«Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας»

«Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας»

Δηλώνει πεισματάρης, ίσως να φταίει και το ζώδιο. Γεννημένος στις 3/10/1989, ο Αλέξανδρος Γούνας είναι Ζυγός και αστρολογικά είναι στα πάνω του φέτος και το απέδειξε. 

Με την ομάδα του τη Βουλιαγμένη θα διεκδικήσει μετά από 7 χρόνια το πρωτάθλημα πόλο των ανδρών.
Ο διεθνής «μπέμπης» (σ.σ. λόγω ομάδας) και όχι λόγω ηλικίας, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει ότι …μεγάλωσε πια, μίλησε στο Onsports για την επιτυχία της ομάδας και τους στόχους του.

Η Βουλιαγμένη μετά από 7 χρόνια στον τελικό του πρωταθλήματος. Έκπληξη ή απόρροια σκληρής δουλειάς;
«Πραγματικά είναι απίστευτο. Μεγάλη έκπληξη για τους περισσότερους, αλλά όχι για μας. Εμείς το πιστεύαμε. Ανταμείφθηκαν οι κόποι όλης της χρονιάς.  Μετά από 7 χρόνια θα βρεθούμε στον τελικό, το χαρήκαμε και το πανηγυρίσαμε αναλόγως».

Σε κάποια πίστα της παραλιακής;
«Όχι, τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά βγήκαμε και διασκεδάσαμε και χαρήκαμε με το δικό μας τρόπο την πρόκρισή μας στον τελικό».

Και τώρα ο Ολυμπιακός…
«Ο Ολυμπιακός  είναι μεγάλη ομάδα, με παίκτες έμπειρους, Εμείς θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αν μπορέσουμε να πάρουμε και τη νίκη σε  κάποιο από τα παιχνίδια, τότε καλώς να έρθει. Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό, δεν ξεχνάμε όμως και την αξία του αντιπάλου».

Παρά τα όποια προβλήματα που αντιμετωπίζει όλη τη χρονιά οι παίκτες του πάνε από επιτυχία σε επιτυχία. Τους πεισμώνουν τα προβλήματα;
«Δεν ξέρω αν είναι πείσμα ή υποχρέωσή τους. Είναι τόσα χρόνια η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Οι παίκτες του είναι πολλά χρόνια μαζί . Φοράνε το σκουφάκι του Ολυμπιακού, δεν ξέρω αν είναι πείσμα ή υποχρέωσή τους, παρά τα προβλήματα να παίξουν για την ομάδα τους».

Το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος δεν ήταν και στα καλύτερα του;
«Η εικόνα του πρωταθλήματος με πέντε-έξι ομάδες να είναι ανταγωνίσιμες δεν ήταν και η πιο θετική. Δεν είναι καθόλου καλό και για το ελληνικό πόλο να παρουσιάζει αυτή την εικόνα,. Ακόμη και αν θέλουμε να προσελκύσουμε θεατές, πως θα έρθουν στις πισίνες όταν υπάρχουν 5-6 ομάδες και μετά το χάος…»

Το καλοκαίρι θα γίνει «μάχη» και όλοι θα θέλουν να έρθουν στη Βουλιαγμένη ή να πάνε στη Χίο…
«Δεν μπορώ να έχω γνώμη σε αυτό. Είναι θέμα προπονητή και διοίκησης, αλλά σίγουρα τόσο η Βουλιαγμένη όσο και η Χίος είναι υγιή σωματεία. Πολλοί θα επιδιώξουν να έρθουν, αλλά και οι θέσεις είναι λίγες. Και η Χίος είναι πλήρης ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε νεανική ομάδα, με μέσο όρο ηλικίας τα 20-21 χρόνια και σε συνδυασμό με τους λίγο πιο μεγάλους, ηλιακιακά ( σ.σ. Τσαλκάνης, Ελμισιάν, Κατσιαούνης)  κάνουμε ένα καλό σύνολο».

Τεό Λοράντος πως είναι ως προπονητής;
«Κάναμε σκληρή προπόνηση και αυτό φάνηκε στο τέλος. Όπως είπα και στην αρχή ανταμείφθηκαν οι κόποι όλης της χρονιάς και της σκληρής  δουλειάς με τον προπονητή μας. Μας πίστευε σαν ομάδα και δεν τον διαψεύσαμε».

Κεφάλαιο εθνική ομάδα. Μέχρι που φθάνουν τα όνειρα;
« Η εθνική ομάδα έχει νεαρούς παίκτες και έχουμε λαμπρό μέλλον θα έλεγα. Γίνεται καλή δουλειά και εκεί με το νέο προπονητή τον Άντριτς και ελπίζουμε και στην εθνική να ανταμειφθούν οι  κόποι της δουλειάς μας»

Που φθάνουν έως το Λονδίνο;
«Σίγουρα, φθάνουν έως το Λονδίνο και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε να συνεχίσουμε την παράδοση που μας θέλει να δίνουμε το παρών στους Ολυμπιακούς».



Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved