«Θα κερδίσει ο Ατρόμητος»

«Θα κερδίσει ο Ατρόμητος»

Την πεποίθησή του ότι ο Ατρόμητος θα σηκώσει το Κύπελλο Ελλάδας εξέφρασε ο Ανρί Καμαρά στη Μedia Day.

To Onsports βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου και σας μετέφερε τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του συλλόγου στη Media Day.

Η προπόνηση της Τρίτης (26/04) στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ήταν ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και στη διάρκειά της οι παίκτες του Ατρόμητου μίλησαν για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, το Σάββατο, 30 Απριλίου, κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Σενεγαλέζος άσος του Ατρόμητου ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στη Media Day όχι μόνο με τις δηλώσεις του, όπου εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η ομάδα του θα αναδειχθεί Κυπελλούχος Ελλάδος, αλλά και με την νέα στυλιστική του άποψη, καθώς είχε ξυρίσει το κεφάλι του, έχοντας αφήσει μόνο τον αριθμό 7 που είναι και το νούμερο της φανέλας του.

 

Mιχαηλίδης: «Παιχνίδι - σταθμός»

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης: «Δουλεύαμε όλη την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα παιχνίδι-σταθμός για την ομάδα και θεωρώ πως το Σάββατο το βράδυ θα είμαστε έτοιμοι.

Για τις πιθανότητες του Ατρόμητου: «Δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι ένα παιχνίδι 90 ή 120 λεπτών και όποιος το θέλει πιο πολύ θα το πάρει. Ξέρουμε την ΑΕΚ. Είναι πρόκληση για εμάς ο τελικός και μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Να φέρουμε το Κύπελλο στο Περιστέρι».

Για το πέρασμά του από την ΑΕΚ: «Είμαι παίκτης του Ατρόμητου τα τελευταία έξι χρόνια και ελπίζω να κερδίσει ο Ατρόμητος το Κύπελλο. Είμαστε επαγγελματίες».

Για το κίνητρο της ομάδας: «Πιστεύω πως εμείς το θέλουμε πιο πολύ το Κύπελλο, καθώς δεν ξέρω πότε ο Ατρόμητος θα βρεθεί και πάλι στον τελικό  του θεσμού».

Για το αν έχει άγχος ο Ατρόμητος: «Το άγχος για εμάς είναι μικρότερο. Αυτό πρέπει να ρωτήσετε τους παίκτες της ΑΕΚ. Εμείς είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα παιχνίδι - τελικό».

Για το αν είναι έτοιμοι ψυχολογικά: «Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το ματς και μας δημιούργησε άγχος στο πρωτάθλημα, γιατί το σκεφτόμασταν, γιατί το περιμέναμε πολύ».

 

Σκόνδρας: «Ενα όνειρο ο τελικός»

Στη συνέχεια, μίλησε ο Γιάννης Σκόνδρας που είπε πως ο τελικός είναι γι’ αυτόν ένα όνειρο: «Είναι όνειρο για μένα. Είναι η δεύτερη χρονιά μου στον Ατρόμητο και έχω καταφέρει να είμαι στον τελικό του Κυπέλλου. Ζω το όνειρό μου».

Για την πιθανότητα να βρει απέναντί του τον Σκόκο: «Όχι. Θα είναι συνολική δουλειά, αν πάρουμε το Κύπελλο. Σίγουρα ο Σκόκο είναι καλός παίκτης και θέλει προσοχή.

Για το αν διψάει για το Κύπελλο: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να το πάρει το Κύπελλο. Από εκεί και πέρα, πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Για το αν θεωρεί φαβορί την ΑΕΚ: «Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί, είναι 50-50, όποιος έχει δίψα και λίγη τύχη θα το πάρει».

Για τις 12.000 κόσμου του Ατρόμητου που θα βρεθεί στο γήπεδο: «Είναι σημαντικό».

Για την απειρία της ομάδας του: «Έχουμε παίκτες που δεν έχουν ξαναπάει σε τελικό, ενώ η ΑΕΚ έχει ξαναπάει. Σίγουρα υπάρχει δίψα για εμάς και πιστεύω πως είναι ένα κίνητρο πιο πολύ για εμάς.

Για το τι τους λέει ο προπονητής τους: «Μας λεει πως είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει φαβορί. Όπως θα μπει η ΑΕΚ θα μπούμε και εμείς».

 

Σαγκανόφσκι: «Μεγάλη ημέρα για εμάς»

Εξάλλου, ο Μίροσλαβ Σαγκανόφσκι είπε: «Είναι μεγάλη μέρα για εμάς, για τον Ατρόμητο, για όλους που παίζουν στην ομάδα. Ωστόσο, είναι επίσης και για την ΑΕΚ. Μπορούμε, πάντως, να φέρουμε το Κύπελλο στο Περιστέρι. Το φαβορί είναι η ΑΕΚ, αλλά θα κάνομε το καλύτερο που μπορούμε.

Πιστεύω πως θα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και θα είναι ένα πολύ καλό ματς, για να παρακολουθήσει κάποιος και θα δούμε στο τέλος ποιος θα κερδίσει.

Όταν ξεκινήσαμε το Κύπελλο, δεν σκεφτόμασταν, πως θα φτάσουμε μέχρι εδώ,».

Για το αν ανυπομονεί να παίξει: «Όταν αρχίζει το Κύπελλο, όλοι σκέφτονται πως είναι ένας απλός δρόμος για την Ευρώπη. Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως, αρχίσαμε να το πιστεύουμε».

 


Νάστος: «Χαρούμενοι, αν κερδίσουμε»

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Νάστος ανέφερε: «Είναι μια πολύ μεγάλη μέρα, όχι μόνο για εμένα, αλλά για τον Ατρόμητο και κάθε παίκτη ξεχωριστά: Πιστεύω πως είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε ακόμη μέρες, για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να πάμε να πάρουμε αυτό το ματς».

Για το τι επικρατεί, χαρά ή άγχος: «Όλοι είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στον τελικό. Πρέπει να καταλάβουμε, πως πρέπει να κερδίσουμε, γιατί είναι σημαντικό να κερδίσεις. Τον δεύτερο δεν θα τον θυμάται κανείς, η ιστορία γράφει μόνο τον πρώτο. Και για να είμαστε χαρούμενοι, πρέπει να είμαστε πρώτοι».

Για το ότι ο Ατρόμητος παίζει ουσιαστικά εκτός έδρας: «Είναι αβαντάζ για την ΑΕΚ, όμως, εμείς πάμε σε έναν τελικό. Δεν έχει σημασία, ούτε το γήπεδο, ούτε ο αντίπαλος. Είναι 50-50. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για αυτό το παιχνίδι».

Για την εμπειρία που έχει ως Κυπελλούχος: «Για εμένα θα είναι βοήθεια. Μακάρι και εγώ να βοηθήσω τα παιδιά να έχουν και αυτοί αυτοπεποίθηση  παραπάνω, γιατί την χρειάζονται και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

 

Kαμαρά: «Eίμαι έτοιμος να... σκοτώσω την ΑΕΚ»

Από την πλευρά του, ο Ανρί Καμαρά εξέφρασε την μεγάλη του πίστη ότι ο Ατρόμητος θα κερδίσει και θα κατακτήσει το κύπελλο: «Πιστεύω πως όλοι είναι έτοιμοι να κερδίσουμε. Όλοι ξέρουμε ως είναι μεγάλη μέρα για τον Ατρόμητο και τους οπαδούς. Εγώ θα είμαι έτοιμος να «σκοτώσω» την ΑΕΚ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακόμα είπε:

Για το αν το καινούργιο του κούρεμα το έκανε για να του φέρει τύχη: «Ναι, το επτά είναι το αγαπημένο μου νούμερο. Για αυτό το έκανα στα μαλλιά μου».

Για το τι σημαίνει γι’ αυτόν ο τελικός: «Είναι μεγάλη στιγμή για εμένα και για όλους τους παίκτες. Κάθε φορά προσπαθώ σκληρά να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, πιστεύω πως όλοι είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα. Προσεύχομαι το Σάββατο να είμαι καλά, να σκοράρω και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Για τον αν είναι καλό για τον Ατρόμητο που πολλοί θεωρούν την ΑΕΚ φαβορί και αν γι αυτόν οι πιθανότητες είναι 50-50: «Σίγουρα ναι, είναι καλό για μας γιατί όπως είπατε μπορούμε να αιφνιδιάσουμε την ΑΕΚ. Οι πιθανότητες όμως δεν είναι μοιρασμένες, θα κερδίσει ο Ατρόμητος! Υπόσχομαι στους οπαδούς ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα κατακτήσουμε το Κύπελλο»



Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved