«Πανέτοιμοι για την κούπα»

«Πανέτοιμοι για την κούπα»

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την νίκη εμφανίστηκαν οι «πράσινοι» κατά την αναχώρησή τους για Βαρκελώνη…

Στράτος Περπέρογλου και Δημήτρης Ιτούδης τόνισαν ότι η προσοχή των «πρασίνων» τώρα πρέπει να είναι αποκλειστικά στον αγώνα με τη Σιένα που είναι ο πρώτος τελικός της ομάδας, ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου σημείωσε ότι είναι πολύ ευτυχισμένος που θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε Final-4, αφού αυτό είναι όνειρο για κάθε αθλητή!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι «πράσινοι» κατά την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος:

Στράτος Περπέρογλου: «Είμαστε έτοιμοι για το Final-4. Ευτυχώς, είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε. Ο ημιτελικός θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς όμως κάναμε πολύ καλή προετοιμασία. Η Σιένα είναι μια πολύ μαχητική και σκληρή ομάδα και το σίγουρο είναι ότι δεν θα τα παρατήσει σε κανένα λεπτό του αγώνα. Δίκαια βρίσκεται στο φάιναλ φορ. Βασίζεται στην καλή αμυντική της λειτουργία και είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε. Πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να νικήσουμε αλλά πρέπει να πάμε βήμα - βήμα. Το πρώτο βήμα, λοιπόν, είναι να πάνε όλα καλά με τη Σιένα και μετά θα δούμε τι θα γίνει στον τελικό».

Κώστας Καϊμακόγλου: «Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει ανυπομονησία… Ήμαστε ήρεμοι. Έχουμε δουλέψει πολύ σωστά. Μπορεί να είχαμε κάποιες ατυχίες τις τελευταίες μέρες, αλλά όταν έρθει η ώρα του αγώνα θα είμαστε πανέτοιμοι. Με τη Σιένα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για πολλούς μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Είναι πολύ καλή και σκληρή ομάδα κι έχει παίκτες - κλειδιά, τους οποίους πρέπει να προσέχουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής», είπε αρχικά ο Κώστας Καϊμακόγλου ενώ σχετικά με το γεγονός ότι αυτή θα είναι η πρώτη του συμμετοχή σε Final-4  σημείωσε:

«Περιμένω να περάσουν οι μέρες μέχρι την Παρασκευή για να φτάσει η ώρα της πρώτης μου συμμετοχής σε Final-4. Ήταν ένα όνειρο για μένα και είναι μεγάλη τιμή για τον οποιονδήποτε αθλητή…».

Δημήτρης Ιτούδης: «Θέλουμε να δούμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Προηγείται το ματς με τη Σιένα, αυτός είναι ο τελικός για μας», είπε αρχικά ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού, ενώ για την κατάσταση του αρχηγού σημείωσε:  «Είναι καταβεβλημένος από μία ίωση των τελευταίων ημερών. Αν και δεν είμαι ο αρμόδιος για να μιλήσω ιατρικά, πιστεύουμε ότι στις επόμενες ημέρες θα ανανήψει πλήρως».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved