Μοίρασαν υποσχέσεις!

Μοίρασαν υποσχέσεις!

Με πρωταγωνιστές τους παίκτες της ομάδας Κ20, οι οποίοι κατά διαστήματα έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης πέτυχε μία ακόμα φιλική νίκη (2-1 την Ξάνθη).

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Άρη, βασικά στελέχη της πρωταθλήτριας ομάδας Κ20, το φιλικό κόντρα στην Ξάνθη (2-1). Παίζοντας κατά διαστήματα καταπληκτικό ποδόσφαιρο οι πολλά υποσχόμενοι αυτοί παίκτες, έστειλαν ελπιδοφόρα μηνύματα για τη συνέχεια και δικαιολογημένα κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των 2.000 και πλέον οπαδών που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Γιώργος Κατίδης, Γιάννης Γιαννιώτας (στο δεύτερο γκολ του Άρη συνδυάστηκαν εκπληκτικά), Θανάσης Τοπούζης, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Πέτρος Λένος και ο Νίκος Κουρέλας, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο διάστημα αυτό, όπου οι «κίτρινοι» κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1 και να φτάσουν σε μία ακόμα φιλική νίκη.

Σε ότι αφορά την ομάδα που παρέταξε ο Σάκης Τσιώλης στο πρώτο ημίχρονο για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε ο Νίκος Αγγελούδης (ξεπέρασε τον τραυματισμό του), καθώς και ο Μιχάλης Γιαννίτσης στο κέντρο της άμυνας.

Ο τεχνικός του Άρη πήρε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε αυτό το φιλικό ματς με τους Ακρίτες, και όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε. Στο ξεκίνημα του αγώνα η Ξάνθη παρουσιάστηκε καλύτερη ιδιαίτερα στα πρώτα 15 λεπτά φτάνοντας με αξιώσεις στην εστία του Βελλίδη με αποτέλεσμα ο Άρης να βρεθεί από το 9ο λεπτό πίσω στο σκορ έπειτα από το αυτογκόλ του Νίκου Λαζαρίδη. Οι «κίτρινοι» άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς μετά το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Στην επανάληψη ο Άρης μπήκε δυνατά και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Μενδρινό στο 46’ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν, μετά από ωραία σέντρα του Μίσελ. Οι «κίτρινοι» στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν ουσιαστικά με περισσότερους παίκτες από την Κ20 και με το πείσμα τους έκλεισαν την Ξάνθη στα καρέ της για ένα μεγάλο διάστημα δημιουργώντας αλλεπάλληλες ευκαιρίες. Οι μικροί, που ουσιαστικά δοκιμάζονται από τον Σάκη Τσιώλη, έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό για να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην πρώτη ομάδα και το απέδειξαν με την εξαιρετική συνεργασία του Γιαννιώτα με τον Κατίδη, όταν ο τελευταίος με εναέριο πλασέ στο 80΄έκανε το 2-1. Χαρακτηριστικό ήταν ότι το παιχνίδι σημαδεύτηκε από αρκετά δοκάρια με τους "κίτρινους" να μετρούν 4 στο σύνολο (Αγγελούδης 27', Ντανίλο 35', Μενδρινός 53, Αραβίδης 62') και τους Ακρίτες δύο (Κατόνγκο 32' , Πόι 42').

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη της Ξάνθης, Ολουμπάγιο Αντεφέμι, ενώ στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» βρέθηκαν περισσότεροι από δύο χιλιάδες φίλοι των «κίτρινων» προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα και συνεπώς να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια.

Άρης: Βελλίδης, Τόχα, Φατί, Μίσελ, Κασναφέρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Λαζαρίδης, Ντανίλο, Αγγελούδης, Γιαννίτσης

Για τον Άρη αγωνίστηκαν επίσης οι: Βανγκέλι, Κουλουχέρης, Παπαζαχαρίας και Τοπούζης, Οικονομόπουλος, Κατίδης, Οριόλ, Γιαννιώτας, Κουρέλας, Λένος

Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Σταθάκης, Φλίσκας, Καμπολάρι, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Πόι, Σουάνης

Για την Ξάνθη αγωνίστηκαν επίσης οι: Λοντίγκιν, Καζάκης, Αλτιπαρμακόφσκι, Καθάριος, Κιντάνα, Μάνταλος, Κωστούλας, Γούτας, Βασιλειάδης

 

Επιμέλεια: Δημήτρης Πιπερίδης - Δήμητρα Τοκμακίδου



Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved