«Τα πάντα για την κούπα» (phs)

«Τα πάντα για την κούπα» (phs)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενόψει του αυριανού (8/5, 17.30) τελικού με τη Μακάμπι.

Στην τελευταία τους προπόνηση πριν τον τελικό της Ευρωλίγκας οι παίκτες των «πρασίνων» αναφέρθηκαν στην αναμέτρηση με την ομάδα του Ισραήλ.

Μπατίστ: «Ο Ομπράντοβιτς προετοιμάζει τα πάντα»

Μετά την προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο Μάικ Μπατίστ υπογράμμισε: «Ο Ομπράντοβιτς προετοιμάζει τα απάντα, κάθε λεπτό του αγώνα και μας βοηθάει, μας μιλάει για αυτά που δεν βλέπουμε, μας διδάσκει, μας δημιουργεί τις δυνατότητες να νικήσουμε σε κάθε παιχνίδι.

Από την αρχή του φάιναλ φορ δεν υπήρχαν αουτσάιντερ και φαβορί. Δεν μπορώ να δώσω σε κάποιον τον τίτλο του φαβορί. Το μυαλό μου πρέπει να μείνει καθαρό στη δουλειά που πρέπει να κάνω εγώ και οι συμπαίκτες μου.

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική στον ημιτελικό, ακόμα και για τους πιο έμπειρους παίκτες που έχουν ζήσει παρόμοιες στιγμές. Κανείς δεν θέλει να χάσει. Ο αυριανός τελικός είναι διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας».

«Έκανα βάρη για να αντιμετωπίσω τον Σχορτσανίτη»

Ο Ιαν Βουγιούκας θα το ρόλο - κλειδι να αντιμετωπίσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και όπως τόνισε χαρακτηριστικά έκανε σήμερα (7/5) το πρωί βάρη για να είναι έτοιμος.

«Ένας τελικός πάντα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Σήμερα το πρωί έκανα βάρη για να είμαι έτοιμος απέναντι στον Σοφοκλή. Και οι δύο ομάδες θέλουν το Κύπελλο και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε».

Φώτσης: «Μην χαλαρώσουμε λεπτό»

Από την πλευρά του ο Αντώνης Φώτσης είπε: «Όλοι ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης). Δεν θέλει να χάσει σε κανένα παιχνίδι όπως κανένας από μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου σημασίας να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Κάθε αγώνας είναι ένας τελικός για μένα και κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα σε κάθε αγώνα.

Ο Σοφοκλής ξέρουμε τι παίκτης είναι, δεν έχει αλλάξει τόσο πολύ το στιλ παιχνιδιού του και θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε.

Η Μακάμπι μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά μέσα σε πολύ λίγα λεπτά. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο στο αγώνα».

Διαμαντίδης: «Όλοι θέλουν το τρόπαιο»

«Το θέμα είναι να είσαι καλά και να απολαύσεις τον αγώνα. Όσον αφορά στο τρόπαιο, όλοι θέλουν να το κατακτήσουν. Το θέμα είναι πάντα να απολαύσεις το παιχνίδι. Είναι ενθουσιασμένος. Κάποιες φορές είσαι καλός στην επίθεση και κάποιες στην άμυνα. Το θέμα είναι να βοηθάς την ομάδα και να φτάσεις στη νίκη».

Σε μία ερώτηση για τον Βέσελι της Παρτιζάν ο Διαμαντίδης απάντησε: «Ο Βέσελι είναι ένας καλός παίκτης και αν πάει στο ΝΒΑ θα είναι καλό για αυτόν.»

Νίκολας: «Να πανηγυρίσουμε πάλι»

Ο Ντρου Νίκολας θέλει ο τελικός να έχει την ίδια κατάληξη με αυτόν του Βερολίνου για τον Παναθηναϊκό.

Ονειρική ήταν η πρώτη χρονιά του Ντρου Νίκολας με τον Παναθηναϊκό, καθώς είχε κατακτήσει και τους τρεις τίτλους με την φανέλα των «πράσινων». Μετά την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Αμερικάνος σούτινγκ γκαρντ, τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει και πάλι την Ευρωλίγκα.

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα σε όλους τους τομείς. Τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά», είπε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για τον προ διετίας τίτλο με τον Παναθηναϊκό, πρόσθεσε: «Ελπίζω να έχει την ίδια κατάληξη και αρκετές ομοιότητες για να πάρουμε και πάλι τον τίτλο», είπε ο Αμερικανός.

Ομπράντοβιτς: «Ευχαριστώ τον κόσμο»

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Μακάμπι. Αναμένεται μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί της Μακάμπι δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρά και δύσκολη για τους αντιπάλους. Είναι μία γιορτή που πρέπει να το απολαύσουμε.

Κάθε τελικός είναι διαφορετικός οι παίκτες, οι ομάδες, ο τρόπος που δουλεύεις.

Ξέρω ότι αυτοί πιστεύουν σε μένα (σ.σ. οι παίκτες) και εγώ σε αυτούς. Το ότι είμαστε στον τελικό είναι το καλύτερο για μας και θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε όσο πιο πολύ γίνεται.

Για τον κόσμο υπογράμμισε: «Τους ευχαριστώ που είναι εδώ. Χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο»

Σάτο : «40 λεπτά από τον στόχο μας»

Από την πλευρά του ο Ρομέιν Σάτο υπογράμμισε: «Απέχουμε 40 λεπτά από τον στόχο μας, απέμεινε μόλις ένα ματς για την ολοκλήρωση της Euroleague και είμαστε ενθουσιασμένοι. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε και να δούμε τι θα γίνει. Δεν θα είναι εύκολο. Είμαι ενθουσιασμένος, η οικογένεια μου είναι εδώ και έχουν την ευκαιρία να με δουν να αγωνίζομαι στον τελικό. Είναι υπέροχο συναίσθημα, ειδικά για τα δύο μου παιδιά. Είναι ενθουσιασμένα παρότι είναι μικρά σε ηλικία. Μία μέρα θα καταλάβουν ότι ο πατέρας του βρισκόταν εδώ για να παίξει στον τελικό της Euroleague

Η εμπειρία μας ήταν το κλειδί για τη νίκη στον ημιτελικό με τη Σιένα, όμως αν θέλουμε να νικήσουμε την Μακάμπι θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για 40 λεπτά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε».

Κομπλέ με Μακάμπι

Αξίζει να αναφέρουμε πως η προπόνηση του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα τραυματισμών. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε όλους τους παίκτες να λαμβάνουν κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση και έτσι θα έχει όλα του τα «όπλα» στον μεγάλο τελικό με την Μακάμπι.



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved