Στην Καρίτσα ο Πιερικός (ph)

Στην Καρίτσα ο Πιερικός (ph)

Στο δημοτικό σχολείο που φοίτησε ο Γιάννης Παπαχρήστου βρέθηκε αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχέλαου, αποδεχόμενη την πρόσκληση που δέχθηκε.

Πέραν του 30χρονου φόργουορντ της κατερινιώτικης ομάδας, που είχε την ευκαιρία να θυμηθεί τα σχολικά χρόνια του, στην Καρίτσα Πιερίας βρέθηκαν οι Χρήστος Γκογκίδης, Ουρούλε Ιγκμπάβμποα, Γιάννης Ροδοστόγλου και Νεμάνια Τσουκ, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Πόδας και ο τιμ μάνατζερ Χρήστος Χρηστίδης. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι κοντά σας. Βέβαια, διακατέχομαι και από μια αναπόφευκτη συγκίνηση, αφού σε αυτό εδώ το σχολείο μεγάλωσα. Τότε ήταν πιο απλό, ήταν μία αλάνα. Το μόνο που θέλω να επισημάνω είναι να κοιτάτε πρώτα τα μαθήματα και αν τα συνδυάσετε και με τον αθλητισμό, θα είναι ότι το καλύτερο», ανέφερε φανερά συγκινημένος ο Γιάννης Παπαχρήστου.

Στους μαθητές απευθύνθηκε και ο Νεμάνια Τσουκ, λέγοντας: «Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε στο σχολείο σας και ακόμη περισσότερο που είμαστε στην περιοχή του συμπαίκτη μας, Γιάννη Παπαχρήστου. Το σχολείο είναι πολύ σημαντικό πράγμα στη ζωή μας, όπως είναι και ο αθλητισμός». Ο αντιπρόεδρος του Πιερικού, Γιάννης Πόδας, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι από την υποδοχή σας. Δεχθήκαμε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση την πρόσκλησή σας και είναι τιμή μας που επισκεπτόμαστε σχολεία εκτός Κατερίνης, όπως και αυτό εδώ της Καρίτσας. Από αυτό εδώ το χωριό είναι και ο αθλητής μας Γιάννης Παπαχρήστου και το σχολείο σας είναι αυτό που κάποτε ήταν μαθητής του και ο ίδιος. Πρέπει να ασχοληθείτε όλοι σας με τον αθλητισμό, με οποιοδήποτε άθλημα. Και όλοι μπορείτε να ξεχωρίσετε αν τον αγαπήσετε όσο πρέπει. Για εμάς ειδικά το μπάσκετ είναι ένα εξαιρετικό άθλημα και σας προτρέπουμε να το αγκαλιάσετε. Σας εύχομαι καλή πρόοδο και καλό Πάσχα», ενώ ο Χρήστος Χρηστίδης σχολίασε: «Ευχαριστούμε το διευθυντή και το προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Καρίτσας για τη φιλοξενία και την εκ μέρους τους αμέριστη συμπαράσταση στις δραστηριότητές μας. Προσπαθούμε με τις κινήσεις μας αυτές να φέρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες κοντά στον αθλητισμό. Η ομάδα μας είναι δίπλα σε όλους τους μαθητές. Οι μαθητές του σχολείου πιστεύω ότι ένιωσαν μια ξεχωριστή χαρά, αφού ήταν μαζί τους ο Γιάννης Παπαχρήστου που ήταν εδώ μαθητής, ο οποίος από τη μεγάλη του αγάπη για το μπάσκετ είχε μια αξιόλογη πορεία, χάρη στην οποία αγωνίστηκε και σε ομάδες της Α1. Εμείς συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να φέρνουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του σχολείου Στέργιος Παπαχρήστου συμπλήρωσε: «Έχουμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου. Τα παιδιά μας έκαναν ένα διαφορετικό μάθημα. Επιβεβαίωσαν ότι μέσα από τον αθλητισμό μπορούν να κερδίσουν πάρα πολλά πράγματα στη ζωή τους που έχει αξίες και ιδανικά. Ο αθλητισμός, με το μπάσκετ και τα άλλα αθλήματα, είναι αυτός που τους δίνει πολλές χαρές. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ήρθε εδώ η αποστολή της ομάδας του μπάσκετ, της οποίας η φετινή της πορεία στην Α2 μας κάνει όλους χαρούμενους».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved