«Απόλαυση διαρκείας»

«Απόλαυση διαρκείας»

Το Onsports βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου έλαβε χώρα η παρουσίαση της καμπάνιας των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σεζόν 2011-12

Το παρών στην αίθουσα «Αχ. Γραμματικόπουλος» στο φαληρικό γήπεδο έδωσαν ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αριέλ Ιμπαγάσα και Γιάννης Φετφατζίδης από πλευράς παικτών.

Το σύνθημα της εκδήλωσης ήταν «Απόλαυση διαρκείας», ενώ αυτό που  -μεταξύ άλλων-  υπογράμμισε ο Γιάννης Μώραλης ήταν ότι πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι να μην μετατραπεί ο σύλλογος σ' ένα κλειστό club, στο οποίο πρόσβαση θα έχουν μόνο αυτοί που θα έχουν την δυνατότητα ν' αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι προαναφερθέντες

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ:

«Η επιλογή των παικτών που είναι δίπλα μου δεν είναι τυχαία. Ο Παπαδόπουλος είναι ένας καταξιωμένος ποδοσφαιριστής, ο Ιμπαγάσα είναι τεράστια προσωπικότητα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα είναι μαζί μας και του χρόνου, ενώ ο Φετφατζίδης εκπροσωπεί τη νέα γενιά παικτών.

Σύνθημα μας είναι το «απόλαυση διαρκείας» γιατί για μας στον Ολυμπιακό το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Όλη την χρονιά είδαμε ένα άριστο «Γ. Καραϊσκάκης» από πλευράς συμπεριφοράς κόσμου, ενώ το γήπεδο παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλες του τις θύρες. Άρα, λοιπόν, το σύνθημα που διαλέξαμε για την καμπάνια των διαρκείας μας είναι επίκαιρο. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι απόλαυση και αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει στον κόσμο και ο πρόεδρος.

Όσοι έλθουν στο γήπεδο να είναι βέβαιοι ότι θ’ απολαύσουν το ίδιο, αν όχι ακόμα καλύτερο, θέαμα και ανέσεις με πέρσι. Οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας. Πέρσι μειώσαμε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας λόγω κρίσης και για να τιμήσουμε τους περσινούς κατόχους κρατήσαμε τις ίδιες τιμές και φέτος απορροφώντας τον Φ.Π.Α. Οι αυξήσεις αφορούν μόνο τους νέους κατόχους κι αυτές δεν θα είναι μεγάλες. Οι τιμές είναι συνυφασμένες με αυτές των μεμονωμένων εισιτηρίων ανά Κυριακή και μόνο αυτές των ντέρμπι και των αγώνων στο Champions League θα είναι λίγο υψηλότερες. Αυτό το κάναμε για να σεβαστούμε τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Εκτός από ένα δίλεπτο, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πέρσι δεν παρατηρήθηκε το παραμικρό φαινόμενο βίας στο γήπεδο μας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε ακόμα μία πρωτοβουλία, καθώς από αύριο θα υπάρχει η δυνατότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου ν’ ανεβάζει κάθε φίλαθλος ένα video, με το οποίο θα προτείνει τρόπο προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας. Οι τρεις καλύτερες προτάσεις θα βραβευτούν μ’ ένα μπλοκ εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.

Στον Ολυμπιακό τα τελευταία 15-20 χρόνια είμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Φίλαθλοι, παίκτες, διοίκηση, ο πρόεδρος… Όλοι είμαστε ενωμένοι. Τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν τον απασχολούν οι μεταγραφικές κινήσεις, ώστε ν’ αγοράσει εισιτήριο διαρκείας για την αγαπημένη του ομάδα».

Ο κ. Μώραλης παρουσίασε στην συνέχεια τα προνόμια του κάθε «πακέτου», τους χορηγούς, αλλά και τους τρόπους διάθεσης τους. Παράλληλα υπογράμμισε ότι για ν’ αποκτήσει κάποιος μπλοκ εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός πρέπει οπωσδήποτε να είναι μέλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο οποίος άλλωστε έχει ανάγκη υποστήριξης απ’ όλους τους φιλάθλους της ομάδας σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο που βρίσκεται. Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εξάλλου, τόνισε ότι θα υπάρχει ειδική προνομιακή τιμή, μ’ έκπτωση της τάξεως του 15%, για τα μικρά παιδιά.

Δεν γίνεται, δυστυχώς, να εκδώσουμε 25.000 διαρκείας. Ο αριθμός τους είναι ανάλογος της χωρητικότητας του γηπέδου μας, ενώ κάποιες υποχρεώσεις μας, όπως και οι χορηγοί μας δεν μας επιτρέπουν να βγάλουμε προς πώληση ακόμα περισσότερα εισιτήρια διαρκείας. Αν ωστόσο, καταφέρουμε να πιάσουμε τον στόχο των 18.000 εισιτηρίων, ίσως πάμε και μέχρι τις 20.000. Αυτό, όμως θα το δούμε με τον καιρό… Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν επιθυμεί τη μεταμόρφωση του συλλόγου σ’ ένα κλειστό club. Θέλουμε, δηλαδή, να υπάρχουν διαρκείας, αλλά να μπορεί και ο απλός κόσμος να έρθει στο γήπεδο να δει την ομάδα όταν τα θέλει. Στο ΟΑΚΑ είναι διαφορετική κατάσταση. Εκεί οι τιμές μπορεί να είναι χαμηλότερες, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, καθώς εκδίδονται πολλά «κομμάτια». Εμάς στον Ολυμπιακό δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ… Θέλουμε να έχουμε και διαρκείας, αλλά και φιλάθλους, οι οποίοι θα εναλλάσσονται κάθε Κυριακή.Ο πρόεδρος θέλει να υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιον φίλαθλο της ομάδας να μπορεί να παρακολουθήσει δύο ή τρεις φορές τον Ολυμπιακό σε μία σεζόν, χωρίς να έχει διαρκείας. Γι' αυτό κάναμε, άλλωστε, τρεις συσκέψεις. Θα υπάρχουν, λοιπόν, εισιτήρια για κάθε ματς, απλώς δεν γίνεται να είναι πάρα πολλά... Δεν θα προχωρήσπυμε σε τηλεοπτική διαφήμιση, καθώς θεωρούμε ότι είναι πεταμένα λεφτά σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους μας. Δεν χρειάζεται διαφήμιση στην τηλεόραση ο κόσμος του Ολυμπιακού για να έρθει στο γήπεδο... Είναι ευχάριστο που φέτος κυκλοφόρησαν τόσο νωρίς τα διαρκείας, ώστε να πουληθούν, να προχωρήσει και η διοίκηση στα μεταγραφές και γενικότερα να οργανωθεί ο σύλλογος γρηγορότερα και ακόμα καλύτερα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Να είστε σίγουροι ότι τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα δυνατότερος».

ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ:

«Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για την συμπαράστασή του κι ελπίζουμε ότι και τη νέα σεζόν το γήπεδο θα είναι κάθε φορά γεμάτο. Είναι μια σημαντική χρονιά για μας αυτή που έρχεται, καθώς θα έρθουν και νέοι παίκτες και είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

«Όλοι θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος στις μέρες μας, πιστεύω, όμως, ότι και φέτος όπως και πέρσι θ’ ανταποκριθεί και θα σταθεί δίπλα στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται, δηλαδή στο Champions League. Είμαστε ουσιαστικά μία νέα ομάδα και ο κόσμος έχει δείξει ότι την στηρίζει. Με δουλειά και ταπεινότητα, θα φτάσουμε πολύ ψηλά τον Ολυμπιακό».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ:

«Δεν έχει σχέση με την ηλικία, είτε είσαι πιτσιρικάς, είτε καταξιωμένος ποδοσφαιριστής, θέλεις πάντα να παίζεις μπροστά σε γεμάτες εξέδρες. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη κι εμείς οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να τον ευχαριστήσουμε και τη νέα σεζόν».

Θυμηθείτε την ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός προ ημερών προκειμένου να ενημερώσει παλιούς κατόχους, αλλά και νέους ενδιαφερόμενους.



ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved