«Τους γλεντάμε στο γήπεδο» (pics)

«Τους γλεντάμε στο γήπεδο» (pics)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ακολούθησαν τη... πεπατημένη και  γλέντησαν την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στα μπουζούκια.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το παρών στο κέντρο που τραγουδάει ο Βασίλης Καρράς και η Έλλη Κοκκίνου και στο μαγαζί, όπως είναι φυσικό, έγινε το αδιαχώρητο.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος κρέμασε τα γάντια του, ενώ την παράσταση έκλεψε και ο Πάντελιτς, κυρίως λόγω των... στυλιστικών του επιλογών.

Όπως ήταν φυσικό ο χαμός έγινε όταν μπήκε στο μαγαζί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συνοδευόταν και από το γνωστό μάνατζερ καλλιτεχνών, Ηλία Ψινάκη και τον Μαθία, που αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής

Η κούπα του πρωταθλητή γύρισε γύρω - γύρω το μαγαζί και με τους Τσουκαλά και Χάρο (επικεφαλής της Θύρας 7) να έχουν την επιτήρησή της. Το κλασικό σύνθημα «Άντε γεια, πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά», έχει την τιμητική του.

Πανικός έγινε μόλις ανέβηκε στην πίστα ο Τσουκαλάς, ο οποίος αποθεώθηκε από τους θαμώνες του μαγαζιού, ενώ οπως ήταν φυσικό δε σταμάτησαν τα συνθήματα ενάντια στον «αιώνιο» αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό.

«Τους γλεντάμε»

Λίγο μετά τις 3:00 ο Βασίλης Καρράς αποχώρησε από την πίστα, αφού πρώτα είχε τονίσει πως ο Ολυμπιακός δίκαια πήρε το πρωτάθλημα, αν και δεν νιώθει και πολύ καλά, καθώς είναι οπαδός του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι μόλις έκανε την είσοδό του ο Μακεδόνας τραγουδιστής, φώναζαν συνθήματα κατά του «Δικέφαλου του Βορρά».

Μετά την αποχώρηση του Βασίλη Καρρά, ο σύνδεσμος παλαιμάχων του Ολυμπιακού, τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ στα μάτριξ του μαγαζιού υπήρχε το σήμα των Πειραιωτών.

«Σας υποσχέθηκα άλλα 20 πρωταθλήματα και να είμαστε καλά να τα χαιρόμαστε», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και όπως ήταν φυσικό, το μαγαζί... σείστηκε από τα συνθήματα των οπαδών των Πειραιωτών. Μάλιστα, στο «στόχαστρο» βρέθηκε για μία ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός.

«Δεν θα πρέπει να βρίζουμε τον Παναθηναϊκό», ήταν το σχόλιο του Βαγγέλη Μαρινάκη, που συνέχισε: «Τους... γλεντάμε στο γήπεδο»!

Λίγη ώρα μετά την βράβευση του μεγαλομετόχου των «ερυθρόλευκων», ξεκίνησαν και οι πρώτες... αποχωρήσεις από το νυχτερινό μαγαζί, με τον Ούρκο Πάρντο να κάνει την αρχή και να συνεχίζουν οι Νικοπολίδης, Κοβάσεβιτς και Πάντελιτς.

Λίγο πριν τις 4:00 αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, έφυγαν και οι Ριέρα, Μοντέστο. Ο Γάλλος άσος ήταν σε μεγάλα κέφια, ενώ από την πλευρά του ο Ισπανός περίμενε υπομονετικά το αυτοκίνητό του από τους ανθρώπους του μαγαζιού.

Ωστόσο, ακόμα και την... ύστατη στιγμή, ήτοι τις πρώτες πρωινές ώρες, πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού είχαν παραμείνει στο μαγαζί και τα συνθήματά τους... έδιναν και έπαιρναν «μεθυσμένοι» από τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved