Γύρισε σπίτι του!

Γύρισε σπίτι του!

To ότι επιθυμούσε ο Γιώργος Πρίντεζης διακαώς την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ήταν δεδομένο.

Ακόμα και όταν έφευγε από το λιμάνι με προορισμό την Μάλαγα μέσα του πίστευε στην επιστροφή η οποία και ήρθε! Ο Γιώργος Πρίντεζης ανήκει ξανά στην οικογένεια των «ερυθρόλευκων», οι παίκτες πάνω από όλα είναι επαγγελματίες και ίσως μερικές φορές να μην μπορούν να ακολουθήσουν τους δρόμους που θέλει η καρδιά τους αλλά αυτούς που απαιτούν οι περιστάσεις.

Ο διεθνής φοργουορντ είναι γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1985. Από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου πήρε μεταγραφή και αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής (παιδικά, εφηβικά) του Ολυμπιακού, από το 2002 μέχρι το 2006 αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα μέχρι να δοθεί δανεικός για 1 χρόνο στην Ολύμπια Λάρισας (2006-2007) όπου και έκανε καταπληκτική χρονιά. Την ίδια σεζόν έγινε «ντράφτ» από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, όμως, δεν έμεινε στην Αμερική επέστρεψε στους Πειραιώτες, όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2009. Σε μια «περίεργη» χρονικά περίοδο ήρθε η πρόταση από την Μάλαγα, μια πρόταση που έφτανε τα 1,2 εκ. ευρώ και ο Πρίντεζης δεν μπορούσε να αρνηθεί. Στην Ισπανική ομάδα αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα πριν έρθει η επιστροφή του στους κυπελλούχους Ελλάδας.

Η προσθήκη του Πρίντεζη δίνει σίγουρα μια παραπάνω λύση στα χέρια του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει έναν παίκτη έμπειρο πλέον με εικόνες και παραστάσεις από το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, το Ισπανικό. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, μετά από τον τραυματισμό του Νεστέροβιτς είχε μεγαλύτερη ανάγκη για κάποια προσθήκη στην θέση «5», όμως με τα ονόματα που υπήρχαν διαθέσιμα στην αγορά και παράλληλα θα μπορούσαν να έρθουν στο Φάληρο η επιλογή του Πρίντεζη ήταν από τις καλύτερες.

Ο Πρίντεζης με αριθμούς

Τη σεζόν 2007-08 ο Έλληνας διεθνής είχε κατά μέσο όρο στην πρώτη φάση της διοργάνωσης 7,9 πόντους σε 20 λεπτά συμμετοχής, στο Τοπ-16 σημείωνε 3,3 πόντους σε σχεδόν 15 λεπτά, ενώ στην προημιτελική φάση όπου ο Ολυμπιακός είχε βρει απέναντί του την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Πρίντεζης είχε 8,7 πόντους σε 23 λεπτά.

Την επόμενη χρονιά και πάλι η πορεία του Πρίντεζη με την φανέλα των «ερυθρόλευκων» στην ευρωλίγκα ήταν ικανοποιητική. 6,8 πόντοι και 16 λεπτά συμμετοχής στην πρώτη φάση, ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στο Τοπ-16 με 14 πόντους σε 23 λεπτά. Αντίπαλος αυτή τη φορά στα προημιτελικά η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Πρίντεζη να σημειώνει στην σειρά των αγώνων 10 πόντους κατά μέσο όρο σε 22 λεπτά. Στο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο ο διεθνής φοργουορντ είχε 9 πόντους σε 24 λεπτά.

Με την φανέλα της Μάλαγα πέρυσι ο Πρίντεζης είχε στην πρώτη φάση 14 πόντους σε 27 λεπτά συμμετοχή και στο TOP 16, 10 πόντους σε 22 λεπτά.

Ενώ την φετινή σεζόν είχε με τους Ισπανούς στην Ευρωλίγκα 5,5 πόντους σε 15 λεπτά και στο Τοπ-16, 6 πόντους σε 17 λεπτά συμμετοχής.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved