Τα... ρέστα του στην Ιταλία (phs)

Τα... ρέστα του στην Ιταλία (phs)

Ισόπαλος έληξε ο πρώτος τελικός του Λεν Τρόφι στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα 9-9 και τον Πανιώνιο να διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του στον επαναληπτικό.

Ο Πανιώνιος κατάφερε και πήρε την ισοπαλία 9-9 , αν και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν πίσω στο σκορ, με αντίπαλο τη 2η του ιταλικού πρωταθλήματος Σαβόνα, στον πρώτο τελικό του Λεν Τρόφι, που διεξήχθη στο κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Οι «πάνθηρες» του Μακη Βολτυράκη έμειναν ζωντανοί στην υπόθεση κατάκτησης του τροπαίου.

Άσχημο ξεκίνημα έκανε ο Πανιώνιος με κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω  (0/3) και με τους Ιταλούς να ξεφεύγουν με δύο γκολ, αλλά ο έμπειρος Γιάννης Θωμάκος ήταν αυτός που μείωσε και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του 1ου οκτάλεπτου σε 2-1 υπέρ της Σαβόνα.

Ο Μιράλης στις αρχές του 2ου οκταλέπτου σε 2-2 για πρώτη φορά στο παιχνίδι, με τον Αϊκάρντι να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στους Ιταλούς. Ο Μπεριστιάνος  ισοφάρισε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι (3-3). Ο Θωμάκος στην προηγούμενη επίθεση των Ιταλών μπήκε τοίχος μπροστά στο Γιάνοβις  και έδιωξε τη μπάλα.  Ο Αντζελίνι 2΄02΄΄ έβαλε πάλι μπροστά τους Ιταλούς  (3-4) με γκολ σε παίκτη παραπάνω.   Ο Μάζης με παίκτη παραπάνω έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα (4-4, 0΄29΄΄).

Ο Γιάνοβιτς με το τρίτο του γκολ  διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα ημιχρόνου 5-4 υπέρ των Ιταλών, σχεδόν με τη λήξη.

Και στο Β’ ημίχρονο το ξεκίνημα του Πανιωνίου ήταν νωθρό με το ποσοστό στον παίκτη παραπάνω να παραμένει χαμηλό (3/12). Οι Ιταλοί αντίθετα, αξιοποίησαν  καλύτερα τον παίκτη παραπάνω (3/6) και με τον Αστάριτε και τον Λαπένα  πήραν για πρώτη φορά στο παιχνίδι διαφορά με 3 γκολ (4-7). Ο Μάζης με ένα γκολ στον παίκτη παραπάνω μείωσε σε 5-7 , που ήταν και το σκορ του 3ου οκτάλεπτου.

Στις αρχές του ένα εύστοχο πέναλτι του Μιράλη αναπτέρωσε τις ελπίδες, αλλά απάντησε γρήγορα ο Αντζελίνι. Ο Κοκκινάκης μείωσε στο γκολ 8-7, υπέρ των Ιταλών. Σε κρίσιμη επίθεση και με παίκτη παραπάνω 3.20΄΄ πριν το τέλος οι Ιταλοί αστόχησαν στην επίθεση τους.  Ο Παπαδόγκωνας ήταν αυτός που που ισοφάρισε 1΄50΄΄ πριν τη λήξη σε 8-8 σε επίθεση με παίκτη παραπάνω. Ο Ιταλοί με εύστοχο χτύπημα του Γιάνοβιτς πήραν εκ νεόυ προβάδισμα με 9-8. Το τελικό 9-9 διαμόρφωσε ο Μουρίκης με το μοναδικό γκολ του αγώνα, αλλά και το πιο καθοριστικό.

Τα 8λεπτα: 1-2, 3-3, 1-2, 4-2.

Τα γκολ για τον Πανιώνιο (Βολτυράκης): Θωμάκος, Μιράλης 2, Μπεριστιάνος, Μάζης 2, Κοκκινάκης, Παπαδόγκωνας, Μουρίκης.

Τα γκολ για τη Σαβόνα (Μιστράτζελο):  Γιάνοβιτς 4, Αντζελίνι 2 , Αϊκάρντ, Αστάριτε, Λαπένα.

Για να θυμηθείτε το Live του αγώνα:

{coveritlive}aaa8a105ed{/coveritlive}



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved