Το νούμερο «1» της Πάτρας (vd)

Το νούμερο «1» της Πάτρας (vd)

Η όμορφη πολίστρια της ΝΕΠ, Σταυρούλα Παπαϊωάννου, αν και τερματοφύλακας, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα… δίχτυα του φωτογραφικού φακού του Onsports.

Όμορφη, το βλέπετε άλλωστε στις φωτογραφίες, πετυχημένη, όπως θα κρίνετε και από το βιογραφικό της και έξυπνη, όπως θα εντοπίσετε από τις απαντήσεις της. Ο λόγος για την βασική πορτιέρο της ΝΕΠ και διεθνή τερματοφύλακα, Σταυρούλα Παπαϊωάννου, η οποία έχει πανηγυρίσει στην καριέρα τη το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό με την Εθνική Νέων γυναικών. Επίσης, με την ομάδα της Πάτρας έχει «γευτεί» την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα το 2003 αλλά και την τρίτη θέση στο Λεν Τρόφι.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τη ΝΕ Πατρών να μένει εκτός τετράδας και πλέι οφ; Τι έφταιξε πιστεύεις;

Όντως δε καταφέραμε να είμαστε εντός στόχων τη φετινή αγωνιστική περίοδο, γεγονός  που μας  στοίχισε αρκετά. Νομίζω ότι μετά την ολοκλήρωση μιας χρονιάς πάντα γίνεται ο απολογισμός αναφορικά με τους λόγους που έφταιξαν και έγιναν συζητήσεις μεταξύ του προπονητή και των παικτριών,  για το  τι δε πήγε καλά. Θεωρώ όμως, ότι η πέμπτη θέση δε μας αντιπροσώπευε φέτος, αφού είχαμε αρκετά καλό υλικό. 

Κλήθηκες στο πρώτο καμπ της Εθνικής, ενώ είδαμε και τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Γιώργο Μορφέση να σε παρακολουθεί με τη ΝΕΠ, στην δεύτερη φάση του Λεν Τρόφι που έγινε στην Πάτρα. Πιστεύεις ότι θα βρίσκεσαι το καλοκαίρι στην Εθνική γυναικών στο Παγκόσμιο; Είναι ένα όνειρο για σένα να φορέσεις το σκουφάκι της Εθνικής Ελλάδος το καλοκαίρι, μία χρονιά μάλιστα πριν τους Ολυμπιακούς;

Κάθε αθλητής θέλει να συμμετέχει σε μια μεγάλη διοργάνωση με τα χρώματα της χώρας του. Χρειάζεται πολύ δουλειά και μια αλυσίδα πραγμάτων για να γίνεις κομμάτι και μέλος μιας ήδη επιτυχημένης σύνθεσης με πολλές διακρίσεις όπως η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών. Από τη μεριά μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό.

Πώς έχεις καταφέρει να συνδυάσεις τόσο έντονα τη θηλυκή πλευρά σε ένα αρκετά δυναμικό άθλημα;
Πάντα πίστευα ότι το ένα δεν αναιρεί και δεν αποκλείει το άλλο. Ακόμα και μέσα από ένα σκληρό άθλημα όπως είναι το πόλο, μπορείς να κρατήσεις το γυναικείο στοιχείο  και να το αναδείξεις ταυτόχρονα.

Σου έχει γίνει ποτέ πρόταση ν’ ακολουθήσεις το μόντελινγκ; Είναι μία πρόταση που θα σκεφτόσουν;
Έχω ασχοληθεί ελάχιστα και τελείως ερασιτεχνικά παλιότερα, σε συνδυασμό με το άθλημά μου περισσότερο. Είναι ένας αρκετά δύσκολος χώρος και δε νομίζω να το  επέλεγα ποτέ  για πρώτο επάγγελμά μου, σαν μια δεύτερη ενασχόληση ίσως ναι,  τώρα πια.

Βλέποντας πολίστες να λαμβάνουν μέρος σε διάφορα τηλεοπτικά σόου, θα σκεφτόσουν το ενδεχόμενο να λάβεις κι εσύ;
Είναι μία εμπειρία σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο από τον δικό μας και απ όσο γνωρίζω με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, σίγουρα θα ήταν πρόκληση για μένα. Ωστόσο,  λειτουργώ πάντα αυθόρμητα και θα αποφάσιζα εκείνη τη στιγμή για το αν θα πήγαινα η όχι.

Το νούμερο «1» της Πάτρας (vd)



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved