«Μπορούμε να σταθούμε επάξια»

«Μπορούμε να σταθούμε επάξια»

Σίγουρος πως ο Κισσαμικός μπορεί να ανέβει στην Δ’ Εθνική και να σταθεί με αξιώσεις, εμφανίστηκε ο Νίκος Μαναρώλης.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Καστελίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Onsports, υποστήριξε πως ο Κισσαμικός είναι η μοναδική ομάδα στο τοπικό των Χανίων, που μπορεί να εγγυηθεί για την οικονομική σταθερότητα.

- Ο Κισσαμικός βρίσκεται στην κορυφή και «χτυπάει» την άνοδο. Θεωρείτε πως μπορεί να πετύχει τον στόχο;

«Η ομάδα έχει και την εμπειρία και το υλικό, άλλωστε ο Κισσαμικός έχει αγωνιστεί και σε μεγαλύτερη κατηγορία και πιστεύω πως είμαστε πολύ κοντά για την κατάκτηση».

- Σε λίγες αγωνιστικές ο Κισσαμικός θα αντιμετωπίσει τον Μινώταυρο στον «τελικό» για την άνοδο. Αυτό μεγαλώνει την πίεση;

«Σίγουρα προσθέτει άγχος, απλά είναι μια ομάδα που την έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές και την έχουμε κερδίσει, με αποτέλεσμα το άγχος να μεταφέρεται στην άλλη πλευρά».

- Τι θεωρείτε πως ήταν αυτό που έφερε την ομάδα κοντά στην άνοδο;

«Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Είναι η περσινή χρονιά, που έκανε και πάλι πορεία πρωταθλητισμού η ομάδα και η αλλαγή στην διοίκηση που μπήκαν νέα πρόσωπα και άνοιξε το μπάτζετ, με την έλευση μερικών έμπειρων ποδοσφαιριστών, πιστεύω ότι ο συνδυασμός με τη δουλειά και την όρεξη έχουν φέρει την ομάδα να πρωταγωνιστεί».

- Σε περίπτωση που έρθει η άνοδος, θεωρείτε πως ο Κισσαμικός έχει την δυνατότητα να παρουσιαστεί δυνατός τη νέα αγωνιστική σεζόν;

«Είναι η μοναδική ομάδα, από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Χανίων, που διαθέτει την δυναμική σε οικονομικό επίπεδο για να σταθεί επάξια στο περιφερειακό πρωτάθλημα».

- Ο κόσμος του Καστελίου είναι δίπλα στην ομάδα;

«Δόξα τω Θεό δεν έχουμε κανένα παράπονο. Όλη η τοπική κοινωνία του Καστελίου βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και σε κάθε αγώνα έχουμε πολύ κόσμο».

- Είναι δύσκολο για μια ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό να αγωνιστεί σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο;

«Είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Νομίζω πως ο Κισσαμικός είναι η μοναδική ομάδα που έχει την δυναμική να το καταφέρει. Και είναι μια πρόκληση. Και θα το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει».

- Έχετε μιλήσει για ανανέωση με τη διοίκηση;

«Έχουμε μιλήσει, αλλά δεν έχουμε τελειώσει τις συζητήσεις, καθώς θα πρέπει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

- Είστε θετικός για παραμονή στην ομάδα;

Είμαι θετικός και εγώ και η διοίκηση και περιμένουμε να πάνε όλα κατ’ ευχήν και να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος».

- Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης;

Η περίπτωση να φύγω από την ομάδα, ισχύει πάντα όπως και σε όλες τις ομάδες. Βαρόμετρο σε αυτό είναι η τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

- Είστε ικανοποιημένος από το επίπεδο της ομάδας;

«Αν δείξουμε κατανόηση σε μερικά πράγματα που έχουν να κάνουν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, από τις συνθήκες και τη συνεργασία με τη διοίκηση, αλλά και από τον κόσμο του Καστελίου, είμαι ικανοποιημένος».

- Για το υλικό του Κισσαμικού;

«Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και πιστέψτε με πως αν ήταν άλλη χρονιά και όχι η φετινή που υπάρχει και ο Μινώταυρος, που είναι μια ομάδα του Περιφερειακού πρωταθλήματος, που έπεσε και είναι έτοιμη, η ομάδα θα είχε  κατακτήσει το πρωτάθλημα πιο νωρίς».

- Θεωρείτε πως υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα και ειδικότερα στα Χανιά;

Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ ταλέντο, αρκεί να παραμερίσουμε την ξενομανία που μας έχει πιάσει, να στηριχθούμε στα δικά μας πόδια και από εκεί και μετά, στα Χανιά, θεωρώ πως υπάρχει άφθονο ταλέντο, αλλά υπάρχει έλλειψη παραγοντισμού».

- Αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα Χανιά;

«Στα Χανιά, υπάρχει αυτό το πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια και είναι αυτό που μας κρατάει πίσω. Θεωρώ ότι είναι μεμονωμένα τα βήματα προς μπροστά. Αν πάρουμε για παράδειγμα το Ηράκλειο, αν η πόλη δεν κάνει κάτι όλη μαζί, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε ποτέ από το τέλμα που έχουμε πέσει».

- Το μέλλον του Κισσαμικού είναι οι Ακαδημίες;

«Αυτή την χρονιά γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την καλύτερη οργάνωση. Υπάρχουν πάνω από 100 παιδιά που είναι στις Ακαδημίες του Κισσαμικού και δουλεύουν παράλληλα μαζί με την μεγάλη ομάδα, με βήματα προόδου».

- Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα;

«Υπάρχουν δυσκολίες γιατί είναι ομάδα περιφέρειας. Υπάρχουν βοήθειες από τους αρμόδιους φορείς λόγω δύσκολων συνθηκών. Οι ομάδες της περιφέρειας είναι… αποκομμένες. Μέσα στην πόλη είναι αλλιώς τα πράγματα. Υπάρχουν συμμαχίες, φιλίες, αλλά εμείς μιλάμε για απόσταση 30 λεπτών, σαν να πάμε στο Ρέθυμνο».



Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved