Το πάρτι των πρωταθλητών (phs)

Το πάρτι των πρωταθλητών (phs)

Παίκτες και προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού γευμάτισαν σε εστιατόριο... παρέα με τις κούπες της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρέθεσε δείπνο σε προπονητικό τιμ, παίκτες, αλλά και δημοσιογράφους, βάζοντας το καλύτερο φινάλε σε μια ακόμη άκρως επιτυχημένη χρονιά.

Το Onsports βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα και όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

O Θανάσης Γιαννακόπουλος έφθασε πρώτος στην εκδήλωση και υποδέχθηκε μαζί με τον ιδιοκτήτη του κέντρου, Βλάση Σταθοκωστόπουλο τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Με δηλώσεις του επανέλαβε για μία ακόμα φορά την επιθυμία της οικογένειας να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν πολλοί Παναθηναϊκοί πρόθυμοι να αναλάβουν.

«Κατακρίνουμε όλα αυτά που έγιναν, αλλά συνέβησαν 3,5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη και δεν μπορούσαμε να προλάβουμε πολλά πράγματα. Σαν οικογένεια θέλουμε να αποχωρήσουμε. Υπάρχουν πολλοί και γνήσιοι Παναθηναϊκοί που μπορούν να αναλάβουν την ομάδα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του κ. Γιαννακόπουλου.

Λίγο αργότερα έφθασε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος ο οποίος όμως δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Οι δυο άντρες κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ σε περίοπτη θέση πάνω σε αυτό είχαν τοποθετηθεί τα βαρύτιμα τρόπαια.

Πρώτοι στο εστιατόριο έφθασαν οι μικροί και… ψαρωμένοι Φώτης Ζούμπος και Γιάννης Καραμαλέγκος μαζί με τον Ίαν Βουγιούκα. Λίγο αργότερα έφθασε και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης ο οποίος μπήκε στην αίθουσα κουτσαίνοντας για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι με τελευταίους την τριάδα Καλάθη, Μπατίστ, Σάτο.

Λίγο νωρίτερα είχε φθάσει ο Γιώργος Μπόγρης συνοδεία της Έλλης Κοκκίνου, η οποία μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Πρώτος από το προπονητικό έφθασε ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης ο οποίος τόνισε αρχικά:

«Σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς και την αμφισβήτηση, κατά τη διάρκεια της σεζόν αντιμετωπίσαμε μεγάλους αντιπάλους για να κατακτήσουμε δυο πολύ σημαντικούς τίτλους. Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και πρέπει η Ελλάδα να είναι περήφανη για αυτήν την ομάδα. Συγχαρητήρια στους προέδρους της ομάδας γιατί χάρη σε αυτούς μπορούμε και κατακτούμε τρόπαια όλα αυτά τα χρόνια. Δικαιούμαστε να είμαστε ικανοποιημένοι», για να συμπληρώσει σχετικά με τα επεισόδια:

«Το λέω δημόσια, το έχω πει σε όλους: θα πρέπει να δούμε σοβαρά αυτό το θέμα. Δεν υπήρχε λόγος να μπει κόσμος, πόσο μάλλον για να προπηλακίσει. Πρέπει να ισχύσουν επιτέλους οι νόμοι και να τιμωρηθούν αυτοί που κάνουν επεισόδια για να μην αμαυρώνεται η εικόνα του αθλήματος».

Όσον αφορά στους τελικούς, ανέφερε: «Θεωρώ ότι κάναμε μια πάρα πολύ καλή σειρά, γιατί η σειρά είχε αρχή και τέλος. Κάναμε ένα σημαντικό μπρέικ στο ΣΕΦ και είχαμε ένα αίσιο τέλος στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Διαμαντίδη, τον ηγέτη μας. Τα άλλα παιδία κάλυψαν το κενό του και με ομαδικό πνεύμα κατακτήσαμε το τρόπαιο»

Τέλος για την απόφαση τόσο των αδερφών Γιαννακόπουλων να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό, όσο και των Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό, είπε: «Μπορώ να μιλήσω μόνο για την προσφορά τους. Θα το ξαναπώ ότι αυτοί είναι οι βάσεις, οι άνθρωποι που στηρίζουν και το ελληνικό μπάσκετ διότι ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα παιδιά θα στελεχώσουν την Εθνική. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για όσα έχουν προσφέρει. Δεν γνωρίζω για τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Πρέπει να το ξανασκεφτούν. Έχουν ανεβάσει πολλά επίπεδα τον Ολυμπιακό και προσφέρουν υψηλού επιπέδου αγώνες».

Κατά την άφιξή του ο Αντώνης Φώτσης δεν έκρυψε τη χαρά του για τα φετινά επιτεύγματα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως είναι νωρίς ακόμα να μιλήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ για τα επεισόδια υπογράμμισε:

«Πήραμε πρωτάθλημα. Τα γεγονότα στον τέταρτο τελικό δεν έπρεπε να συμβούν. Η ομάδα χρειάζεται οπαδούς που έχουν καθαρό μυαλό. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους. Δεν χρειάζεται να συμβεί κάτι, να πάθει κάποιος κάτι σοβαρό για να πάρουν μέτρα»

Ο Ντρου Νίκολας κατά την είσοδό του στο κέντρο ανέφερε: «Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε. Στεναχωρήθηκα για όσα συνέβηκαν στον τελευταίο αγώνα».

 Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης κατά την άφιξή του στο εστιατόριο «Ιθάκη», τόνισε αρχικά:

«Ήταν ένας άθλος αυτό που πέτυχε ο Παναθηναϊκός τη φετινή περίοδο», ενώ για τα επεισόδια ανέφερε: «Έχουμε βαρεθεί να λέμε τα ίδια και τα ίδια, δεν έχει νόημα πια».

Τέλος για την επιθυμία των αδερφών Γιαννακόπουλων να αποχωρήσουν από το χώρο του μπάσκετ, υπογράμμισε: «Θα είναι μεγάλο πλήγμα, αλλά κάτι παραπάνω δεν θα ήθελα να πω».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Τάσος Στεφάνου αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς.

την τριάδα Καλάθης, Μπατίστ, Σάτο


Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved