Γιώργος Καλομενίδης bmx profile

Γιώργος Καλομενίδης bmx profile

Δείτε το interview το Γιώργου Καλομενίδη

Όνομα Γιώργος Καλομενίδης

Ηλικία 23 χρονών

 

2.    Ποια είναι η πρώτη σου επαφή με ποδήλατο? Πρεπει να ημουν 4, και τη θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί μόλις ξεκίνησα να κάνω πετάλι, χάρηκα πάρα πολύ.. τόσο πολύ που έπεσα πάνω σε ένα δέντρο χωρίς να το καταλάβω...

3.    Για πόσο καιρό ακόμα βλέπεις το εαυτό σου να κάνει bmx? Διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτή την ερώτηση τουλάχιστον τα τελευταία 5 λεπτά και έχω γράψει πάνω από 10 διαφορετικές απαντήσεις αλλά πιστεύω πως μόνο μία θα ταίριαζε στην περίπτωση μου... «όσο θα με αντέξουν τα μέταλλα».. είναι κάτι σαν “προέκταση του σώματος μου”..

4. Ποιά είναι τα επόμενα σου σχέδια στο χώρο του bmx? Όσον αφορά τα “tricks” δεν υπάρχουν σχέδια.. καλώς ή κακώς υπάρχει αυτοσχεδιασμός.. κακώς γιατί υπάρχουν πράγματα που θέλω να κάνω και μπορώ να πω πως είναι πολύ σκληρά.. αλλά πιο σκληρές θα είναι οι τούμπες στο έδαφος.

6.    Πιστεύεις ότι οι τραυματισμοί σε κάνουν ποιο hardcore? Εάν το πιστεύω? Εσείς, το πιστεύετε για μένα..? Με ξέρουν σαν ‘ΤΡΕΛΟ’ και σας διαβεβαιώνω οτι δεν είναι από το εαν κάνω καλό ποδήλατο.. όλοι με έχουν δει να το “πιστεύω”.. και ξέρω πολλούς που απλά εύχονται να ήταν ανάμεσα σε όσους ‘δεν’ με έχουν δει. Φίλοι μου τραγουδάνε το ‘COME UNDONE’ ή όταν πέφτω μου λένε μια πολύ συγκεκριμένη ‘ατάκα’ του Rambo και είναι φορές που την φωνάζω μόνος μου κιόλας (τώρα πια).. «NOTHING IS OVER, NOTHING...»

7.    Μια καλή ιστορία σου για το 2010? Το 2010 για εμένα ήταν από τα πιο δημιουργικά και κοσμογυρισμένα έτη. Πήγα σε πολλά events που δεν είχα πάει ποτέ γενικά.. Θεσσαλονίκη- Λάρισα- Καλαμπάκα- Ναύπακτο, έκανα ακόμα και το πρώτο μου tour σε Ισπανία- Γαλλία- Ιταλία και άλλα που δεν μπορώ να χωρέσω σε μια ερώτηση

8. Ποια είναι τα καλύτερα spot για ποδήλατο ? Όλα τα spots είναι ιδανικά, είτε είναι  street είτε είναι dirt ή ακόμα και πάρκο.. στο κάθε ένα έχεις να κάνεις το δικό σου παιχνίδι.. εγώ προτιμώ περισσότερο σε dirt jumps και park... δεν είμαι αυτό που λένε street dog… ΑΚΟΜΑ..!

9. Ένας κρυφός σου ήρωας και τι έχεις αντιγράψει από αυτόν? Εάν ήταν κρυφός δεν θα έπρεπε να το πω.. ένας από τους ήρωες μου ΗΤΑΝ ο  superman.. και λέω ήταν γιατί ακόμα και ο ίδιος παραδέχεται πως πετάω καλύτερα! Επίσης τον Hulk, επειδή είναι τοοόσο ήρεμος στην ζωή του αλλά κρύβει τόση ενέργεια μέσα του.

10.Πες μερικούς σπόνσορες που έχεις και ποια είναι η γνώμη σου για αυτούς? Χορηγοί μου είναι FOX, SPY  και KRD. Η γνώμη μου? Αμοιβαία αισθήματα, σεβασμός, επαγγελματισμός, φιλία.. και πάλι είναι λίγα.. όσο περισσότερο περνάει ο καιρός τόσο ποιό πολύ σέβομαι τους ίδιους και τον εαυτό μου, που βρίσκομαι μαζί τους.

11. Tι μουσική ακούς και τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου? Ακούω ροκ μουσική κυρίως αλλά ποτέ δεν θα πω όχι σε  rnb και dupster, σαν party animal που μπορώ να με χαρακτηρίσω! Ελεύθερο χρόνο δεν μπορώ να πω πως έχω, αλλά όποτε βρίσκω ευκαιρία το διασκεδάζω με κάθε δυνατό τρόπο.

12. Πως αντιμετωπίζεις τους νέους bmxers και τη γνώμη έχεις για αυτούς? Παιδιά, ξυπνήστε και κάντε ποδήλατο, χανόμαστε! Όλοι θέλουν το σπρωξιματάκι τους, εγώ έχω και μαθητή! (ελπίζω να μάθει μόνο τα καλά από μένα! Τουλάχιστον μέχρι τώρα έμαθε να πέφτει σωστά)...!!!

13.Εκτός από μερικά ευχαριστώ τι άλλο θα έλεγες για το τέλος? Σας ευχαριστώ όλες που με στηρίζετε, κάθε φορά που πάω να πέσω εσείς με αφήνετε να πέσω, κάτω, όχι πάνω σας...! Keep riding, fast and hard…



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved