Με... άρωμα Super League!

Με... άρωμα Super League!

Σε ρυθμούς… Super League κινείται σε οργανωτικό τομέα - τα τελευταία χρόνια - ο ΑΟ Επισκοπής, ειδικά μετά την αλλαγή… σκυτάλης στα διοικητικά και την είσοδο του προέδρου της ομάδας, Μιχάλη Νικολιδάκη.

Αρχικό μέλημα του νέου «ισχυρού άνδρα» της Επισκοπής ήταν η δημιουργία των κατάλληλων χώρων και συνθηκών, που θα ανεβάσουν την ομάδα σε ένα άλλο… επίπεδο, πολύ ψηλότερα από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, στις οποίες βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η ομάδα.

Έτσι, άμεσα ξεκίνησαν εργασίες για την «στέγαση» του σωματείου, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, με την ανακατασκευή του γηπέδου, όσο και της διοίκησης. Απέναντι από την κύρια είσοδο του γηπέδου, βρίσκονται τα νέα γραφεία της Επισκοπής, που δημιουργήθηκαν και με τη βοήθεια της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Από την πρώτη κιόλας ματιά ο επισκέπτης μένει εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις, τις οποίες δεν τις έχουν σε πολλές περιπτώσεις και ομάδες της Super League. Στην κεντρική αίθουσα «στεγάζεται» το γραφείο του προέδρου, Μιχάλη Νικολιδάκη, η μπουτίκ του συλλόγου, η τροπαιοθήκη, αλλά και η αίθουσα Τύπου.

Σε όλο τον χώρο, το χρώμα της ομάδας του Ρεθύμνου είναι έντονο, ενώ πολλές φωτογραφίες συνδέουν αρμονικά την ιστορία του συλλόγου μέχρι το σήμερα.

Στη διπλανή αίθουσα στεγάζεται το γυμναστήριο της ομάδας, στο οποίο μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές. Σε λίγο καιρό, μέλημα της διοίκησης είναι η λειτουργία του γυμναστηρίου και για τους κατοίκους του χωριού.

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ομάδας έγιναν την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου του 2009. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο οποίος είχε μείνει εντυπωσιασμένος από την εικόνα που αντίκρισε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο χωριό μου, και χαίρομαι περισσότερο όπου όποια βοήθεια του παρέχουμε την αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο. Το γήπεδο που σήμερα εγκαινιάζουμε τις νέες του εγκαταστάσεις θα είναι ένας πόλος έλξης για τα μικρά παιδιά κρατώντας τα μακριά από κακές συνήθειες. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη που εκπροσωπώ σήμερα εδώ δεν περιμένει τίποτα άλλο από αυτό που βλέπω σήμερα εγώ δηλαδή η βοήθεια μας να αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο», είχε αναφέρει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Όσο για τη διάρκεια των εργασιών, τα νέα γραφεία της ομάδας, είχαν παραδοθεί μέσα σε δύο μόλις μήνες, δείχνοντας το μεράκι των ανθρώπων που ηγούνται την Επισκοπή και το όραμά τους για το μέλλον του συλλόγου.



Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved