32ο Ράλι Κένταυρος

32ο Ράλι Κένταυρος

Επιστροφή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι με νίκη είχαμε για τον Παναγιώτη Καϊτατζή, ο οποίος με συνοδηγό τον Γιώργο Καμμένο ( Mitsubishi EVO IX), αναδείχθηκε νικητής στο 32ο  Ράλι Κένταυρος, 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι.

Το πλήρωμα κινήθηκε ταχύτατα από το ξεκίνημα μέχρι και το φινάλε και πήρε εύκολη νίκη αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους νικητές του πρώτου αγώνα της χρονιάς, Λάμπρο Κύρκο – Γιώργο Πολυζώη (Mitsubishi EVO IX). Ο Καϊτατζής έχασε μόνο την τελευταία ειδική εκεί όπου δεν κυνήγησε την καλή επίδοση έχοντας ήδη εξασφαλίσει διαφορά μεγαλύτερη από ένα λεπτό.

Ο Κύρκος κινήθηκε ταχύτερα από όλους τους υπόλοιπους αλλά σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να πλησιάσει τον νικητή, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Γιώργος Κοσμόπουλος – Ευτύχιος Ευτυχιάδης (Renault Clio R3), που επικράτησαν στη μάχη της F2 χωρίς ουσιαστικά να έχουν αντίπαλο καθώς από τη δεύτερη ειδική οι Βαγγέλης και Σπύρος Ζάχος (Renault Clio) είχαν τεθεί εκτός με μηχανικό πρόβλημα. Έτσι η κόντρα περιορίστηκε με τους Βασίλη Ζάχο – Βαγγέλη Ασπρομούγκο (Citroen C2 R2) οι οποίοι ήταν κοντά στον Κοσμόπουλο αλλά όχι σε σημείο να τον περάσουν.

Πάντως ενδιαφέρουσα ήταν η μάχη του Βασίλη Ζάχου με τον Δημήτρη Ψύλλο, έστω και αν τελικά χάθηκε για τον νεαρό οδηγό της F2, σε επίπεδο γενικής, γιατί συνολικά ήταν νικητές στην F3 και στην Α6+.

Οι Διονύσης Σπανός – Σωτήρης Γκότοβος με Subaru Impreza πήραν την έβδομη θέση, ενώ μια πιο πίσω στη γενική ήταν οι Γιάννης και Βαγγέλης Κωνσταντινίδης με Citroen ZX Kit Car που επικράτησαν στην Ομάδα Ε. Ακόμη νικητές στην Ε10 ήταν οι Κώστας Καμπουγιάννης – Σάκης Ντούφας με Citroen AX Maxi και η νίκη στην Ν2 πήγε στους Σωτήρη Κυριαζής – Σπύρο Χατζηπαναγιώτου με Citroen Saxo VTS.

Ανάμεσα στις σημαντικότερες εγκαταλείψεις του αγώνα ήταν εκείνη του Καμιτσάκη, ο οποίος στην πρώτη ειδική σημείωσε τον τρίτο χρόνο και έφερε τη φρεσκάδα που φέρνει ένα νέο πρόσωπο στους αγώνες δυστυχώς για λίγο. (φωτογραφίες photorallypress.gr)



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved