Απονομή με… ισοπαλία

Απονομή με… ισοπαλία

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς το Σάββατο (28/5), καθώς έγινε η απονομή του πρωταθλήματος.

Για τον λόγο αυτό έγινε και φιλικό με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1. Πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος των Ποντίων Κατερίνης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, πρόσφερε στον πρόεδρο της Καλαμαριάς, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη την εικόνα της Αγίας Αικατερίνης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, Γιώργος Καραμελίδης έκανε την απονομή, ενώ ευχήθηκε καλή πορεία στην Καλαμαριά και να ανέβει άμεσα στη Β’ Εθνική. Μάλιστα, ανέφερε πως πέρυσι είχε κάνει την απονομή στους Πόντιους Κατερίνης και αποδείχτηκε… γουρλής.

Από τη γιορτή των Ποντίων έλειπε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Λεπτοκαρίδης, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές στη Ρώμη. Απών από τον αγώνα ήταν και ο Καρατζιοβαλής, ο οποίος νωρίτερα είχε βαπτίσει την κόρη του Μαργαρίτα. Ωστόσο πήγε στο γήπεδο στο β’ ημίχρονο και πήρε το μετάλλιό του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το σκορ άνοιξε ο Παπαποστόλου στο 30’, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κομβολίδης ισοφάρισε για την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης, διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό 1-1. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές συγκινήσεις, ενώ και οι δύο προπονητές δοκίμασαν παίκτες.

Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για τους παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, καθώς από την Κυριακή ξεκινά η καλοκαιρινή τους άδεια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Μπαντής, Παραλίκης, Βέντζιος, υπό δοκιμή, Σαπανίδης, Μπουλγκουρίδης, υπό δοκιμή, Καραλιόπουλος, Πλατάκης, Χάτζι, Παπαποστόλου

Ακόμα, αγωνίσθηκαν οι: Καϊάφας, Καλαϊτζίδης, Ανδρεάκος, Μαλακόζης, Βαρουξάκης, Παπαλόπουλος, Καζούκας, Τομπουλίδης και 4 υπό δοκιμή παίκτες

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Λαζαρίδης, Πετράτος, Νάιντος, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Λιόλιος, Τσιτλακίδης, Ελευθεριάδης, Κομβολίδης, Λ. Μουρατίδης

Ακόμα, αγωνίσθηκαν οι: Παπατολίκας, Στ. Μουρατίδης, Πανανός, Παπανικολάου, υπό δοκιμή, Γραικός, Τζιάμας, Σάλτας, Μωυσής, Ορφανίδης, Γούτσιος



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved