«Ζούμε σαν μια οικογένεια»

«Ζούμε σαν μια οικογένεια»

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε χαρούμενος με την παρουσία του Παναθηναϊκού στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» αρχικά υποστήριξε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε έναν ακόμα τελικό. Είναι ικανοποίηση για όσα κάναμε όλη τη χρονιά, υποφέραμε για να φτάσουμε εδώ αλλά στο τέλος φτάσαμε σε έναν ακόμα τελικό που πλέον είναι ο μεγάλος μας στόχος. Τα καταφέραμε να βρεθούμε ως εδώ, χάρη στους παίκτες μας».

Όσο για την μορφή που είχε ο ημιτελικός με τους Ιταλούς, σχολίασε: «Τόσα πολλά επιθετικά ριμπάουντ όπως αυτά της Σιένα θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα κόντρα σε μια ομάδα όπως η Μακάμπι. Απέναντι στην Ρεάλ σκόραραν εύκολα τρίποντα, πέτυχαν αρκετά καλάθια από την άμυνα τους και εμείς δεν πρέπει να τους δώσουμε αυτή την ευκαιρία».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αστειεύτηκε με την απόδοση του Δημήτρη Διαμαντίδη, καθώς ρωτήθηκε ότι ο αρχηγός δεν έπαιξε καλά και στη συνέχεια δήλωσε: «Θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους του. Θα του πω αύριο να βάλει 30 πόντους και να δώσει 15 ασίστ (σ.σ. γέλια). Ο Διαμαντίδης είναι ένας παίκτης που σε μια κρίσιμη στιγμή θα πάρει την μπάλα και ξέρει τι να κάνει. Είναι αδύνατο να παίζεις στο φάιναλ φορ το καλύτερο παιχνίδι σου, έχω φίλους που λένε για τον τελικό που έκανε ο Διαμαντίδης στην Αθήνα το 2007. Ελπίζω και αύριο να παίξουμε πολύ καλά και να το χαρεί ο κόσμος. Αυτό που θα κάνω είναι να χαλαρώσουν οι παίκτες μου, ως την ώρα που θα αρχίσει η προπόνηση».

Για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και τη διαφορά στην απόδοσή του τόνισε: «Η πρώτη διαφορά είναι ότι δεν παίζει πλέον με τα κόκκινα! Τώρα φοράει κίτρινα. Ίσως η ερώτηση είναι καλύτερα να γίνει στους παίκτες. Ξέρουμε τα πάντα για τον Σόφο, έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια απέναντί του και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι και στο παρελθόν για να τον περιορίσουμε».

Για το μυστικό του να είναι 12 χρόνια στον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που σε 12 χρόνια έπαιξε 34 τελικούς και πήρε τους 30 από αυτούς. Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, από την πρώτη μου χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου πιστεύει σε μένα, ότι ζητάω και ότι θέλουν οι παίκτες μου το έχουν, ζούμε σαν μια οικογένεια και αυτό είναι το μυστικό».

Τέλος, για τα συναισθήματά του ανέφερε: «Νιώθω πολύ καλά. Αυτό είναι το συναίσθημα. Αισθάνομαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενος. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή, στα φάιναλ φορ βέβαια και στους τελικούς, αλλά το κάνω κάθε μέρα. Στην προπόνηση, στους αγώνες, είμαι ικανοποιημένος γιατί κάνω αυτό που μου αρέσει».

Ο Κώστας Τσαρτσαρής από την πλευρά του, δήλωσε: «Ένα βήμα μακριά από τον τελικό, ένα βήμα μακριά από τον τίτλο που θα είναι η κορυφαία στιγμή της σεζόν. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, έχουμε τα δυνατά μας σημεία και την εμπειρία μας γα να τα καταφέρουμε και να ξεπεράσουμε όποια δυσκολία υπάρχει για την κατάκτηση του τίτλου».

Για τον Σχορτσανίτη και τις δηλώσεις που έκανε, τόνισε: «Είναι φυσιολογικό για τον Σοφοκλή να σκέφτεται έτσι. Κάθε ένας θέλει το πρωτάθλημα, όλοι θέλουν να μπουν στη θέση αυτού που το έχει κατακτήσει. Εμείς θέλουμε όμως να πάρουμε τον τίτλο και για αυτό ήρθαμε εδώ. Ο Σοφοκλής θα πρέπει να περιμένει γιατί είμαστε εδώ για να πάρουμε το τρόπαιο».

Τέλος, για τον Νικ Καλάθη ανέφερε: «Τίποτα δεν με εξέπληξε για τον Νικ, δουλεύει πολύ σκληρά κάθε μέρα, βάζει κάτι καινούριο στο παιχνίδι του, δουλεύει σκληρά για τον ευατό του και την ομάδα και βλέπουμε ότι γίνεται καλύτερος κάτι που σημαίνει ότι έχει μπροστά του μεγάλη καριέρα στο μέλλον».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved