Βίσση, Σισέ και... απονομή! (vd)

Βίσση, Σισέ και... απονομή! (vd)

Από αυτή τη συναυλία έφυγαν όλοι κερδισμένοι, με ωραίες αναμνήσεις…

Πιο κερδισμένος από όλους έφυγε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, λαμβάνοντας ένα «φιλί της ζωής», μια τονωτική ένεση, αντίδοτο στα οικονομικά προβλήματα που τρώνε λίγο λίγο  τη σάρκα της βάσης ολόκληρου του Παναθηναϊκού.

Η αιμοδοσία στον «άρρωστο» στέφθηκε με επιτυχία και στιγματίστηκε από άκρατο πάθος και ενθουσιασμό. Ο ιερός σκοπός της εκδήλωσης δεν θα μπορούσε να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Το «παρών» έδωσαν πάνω από 6.000 φίλαθλοι, αρκετοί αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου, αλλά και διοικητικά στελέχη της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Από τους Γιώργο Αφρουδάκη, Γιώργο Καραγκούνη και Τζιμπρίλ Σισέ μέχρι τον προεδρεύων αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα που προμήνησε την διεξαγωγή παρόμοιων ενεργειών και στο άμεσο μέλλον. Τιμούμενη της βραδιάς ήταν και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού» στην οποία έγινε και η απονομή του φετινού πρωταθλήματος γνωρίζοντας την αποθέωση, όπως και όλοι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Η Άννα Βίσση, Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Γιώργος Καραγκούνης, η Ελευθερία Χατζηνίκου…

Ο Γάλλος σταρ του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας: «Η στήριξή σας είναι σημαντική. Συνεχίστε έτσι, σας χρειαζόμαστε» ήταν τα λόγια του στο κλείσιμο μιας σπουδαίας βραδιάς για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό...

Ο Σισέ ανέβηκε στην σκηνή, ύστερα από προτροπή της Βίσση και παρά το στενό... μαρκάρισμα της γνωστής τραγουδίστριας απέφυγε να απαντήσει αν θα φόραει και του χρόνου τα πράσινα και απλώς χάρισε ένα χαμόγελο στον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα δοθεί για την καμπάνια ενημέρωσης κατά του AIDS που διοργανώνεται από το κέντρο PRAKSIS και το κέντρο ζωής.

 

Το OnSports στο ΟΑΚΑ και σας θυμίζει την εξέλιξη της μεγάλης βραδιάς:

Στο κέντρο του γηπέδου έχει στηθεί μια εντυπωσιακή σκηνή και ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά να έρχεται στο ΟΑΚΑ.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ έχει καταφθάσει τόσο ο παρουσιαστής της σημερινής βραδιάς, Ανδρέας Μικρούτσικος, όσο και η Άννα Βίσση με τον Γιώργο Σαμπάνη. Ο τελευταίος μάλιστα έχει ήδη αρχίσει τις πρόβες του.

Στην εκδήλωση αρχίζουν και φθάνουν και τα αθλητικά σωματεία του Παναθηναϊκού, με την ομάδα βόλεϊ των γυναικών, τους άνδρες του πόλο και τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου.

Παρόντες είναι και οι Νίκος Ρισβάς, Γιάννης Στουραΐτης, με τον αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ να αναλαμβάνει την απονομή του πρωταθλήματος στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ  του Παναθηναϊκού.

20:30 Δηλώσεις της βολεϊμπολίστριας του Παναθηναϊκού, Ξανθής Μυλωνά : «Κάθε πρωτάθλημα είναι πιο γλυκό από το προηγούμενο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πάντα κοντά μας και μας στηρίζει. Σίγουρα μας ανησυχεί η κατάσταση που επικρατεί στον Ερασιτέχνη και αν φανταστείτε και  την κατάσταση στο ποδόσφαιρο, σίγουρα στον Ερασιτέχνη είναι χειρότερα, ωστόσο πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

20:33 Δηλώσεις της βολεϊμπολίστριας του Παναθηναϊκού, Αθηνά Δηλαβέρη : «Μια μεγάλη βραδιά για τον Ερασιτέχνη. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ χαρούμενη. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά ήμασταν ομάδα με την πραγματική έννοια της λέξης και χαίρομαι τόσο που κατέκτησα το πρώτο μου πρωτάθλημα».

21:00 Δηλώσεις του φουνταριστού του Παναθηναϊκού, Γιώργου Αφρουδάκη: «Χαιρετίζω την εκδήλωση και την σημαντική πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη. Ευχαριστώ την Άννα Βίσση. Η δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος. Σίγουρα πρέπει να μπουν μπροστά και επιφανείς άνθρωποι του Παναθηναϊκού να βοηθήσουν. Τα ερασιτεχνικά σωματεία είναι πολύ σημαντικά γιατί βγάζουν πρωταθλητές. Πρέπει να υπάρχουν παρόμοιες εκδηλώσεις για να μην φυτοζωούν αυτά τα τμήματα. Τα προβλήματα της ΠΑΕ έρχονται δυστυχώς και στον Ερασιτέχνη. Πιστεύω όμως πως θα βρεθεί λύση. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα».

21:05 Αυτήν την ώρα φθάνει στην εκδήλωση ο Γιώργος Καραγκούνης μαζί με τον Λάμπρο Χούτο. Ο άσος του Παναθηναϊκού φωτογραφήθηκε με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ και δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

Από την πλευρά του ο Λάμπρος Χούτος τόνισε: Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Είμαι θαυμαστής της Άννας Βίσση από μικρό παιδί.

Για τη μεγάλη βραδιά τόνισε και ο μάνατζερ Ηλίας Πανταζόπουλος που έδωσε και αυτός το παρών στην εκδήλωση: «Είναι μια μεγάλη βραδιά του αθλητισμού και της μουσικής. Η μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια και ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος ενώνουν τις δυνάμεις τους. Θέλω να αφιερώσω στην αγαπημένη μου ομάδα το τραγούδι "Είσαι" της Άννας».

21:20 Δηλώσεις του γιου του μετόχου του Παναθηναϊκού κ. Πολέμη, Λεωνίδα Πολέμη: «Χωρίς τον Ερασιτέχνη δεν υπάρχει Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει εύκολη λύση, αλλιώς δεν θα είχαμε φθάσει ως εδώ. Το πρόβλημα είναι γενικό και αφορά όλα τα σωματεία. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Από τον κόσμο μέχρι τους πολιτικούς. Ελπίζουμε πως δεν θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι ανάλογο και  για την ΠΑΕ».

21:22 Δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Γόντικα: «Τα ερασιτεχνικά σωματεία είναι οι βάσεις των ομάδων. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο και τέτοιες εκδηλώσεις μόνο θετικά αποτελέσματα φέρνουν. Θα ακολουθήσουν σίγουρα και άλλες προσπάθειες ενίσχυσης του Ερασιτέχνη» «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη και όχι για να μιλήσουμε για το ποδοσφαιρικό κομμάτι» τόνισε σε ερώτηση σχετικά με την ΠΑΕ.

21:30 Μόλις έφθασε στην εκδήλωση και ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις.

21:32 Πάνω στην σκηνή ανέβηκε ο παρουσιαστής της βραδιάς Ανδρέας Μικρούτσικος και μιλάει στον κόσμο.

21: 35 Τα φώτα έκλεισαν και το show αρχίζει! Στον κόσμο που φωνάζει συνεχώς συνθήματα υπέρ του Παναθηναϊκού έχουν μοιραστεί φωσφοριζέ στικάκια!

21:37 Μόλις άνοιξε τη συναυλία η Βέρα Μπούφη με πράσινο κασκόλ ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις».

21: 47 Στην σκηνή ανέβηκε ο Γιώργος Σαμπάνης

22:00 Ο Γιώργος Σαμπάνης ερμηνεύει αυτή τη στιγμή το τραγούδι «Φιλί της ζωής» που επέλεξε ειδικά για την εκδήλωση.

22: 12 Στην σκηνή ανέβηκε η Άννα Βίσση γνωρίζοντας την αποθέωση από το πλήθος με το τραγούδι «Αγάπη είναι»

Ο Νίκος Καρβέλας και η Ανίτα Πάνια βρίσκονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Φημολογείται μάλιστα πως ο Έλληνας τραγουδιστής θα ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει μαζί με την πρώην γυναίκα του.

22 15 Η Άννα Βίσση αφιέρωσε το δεύτερο τραγούδι της «Αγάπη από νάιλον» στον κόσμο του Παναθηναϊκού φωνάζοντας χαρακτηριστικά «Για τον Παναθηναϊκό ρε γαμώτο»!

22:20 Η Άννα Βίσση μιλάει στον κόσμο του Παναθηναϊκού με ένα κασκόλ στο λαιμό της: «Δεν πιστεύω ότι κάναμε κάποιο λάθος. Άλλοι κάνανε λάθη. Πρέπει να είμαστε κοντά στον Παναθηναϊκό σε όλα τα αθλήματα. Σήμερα είμαστε μαζεμένοι εδώ οι πιο φανατικοί Παναθηναϊκοί. Μαζί θα φτιάξουμε μια αξέχαστη συναυλία. Μια από τις ωραιότερες. Τραγουδάω με αγάπη».

23:00 Στη σκηνή ανέβηκαν οι βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού για την απονομή του τίτλου γνωρίζοντας την αποθέωση.

23:10 Στη σκηνή ανέβηκαν οι Νίκος Ρισβάς και Γιάννης Στουραΐτης προκειμένου να κάνουν την απονομή.

Η Ελευθερία Χατζηνίκου η MVP της χρονιάς που καταχειροκροτείται.

23: 13 Αυτή την ώρα γίνεται η απονομή του τίτλου με την Άννα Βίσση να σηκώνει το τρόπαιο μαζί με τις παίκτριες του Παναθηναϊκού που γνωρίζουν την αποθέωση!

23:15 Στη σκηνή ανεβαίνει ο Σισέ

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η στήριξή σας είναι σημαντική. Συνεχίστε έτσι, σας χρειαζόμαστε» ήταν τα λόγια του Γάλλου στον κόσμο της ομάδας.

23:18 Στη σκηνή έμεινε η Άννα Βίσση που συνεχίζει το πρόγραμμά της

24:03: Ολοκληρώθηκε η βραδιά με τη Βίσση να αποθεώνεται από τον κόσμο που έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ.

Βίσση, Σισέ και... απονομή! (vd)



Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved