Το πάρτι των Πρωταθλητών

Το πάρτι των Πρωταθλητών

«Μεθυσμένη πολιτεία» το Αγρίνιο! Το όραμα της ανόδου στην Super League συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Football League.

Τη νύχτα... μέρα έκαναν οι οπαδοί του Παναιτωλικού στην υποδοχή των Πρωταθλητών. Περισσότεροι από 2500 φίλαθλοι της ομάδας βρέθηκαν στην πλατεία, μπροστά από το γήπεδο του συλλόγου και αποθέωσαν τα μέλη της αποστολής. Το Onsports έδωσε το «παρών» στην ιστορική νύχτα για τα «καναρίνια».

Το πούλμαν του Παναιτωλικού έφτασε στο γήπεδο κατά τις 12:45 και ακολούθησε... πανικός! Τα καπνογόνα έδωσαν «λάμψη» στον θρίαμβο των Πρωταθλητών, ενώ τα συνθήματα για την άνοδο στην Super League δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που έφερε σχεδόν όλους τους παίκτες της ομάδας στην οροφή του πούλμαν να πανηγυρίζουν για την ιστορική αυτή στιγμή.

«Η πόλη να καεί, η πόλη να καεί, ο Τίτορμος ανέβηκε στην Α΄ Εθνική», ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε κατά την... τελετή υποδοχής των Αγρινιωτών, ενώ στο... επίκεντρο βρέθηκε και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε το «γλέντι» των Πρωταθλητών, οι οποίοι έγιναν μια «αγκαλιά» με τους οπαδούς και πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά τον τίτλο.

Τα... προεόρτια είχαν ξεκινήσει περίπου μία ώρα νωρίτερα. Λίγο μετά τις 11:45 το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των Πρωταθλητών της Football League έφτασε στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, όπου τους υποδέχθηκε το πρώτο… κύμα των οπαδών, στα όρια του νομού, περίπου 70 χιλιόμετρα μακριά από το Αγρίνιο.

Η δεύτερη υποδοχή έγινε περίπου 5 χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Αγρινίου, στην γέφυρα της Ερμίτσας. Πολλοί οπαδοί του Παναιτωλικού με αυτοκίνητα και μηχανάκια βρέθηκαν στην γέφυρα και υποδέχθηκαν την αποστολή των «καναρινιών», που έφτασε κατά τις 12:15. Το… πάρτι ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην πλατεία μπροστά από το γήπεδο της ομάδας.

Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης

Λίγο μετά τις 11:45 το πούλμαν που μεταφέρει την αποστολή των Πρωταθλητών της Football League έφτασε στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, όπου τους υποδέχθηκε το πρώτο… κύμα των οπαδών, στα όρια του νομού, περίπου 70 χιλιόμετρα μακριά από το Αγρίνιο.

Η δεύτερη υποδοχή θα γίνει περίπου 5 χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Αγρινίου, στην γέφυρα της Ερμίτσας. Ήδη πολλοί οπαδοί του Παναιτωλικού με αυτοκίνητα και μηχανάκια βρίσκονται στην γέφυρα και περιμένουν την αποστολή των «καναρινιών».

Το… πάρτι θα ολοκληρωθεί στην πλατεία μπροστά από το γήπεδο του Παναιτωλικού. Ήδη αυτή την στιγμή περισσότεροι από 700 φίλαθλοι του συλλόγου δίνει το «παρών» και με συνθήματα, βρίσκονται εν αναμονή της αποστολής.


Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved