Αποκλειστική συνέντευξη Μαχλά στο Onsports(Βίντεο)

Αποκλειστική συνέντευξη Μαχλά στο Onsports(Βίντεο)

Το Onsports βρέθηκε την Τετάρτη(19/1) έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί και μίλησε αποκλειστικά με τον Νίκο Μαχλά στον συντάκτη μας, Χρυσόστομο Βουλγαρόπουλο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ συναντήθηκε με τον ομόλογό του της ΕΠΟ και βγαίνοντας από τα γραφεία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας δεν αρνήθηκε να μιλήσει για το τι συζήτησε με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, το ποιο θα είναι το μέλλον του ΟΦΗ και το αν αυτός θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος στην κρητική ΠΑΕ.

«Το τι ειπώθηκε σε γενικές γραμμές είναι δικά μας θέματα. Κυρίως έχει να κάνει με την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς πιστεύουμε στους θεσμούς και στους νόμους σαν ομάδα, και αυτό θέλουμε, να τηρηθούν», ήταν η απάντηση του Νίκου Μαχλά στην πρώτη ερώτηση που αφορούσε τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

«Σεβόμαστε πολύ την ΕΠΟ, εγώ προσωπικά σαν ποδοσφαιριστής έχω τιμήσει τη φανέλα της Εθνικής και εκτιμώ πολύ και τον κ. Πιλάβιο που είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος. Αυτό που είπαμε είναι ότι χρειάζεται να βοηθήσουμε όλοι να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο», πρόσθεσε ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός.

Όσο για το τι θέλει από την ΕΠΟ ο ΟΦΗ; «Να ισχύσουν για όλους οι νόμοι, είτε λέγεται Γιάννενα, είτε ΟΦΗ, είτε Ολυμπιακός, είτε Παναθηναϊκός», λέει ο Νίκος Μαχλάς και συνεχίζει «Να υπάρχει ενότητα για να υπάρχει αντίκτυπο και να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά και όχι πίσω».

Σε ερώτηση για τα επεισόδια ο Νίκος Μαχλάς τόνισε με έμφαση «Αυτά που ζήσαμε, κι έζησα, στο γήπεδο των Ιωαννίνων δεν ήταν ποδόσφαιρο. Ήταν πόλεμος και δεν ήταν τίποτα παρακάτω. Αυτά που έγιναν τα γνωρίζω κι εγώ κι ο κ. Πιλάβιος και συμφωνεί με αυτά που είπαμε», ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι: «Περιμένω να αποδοθεί δικαιοσύνη Κάποιος ή κάποιοι που φτάσανε σε αυτό το επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο, να τιμωρηθούν επιτέλους. Έτσι θα παραδειγματιστούν όλοι και θα συνεχίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας».

Για το μέχρι τώρα ρόλο του στον ΟΦΗ, το «κοπέλι» ανέφερε: «Ως τώρα είμαι πρόεδρος στον ΟΦΗ και στο ποδοσφαιρικό τμήμα που με έχει πολύ μεγάλη ανάγκη. Ζήτησα την βοήθεια ανθρώπων από την Κρήτη, από το Ηράκλειο για να υπάρξει μια συσπείρωση και να βοηθήσουμε όλοι μαζί να πάει μπροστά ο ΟΦΗ», για να προσθέσει ακόμα πως «Μόνος μου δεν έχω τη δύναμη, ούτε είμαι σε «παρατάξεις» ομάδων, ούτε έχω τη δύναμη σα παράγοντας να ασχοληθώ με το παρασκήνιο και να αντέξω ένα πόλεμο ύπουλο που δέχεται η ομάδα μου».

Έχουν όμως σχέση οι παρασκηνιακές «πιέσεις» με την πρόσφατη παραίτησή του; «Για αυτό το λόγο πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από πρόεδρος της ομάδας. Αν όμως όλα αυτά γίνουν και παράγοντες, θεσμικοί ή όχι, βοηθήσουν και μπουν στην ομάδα τότε και εγώ θα παραμείνω από οποιοδήποτε πόστο, όχι μόνο του προέδρου», απάντησε με έμφαση ο Νίκος Μαχλάς και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Να μπουν κι άλλα άτομα, να βοηθήσουν. Επί 35 χρόνια είμαστε η πρώτη επαρχιακή ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά και έχουμε προσφέρει χαρές.

Από πέρσι βιώνουμε μια αδικία και θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια για να μείνω κι εγώ και να προσφέρω στην ομάδα που πραγματικά αγαπάω».
Τέλος, ο Νίκος Μαχλάς αναφέρθηκε στο αν έχει δώσει κάποια διορία για να ισχύσει οριστικά η παραίτησή του. «Έχουμε θέσει ένα χρονικό πλαίσιο, είπαμε και σαν διοίκηση από την ημέρα της παραίτησης ότι πρέπει να περάσουν 15 μέρες», είπε χαρακτηριστικά και ολοκλήρωσε με τα παρακάτω: «Σαν πρόεδρος εξακολουθώ να διοικώ την ομάδα. Έδωσα στον εαυτό μου και σε όσους μπορούν να βοηθήσουν από την Κρήτη την ομάδα με την δύναμη που έχω, ένα dead line 15-20 ημερών για να δουν κι αυτοί με πιο τρόπο μπορούν να μπουν και να βοηθήσουμε όλοι και να μείνω κι εγώ. Αλλιώς δε θα είμαι στον ΟΦΗ, δε θα συνεχίσω».

Αποκλειστική συνέντευξη Μαχλά στο Onsports(Βίντεο)



Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved