Οι Καρυάτιδες του γυναικείου βόλεϊ!

Οι Καρυάτιδες του γυναικείου βόλεϊ!

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού μιλούν και φωτογραφίζονται στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» μία ημέρα μετά την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος.

Έπαρση της σημαίας του Παναθηναϊκού έξω από το Ηρώδειο, στους πρόποδες του ιερού βράχου της Ακρόπολης, έκαναν χθες τα φίνα κορίτσια του «τριφυλλιού», οι οποίες έχοντας κατακτήσει 12 τίτλους τα τελευταία επτά χρόνια, δικαίως βρίσκονται στο… Πάνθεον του Γυναικείου βόλεϊ!

Οι Ξανθή Μυλωνά, Γεωργία Τζανακάκη, Ελευθερία Χατζηνίκου, Μαρία Χατζηνικολάου, Τάμι Μαχόν, Άννα Καρπουζά, Έλενα Χριστοδούλου, Αθηνά Δηλαβέρη και Όλγα Μαλουσάρη, «ντύθηκαν» Καρυάτιδες και φωτογραφήθηκαν για τους αναγνώστες της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» στους πρόποδες του ιερού βράχου της Ακρόπολης, με φόντο το Ηρώδειο!

Στα… παρασκήνια της φωτογράφησης των «πράσινων» κορίτσαρων, η Τάμι Μαχόν αποκάλυψε πως «Αν ο ΠΑΟ μου κάνει πρόταση θέλω να μείνω»! Η αρχηγός του «τριφυλλιού», Ξανθή Μυλωνά θέλησε να υπενθυμίσει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να: «Στέλνουν SMS τη λέξη «ΠΑΟ» στο 54242, για να συνεχίσουμε να χαρίζουμε κούπες στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας μας».
Εν κατακλείδι η Μαρία Χατζηνικολάου τόνισε με νόημα: «Η υποδοχή των οπαδών μας προχθές, ήταν από τις καλύτερες στιγμές που έχω ζήσει. Ελπίζω την Παρασκευή να μην πέφτει… καρφίτσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου πριν την μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση, θα γίνει η απονομή του 7ου σερί Πρωταθλήματός μας. Θα είμαστε όλοι εκεί»!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1. Τι κρατάτε από την φετινή χρονιά;
2. Τι είναι αυτό που έχει φέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ελλάδας;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΥ
«Ότι για μία ακόμη χρονιά νικήσαμε αντιπάλους και προβλήματα και διατηρηθήκαμε στην κορυφή του Πρωταθλήματος»
«Το πάθος και η «δίψα» για τίτλους. Δεν θα πάθουμε ποτέ Υπερ-κούπωση»!

ΞΑΝΘΗ ΜΥΛΩΝΑ
«Το Happy end. Γιατί πάλι εμείς κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα. Ενώ ο αποκλεισμός από το Κύπελλο είναι ένα καλό… μάθημα για του χρόνου»!
«Το πάθος, η θέληση να παραμείνουμε στην κορυφή και η καρδιά Πρωταθλητή, που μιλάει κάθε χρόνο και θα συνεχίσει να μιλάει για πολλά χρόνια ακόμη»!

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
«Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι πως είναι πιο γλυκός ο τίτλος όταν έρχεται μετά από τόσες δυσκολίες».
«Η εμπειρία στα δύσκολα παιχνίδια. Η ψυχή και η αστείρευτη θέληση για Κούπες! Την δύναμη αυτή μας την δίνει το γεγονός ότι μετά την κατάκτηση ενός τίτλου θα μας περιμένουν οι οπαδοί μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί»!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ
«Το 7ο Πρωτάθλημα που κατακτήσαμε, γιατί δυστυχώς μείναμε εκτός του στόχου του Κυπέλλου»
«Η χημεία που έχουμε όλες μαζί, και φυσικά η καρδιά Πρωταθλητή»!

ΤΑΜΙ ΜΑΧΟΝ
«Πολλά πράγματα, αλλά κυρίως είμαι ευγνώμων που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας. Εύχομαι να παραμείνω και του χρόνου»!
«Πρέπει να έχεις μάθει να είσαι Πρωταθλητής. Και ειλικρινά όλα τα κορίτσια που αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό ξέρουν καλά πως να είναι στην κορυφή»!

ΑΝΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑ
«Την Κούπα του Πρωταθλήματος. Το χάρηκα πάρα πολύ γιατί είναι επιβεβαίωση όλων των δυσκολιών που ζήσαμε. Ενώ προσωπικά νιώθω τέλεια γιατί συνέβαλλα και εγώ στην κατάκτησή του».
«Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία και παράδοση στο γυναικείο βόλεϊ, γιατί όλες οι αθλήτριες δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας ανήκει στον κόσμο μας. Όλα αυτά μας κάνουν Νο 1»!

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
«Όταν η διαδρομή είναι δύσκολη, η κορυφή είναι πιο γλυκιά. Το φετινό Πρωτάθλημα είναι… πετιμέζι! Πάμε για νταμπλ του χρόνου».
«Σε αυτήν την ομάδα κατάλαβα αυτό που λένε για την… καρδιά Πρωταθλητή. Είδα πως μεταλαμπαδεύεται σε κάθε νέο μέλος και φυσικά όταν έχεις γνωρίσει την κορυφή, δύσκολα την αφήνεις»!

ΟΛΓΑ ΜΑΛΟΥΣΑΡΗ
«Τις στιγμές με τους φιλάθλους μας. Το κλίμα που μας μετέδωσαν, με κάνει να θέλω να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο, βγάζοντας τον καλύτερό μου εαυτό»!
«Το χρώμα του Πρωταθλητή είναι… ΠΡΑΣΙΝΟ»!

ΑΘΗΝΑ ΔΗΛΑΒΕΡΗ
«Κατάλαβα πως δεν είναι τυχαία 7 χρόνια ο Παναθηναϊκός το Νο1 στην Ελλάδα. Και χαίρομαι πολύ που το έζησα αυτό φέτος»…
«Μια αλυσίδα πραγμάτων. Ο κόσμος, οι παίκτριες, η διοίκηση και οι δημοσιογράφοι, είναι όλοι μία οικογένεια. Και φυσικά ότι μέσα στο γήπεδο βγαίνει το γονίδιο του Πρωταθλητή»!



Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved