«Ο Άγιαξ είναι τρόπος ζωής»

«Ο Άγιαξ είναι τρόπος ζωής»

Στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων έγινε την Τρίτη (17/5) η παρουσίαση της «AJAX HELLAS YOUTH ACADEMY».

Το Onsports ήταν χορηγός επικοινωνίας της παρουσίασης της πρώτης Ακαδημίας του «Αίαντα» στην Ελλάδα και έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που έγινε στο «Ευγενίδειο» Ίδρυμα.

Επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο πρώην τεχνικός του «Αίαντα», Λουίς Φαν Χάαλ, ενώ το «παρών» έδωσαν Γιώργος Κασναφέρης, Στέλιος Μανωλάς, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Τάκης Φύσσας και Σπύρος Λιβαθηνός.

Η παρουσίασε ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:15 με την προβολή ενός βίντεο με την ιστορία του Άγιαξ. Στην συνέχεια, ο προπονητής Ακαδημιών του ολλανδικού συλλόγου και πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μίχαελ Κρέεκ, ανέφερε τη σημασία των Ακαδημιών.

«Ο Άγιαξ είναι τρόπος ζωής. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τους δικούς μας παίκτες. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ενδεικτικό είναι ότι πήραμε το φετινό πρωτάθλημα με εννέα παίκτες από τις Ακαδημίες μας. Στόχος είναι να ανεβαίνουν κάθε χρόνο, δύο παίκτες από τις Ακαδημίες. Αρκετοί θα πωληθούν σε μεγάλες ομάδες, όπως είναι ο Φαν Ντερ Βιλ. Δημιουργούμε και βοηθάμε νέα ταλέντα, ώστε να πάρουν την σωστή νοοτροπία και να πάρουμε από αυτούς τα καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος της «AJAX HELLAS YOUTH ACADEMY», Γιώργος Καζιάνης. Ο γνωστός μάνατζερ, εμφανίστηκε συγκινημένος που ολοκληρώθηκε η προσπάθεια δέκα ετών, ενώ ανέπτυξε και τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας.

«Γίνεται μια προσπάθεια εδώ και δέκα χρόνια και είμαι πολύ συγκινημένος που για πρώτη φορά είναι εδώ μία δομημένη εκπαίδευση στην Ελλάδα. Η φιλοσοφία του Άγιαξ είναι οι προπονητές του να μιλούν από καρδιάς στους παίκτες και να είναι παθιασμένοι σε αυτό που κάνουν. Πρώτος στόχος είναι να δημιουργήσουμε σωστούς προπονητές και αυτοί από την πλευρά τους να μεταφέρουν τα ιδανικά του αθλήματος».

Ο Λουίς Φαν Χάαλ μίλησε στο Onsports αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προπονήσει την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Για τη συνέντευξή του πατήστε ΕΔΩ.

Για τη συνέντευξη του Ρόναλντ ντε Μπουρ, πατήστε ΕΔΩ.

Ο Μίχελ Κρέεκ θυμήθηκε τα χρόνια του στην Ελλάδα και μοιράστηκε με το Onsports τα μελλοντικά του σχέδια. Για τη συνέντευξή του, πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Onsports ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Άγιαξ στην Ελλάδα, Γιώργος Καζιάνης, πατώντας ΕΔΩ.

Οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, υπέγραψαν για του αναγνώστες του Onsports. Για το αυτόγραφο πατήστε ΕΔΩ.

 

Παναγιώτης Τζαμπαζλής,  Δημήτρης Δρίζος



Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved