«Θέλουμε το triple crown» (ph)

«Θέλουμε το triple crown» (ph)

Στο κατάστημα της εταιρίας «adidas» στο «The Mall Athens» βρέθηκαν την Πέμπτη (12/5) οι πρωταθλητές Ευρώπης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Στράτος Περπέρογλου.

Πάνω από 200 άτομα σχημάτησαν ουρά έξω από το κατάστημα και περιμέναν τους δύο άσους του Παναθηναϊκού, για να τους αποθεώσουν για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους, να πάρουν αυτόγραφα, αλλά και να δουν το νέο ελαφρύ παπούτσι μπάσκετ «adiZero Crazy Light», το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις στο Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης και παρουσιάστηκε σήμερα (12/05) από τους «πράσινους».

Μόλις έφθασαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Στράτος Περπέρογλου, αποθεώθηκαν από τον κόσμο, ενώ στη συνέχεια οι άνθρωποι της «adidas» παρουσίασαν το παπούτσι που φόρεσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Final-4 της Ευρωλίγκας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε αρχικά: «Ευχαριστώ την adidas για την πρόσκληση. Θέλω να πω πως είναι πολύ ωραίο παπούτσι, πολύ ελαφρύ. Με βόλεψε πάρα πολύ». Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου συμφώνησε με τον συμπαίκτη του: «Ευχαριστώ και εγώ από την πλευρά μου την adidas. Συμφωνώ με τον Δημήτρη, είναι ένα πολύ ελαφρύ και σταθερό παπούτσι που μας βοηθάει πάρα πολύ».

Στη συνέχεια οι δύο παίκτες υπέγραψαν πάνω στο παπούτσι που παρουσίασε η adidas. Πρώτα ο Δημήτρης Διαμαντίδης και στη συνέχεια ο Στράτος Περπέρογλου, σειρά πήρε η παρουσίαση της νέας φανέλας των «πρασίνων» με τα έξι αστέρια. Ο Διαμαντίδης είχε στα χέρια του την πράσινη φανέλα, ενώ ο Περπέρογλου τη λευκή.

Οι δύο παίκτες αναφέρθηκαν και στον τελικό του κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (15/5) στο κλειστό του Ελληνικού απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε αρχικά, τονίζοντας πως δεν υπάρχει επιπλέον άγχος μετά την βράβευσή του ως καλύτερος παίκτης της Ευρωλίγκας: «Το άγχος υπάρχει εξ αρχής για τον τελικό του κυπέλλου. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά επιπλέον άγχος επειδή βραβεύτηκα, όχι, καθόλου».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Στράτος Περπέρογλου ο οποίος υπογράμμισε: «Σίγουρα, αναγκαστικά πρέπει να ξεχάσουμε τον τελικό της Ευρωλίγκας, καθώς απομένουν ακόμα δύο στόχοι. Απλά ο πρώτος είναι τώρα, ο τελικός του κυπέλλου. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και να κάνουμε το καλύτερο».

Για να συμπληρώσει ο Διαμαντίδης: «Δεν είναι το πιο εύκολο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι σωματικά και ψυχολογικά να είμαστε έτοιμοι. Δεν είμαστε κουρασμένοι, αλλά πιστεύω πως το πνευματικό κομμάτι, δηλαδή να περάσουμε από τη χαρά στη συγκέντρωση είναι το πιο δύσκολο, Πρέπει να το κάνουμε όμως».

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο κατάστημα προκειμένου να υπογράψουν αυτόγραφα στους φίλους των «πρασίνων», ενώ όσοι βρέθηκαν στο χώρο είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους. Μετά οι δύο παίκτες έφυγαν για το ΟΑΚΑ, ούτως ώστε να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα.



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved