθες (14/06) τις πρώτες αναγνωρίσεις των ειδικών διαδρομών.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τις διαδρομές της πρώτης ημέρας, καθώς και τη νυχτερινή ειδική διαδρομή του αγώνα. Οι οδηγοί έμειναν ευχαριστημένοι την κατάσταση των διαδρομών, αν και τις χαρακτήρισαν σκληρές.

Πιο δύσκολη από όλες η 3η (Ελευθεροχώρι) η οποία ήταν, σύμφωνα με αυτούς, η δυσκολότερη της ημέρας. Εκτός από τους 18 συμμετέχοντες στην κατηγορία WRC, στις αναγνωρίσεις έλαβαν μέρος και οι εργοστασιακοί οδηγοί της Mini, Ντάνι Σόρντο και Κρις Μίκ, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα του 2012.

Ας δούμε τι δήλωσαν:

1 Σεμπαστιάν Λεμπ (Red Bull Total Citroen DS3 WRC)

«Οι ειδικές διαδρομές είναι καλές. Ορισμένες από αυτές είχαν πολλές πέτρες, άλλες ήταν σχετικά σκληρές, αλλά γενικά είναι καλές».

2 Σεμπαστιάν Οζιέ (Red Bull Total Citroen DS3 WRC)

«Η ε.δ. Μαυρολίμνη έχει πολύ σαθρό χώμα στη διαδρομή και θα είναι πολύ γλιστερή. Τα πρώτα πληρώματα θα αναγκαστούν να καθαρίσουν το δρόμο. Εκτός από την ΕΔ3 που είναι σκληρή, οι υπόλοιπες είναι καλές».


3 Μίκο Χίρβονεν (Abu Dhabi Ford Fiesta RS WRC)

«Οι ειδικές διαδρομές είναι καλές. Η τρίτη ε.δ. είναι πραγματικά σκληρή, όπως σε ένα τυπικό Ακρόπολις. Παρόλα αυτά ελπίζω να μη βρέξει».

4 Γιάρι Μάτι Λάτβαλα (Abu Dhabi Ford Fiesta RS WRC)

«Οι ειδικές διαδρομές είναι καλές. Η ΕΔ3 είναι σκληρή με πολύ ανώμαλη επιφάνεια με πέτρες, ενώ οι υπόλοιπες είναι σε καλή κατάσταση. Η Ελάτεια (ΕΔ2), που έχει μήκος 40 χιλιομέτρα, είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική».

11Πέτερ Σόλμπεργκ (PSWRT Citroen DS3 WRC)

«Οι ειδικές διαδρομές που περάσαμε σήμερα είναι σκληρές και με πολλές πέτρες. Κάποιες είναι πιο δύσκολες από άλλες. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας».

6 Μαντς Όστμπεργκ (Stobart Ford Fiesta RS WRC)

«Οι ειδικές διαδρομές είναι αρκετά σκληρές και δύσκολες, ιδιαίτερα η ΕΔ3. Φαίνεται πως έβρεξε πολύ τις προηγούμενες ημέρες. Σαν ειδικές διαδρομές είναι ωραίες αλλά οι επιφάνειές τους δεν είναι τόσο καλές».

17Αρμίντο Αρόγιο (Mini John Cooper Works WRC)

«Οι ειδικές διαδρομές είναι ΟΚ. Κάποιες από αυτές είναι στενές, με πολλές στροφές. Η ΕΔ3 θα είναι δραματική -με πολλές πέτρες».

19 Λάμπρος Αθανασούλας (Team Greece Jet Oil Ford Fiesta RS WRC)

«Ο αγώνας είναι λίγο σκληρός. Η ΕΔ3 περιλαμβάνει ορισμένα πολύ κακά κομμάτια. Η ΕΔ6 είναι σκληρή σε ορισμένα σημεία και χρειάζεται προσοχή γενικά».

100 Ντάνι Σόρντο (MINI John Cooper Works WRC)

«Οι ειδικές διαδρομές είναι καλές. Ορισμένες από αυτές γίνονται με αντίθετη φορά συγκριτικά με το παρελθόν, αλλά είναι ωραίες».

101Κρις Μικ (MINI John Cooper Works WRC)

«Οι ειδικές διαδρομές είναι πραγματικά ωραίες. Λυπόμαστε που δε θα συμμετέχουμε στον αγώνα και μετά τις αναγνωρίσεις θα πρέπει να πάμε στο σπίτι μας».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved