Τίμησαν την παράδοση (ph+vd)

Τίμησαν την παράδοση (ph+vd)

Για ακόμα μια χρονιά, την 50ή στη σειρά, Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός τήρησαν το… έθιμο και έπαιξαν το φιλικό της Μεγάλης Παρασκευής στο γήπεδο της Νίκαιας.

Υπό το βλέμμα 800 φιλάθλων και αρκετών ανθρώπων του ποδοσφαίρου, όπως ο Ηλίας Ρωσίδης που έπαιξε μάλιστα για λίγο στην αρχή, παλαίμαχοι Ολυμπιακού και Προοδευτικής έπαιξαν το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι της Μεγάλης Παρασκευής, το οποίο βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους» με 7-3.

Παρόντες ήταν πολλοί παλαίμαχοι και των δυο ομάδων, όπως οι Μπέσης, Μπέμπης, Γκαϊτατζής, Γκάβελος και Τζανετουλάκος του Ολυμπιακού, που δεν αγωνίστηκαν, ενώ αυτοί της Προοδευτικής έδωσαν όλοι το «παρών» και πήραν χρόνο συμμετοχής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σίνισα Γκόγκιτς που απέδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση με δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ από την πλευρά των παικτών της Προοδευτικής ξεχώρισε ο Βογιατζής που πέτυχε δύο γκολ. Ο Φώτης Στρακόσια από την πλευρά του απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Θεολόγου και κράτησε σταθερή τη διαφορά που είχε πάρει από νωρίς ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες πήραν από νωρίς προβάδισμα με γκολ του Γεωργουδάκη στο 12’, ενώ ακολούθησαν δύο γκολ από τον Γκόγκιτς στο 15’ και το 25’ με τον Καλογερόπουλο να κάνει το 4-0 στο 33’, και το ημίχρονο να τελειώνει με αυτό το σκορ. Η ομάδα του Κορυδαλλού μείωσε στο 47’ με τον Βογιατζή, ενώ ακολούθησε η απόκρουση πέναλτι του Στρακόσια πριν κάνει το 5-1 για τον Ολυμπιακό ο Καλύκας.

Στο 56’ μια εκπληκτική ενέργεια του Σίνισα Γκόγκιτς έφερε το δεύτερο γκολ για τον Καλογερόπουλο, που διαμόρφωσε το 6-1 για τους «ερυθρόλευκους», ενώ στη συνέχεια μείωσε ο Βογιατζής με επίσης δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 58’. Ένας ακόμα παίκτης που διπλασίασε τα τέρματά του, ήταν ο Καλύκας που έκανε το 7-2, ενώ πέντε λεπτά πριν το τέλος, ο Παπαχρόνης σημείωσε το 7-3 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ταλαιπωριακός, πάντως, έχασε ακόμα μια ευκαιρία να μειώσει κι άλλο το σκορ, αφού ο Δρακωνάκης έχασε ένα ακόμα πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Βέλλιος που είχε αντικαταστήσει τον Φώτη Στρακόσια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Γλύκας… διαμαρτυρόταν διαρκώς, καθώς έζησε έντονα το ματς από τον πάγκο των παλαιμάχων του Ολυμπιακού, ενώ ο Σίνισα Γκόγκιτς ήταν ο MVP του παιχνιδιού, αφού φαίνεται ότι περνάει δεύτερη… νεότητα, καθώς έτρεχε διαρκώς και είχε εμφανή διαφορά ποιότητας από τους άλλους… απόμαχους του ελληνικού ποδοσφαίρου και των δύο ομάδων.

Ταλαιπωριακός (Προοδευτική): Βρεκούσης, Βεργιτσάκης, Χατζηαθανασίου, Μανδρέκας, Περκενσίδης, Σπετσαρίας, Μητούσης, Ταούτης, Φουράκης, Καλούδης, Τσεβρενίδης, Μπρατσόλιας, Γιδάκος, Ιωαννίδης, Βιδάλης, Αταγιάν, Βογιατζής, Κουράσης, Κολέμας, Άνης, Παπαχρόνης Κ., Παπαχρόνης Τ., Δρακωνάκης, Θεοδωρίδης, Καλαμάκης, Τζαλαλής, Μπελάκης, Τσιπάκης, Σαράντος, Μάλλιαρης, Θεολόγου, Βράκας, Κατσικώστας, Ξανθόπουλος, Σιγάλας, Μακριονύτης.

Βραδυποριακός (Ολυμπιακός): Πολίτης, Κωστάκης, Ασπρογέρακας, Γεωργουδάκης, Αγγελής, Καραβίτης, Καλτσάς, Γκόγκιτς, Καλογερόπουλος, Βαΐτσης, Πασάς, Καλύκας, Κοκολάκης, Δαμιανίδης, Ιωαννίδης, Βέλλιος, Γκάβεζος Γ., Μαργιόλης, Στρακόσια, Ρωσίδης.

Τίμησαν την παράδοση (ph+vd)



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved