H Ορμή στον Δήμαρχο

H Ορμή στον Δήμαρχο

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο χάντμπολ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, Ορμή δέχθηκε α συγχαρητήρια από τον δήμαρχο Πατρών Γιάννη Δημαρά.

«Η Ορμή Λουξ δικαίωσε το όνομά της, κατακτώντας με ορμή το πέμπτο της πρωτάθλημα», είπε ο Δήμαρχος Πατρών Γιάννης Δημαράς, υποδεχόμενος την πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ της Ορμής Λουξ στο Δημαρχείο. Ο Δήμαρχος καλωσορίζοντας τις αθλήτριες, αλλά και την διοίκηση της ομάδος, είπε:

«Σας καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά στο Δημαρχείο της Πάτρας και σας ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Πατρινών για τη χαρά και τη συγκίνηση αλλά και για την περηφάνια που μας προσφέρατε με την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος χάντμπολ.

Η Ορμή Λουξ δικαίωσε για άλλη μια φορά το όνομά της κατακτώντας με ορμή και προπαντός αήττητη τον τίτλο της πρωταθλήτριας για πέμπτη συνεχή χρονιά.
Έχοντας στο πλευρό της τους φιλάθλους της πόλης μας, τη διοίκησή της που την στηρίζει με κάθε τρόπο και όλους όσοι αγαπούν το χάντμπολ αλλά αγαπούν και την πόλη και τους ανθρώπους και τις ομάδες της, η Ορμή Λουξ εδραιώθηκε στην κορυφή του χάντμπολ γυναικών.

Είναι τιμή για την Πάτρα να έχει μια τέτοια ομάδα να την εκπροσωπεί στην Ά εθνική κατηγορία, με σεβασμό στον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι, χωρίς παρατράγουδα και ακρότητες, με αξιοπρέπεια και με σαφή προσανατολισμό στην χαρά και το μεγαλείο του αθλητισμού.

Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία.

Πρώτα- πρώτα, τις παίκτριες, τις περίφημες «λέαινες» που έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, αλλά και τους προπονητές της ομάδας. Και, βέβαια, τη διοίκηση της ομάδας και φίλαθλο κόσμο της Πάτρας που δίνει το παρών στους αγώνες και εμψυχώνει.

Εύχομαι σε όλους ακόμη μεγαλύτερες νίκες στο μέλλον και βεβαίως καλή πορεία στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Champions League».

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Ορμής Λουξ κ. Ανδρέας Κόγκας, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή, μίλησε για το «άγχος που τον διακατείχε για τους τελικούς, θέλοντας να συνδυάσει την κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος, με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, αλλά και με το ότι ο άνθρωπος που οδήγησε την Ορμή Λουξ ψηλά, είναι στενός συνεργάτης του Δημάρχου», εννοώντας φυσικά τον Αντώνη Σκιαθά.

Ο κ. Κόγκας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στο να φτάσει τόσο ψηλά η ομάδα χάντμπολ της Πάτρας, τονίζοντας ότι «η ομάδα έκανε γνωστή την Πάτρα σε όλη την Ευρώπη, αφού δεν είναι γνωστή σαν «Ορμή Λουξ», αλλά σαν Πάτρα».

Παράλληλα όμως, επεσήμανε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αγωνιστικά η Ορμή Λουξ, η οποία προπονείται σε «δανεικό» γήπεδο και ζήτησε γι αυτό, τη βοήθεια της Δημοτικής Αρχής. «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να γυρίσουν οι λέαινες στο σπίτι τους», ήταν η απάντηση του Δημάρχου, κατά τη διάρκεια απονομής τιμητικής πλακέτας.

Τα κορίτσια από την πλευρά τους, πρόσφεραν στον κ. Δημαρά μια γραβάτα και άλλα αναμνηστικά της ομάδας.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved