Τριφυλλάρα από... κολυμπήθρα!

Τριφυλλάρα από... κολυμπήθρα!

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος άνοιξε την καρδιά του στο Onsports και μίλησε για... όλους και για όλα! Την ηθοποιία, τη μουσική, τον Παναθηναϊκό, τον Σισέ, τον Καραγκούνη και άλλα πολλά...

Μερικές φορές το «λάδι» του νονού πιάνει!..

Έτσι έγινε και με την περίπτωση του γνωστού ηθοποιού, Πέτρου Μπουσουλόπουλου, ο οποίος μίλησε στο Onsports επί παντός επιστητού!

Από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο λατρεύει, όπως παραδέχτηκε, λόγω του νονού του, μέχρι το πώς αισθάνθηκε όταν… αναγκάστηκε να το «παίξει» οπαδός του Ολυμπιακού για τις ανάγκες της επιτυχημένης σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί»!

Ο νεαρός καλλιτέχνης χαρακτήρισε «συνάδελφό» του τον Γιώργο Καραγκούνη (θα… μάθετε πιο κάτω το γιατί!), ενώ τόνισε πως δεν θεωρεί super star τον Σισέ!

Ο Πέτρος, ο οποίος αποτελεί… αντικείμενο του πόθου για πολλά κορίτσια, αποκάλυψε στο Onsports ότι στο παρελθόν είχε σχέση με αθλήτρια, ενώ τόνισε ότι του αρέσουν οι αθλήτριες της γυμναστικής λόγω… των πεταχτών οπισθίων τους!

Καθίστε, λοιπόν, αναπαυτικά και απολαύστε έναν… χειμαρρώδη Πέτρο Μπουσουλόπουλο, έτσι όπως δεν τον έχετε δει ποτέ!

-Aλήθεια, στην πετυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», πώς ένιωθες όταν φόραγες «ερυθρόλευκα»;

«Δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Ήταν δουλειά και ο ρόλος  μου είχε σχέση με τον Ολυμπιακό. Αυτό  δεν σημαίνει όμως πως δεν ήμουν οπαδός του Παναθηναϊκού. Ο ρόλος δεν έχει χρώμα. Όπως για παράδειγμα σε ένα άλλο έργο έκανα τον δολοφόνο,  αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είμαι και δολοφόνος».

-Σε πείραζαν οι φίλοι σου;

«Εννοείται πως με πείραζαν, ειδικά ο σκηνοθέτης της σειράς, που ήταν και  ο Ολυμπιακός και σε κάποιες φάσεις με εκνεύριζε».

-Είσαι αντί-ολυμπιακός;

«Όχι φυσικά! Ούτε αντί-Ολυμπιακός, ούτε αντί-ΑΕΚ κτλ  Είμαι Παναθηναϊκός, άλλωστε στην φανέλα μεγαλύτερη αξία έχουν οι χορηγοί παρά η ομάδα».

-Πώς έγινες Παναθηναϊκός;

«Με έκανε ο νονός μου».

-Τι πιστεύεις ότι έφταιξε φέτος και ο Παναθηναϊκός δεν έκανε καλή χρονιά;

«Πολλά μπορεί να φταίνε. Μέσα σε 30 παιχνίδια μπορεί να γίνουν πολλά. Εγώ  προσωπικά πιστεύω δεν έκανε όσες μεταγραφές έπρεπε να κάνει. Θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές , που ότι ήταν να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό το προσέφεραν. Πλέον η ομάδα χρειάζεται νέο αίμα. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Σισέ και βάζει κάνα 20αριά γκολ».

-Εσύ εκτός από καλό ποδοσφαιριστή, θεωρείς σταρ τον Σισέ;

«Σταρ; Σιγά τον σταρ μωρέ!.. Κανένας δεν είναι σταρ. Εγώ δεν πιστεύω σε σταρ, κάνεις δεν είναι σταρ! Είναι ένας τύπος που βάζει 20 γκολ κάθε χρονιά. Από εκεί και πέρα, μου είναι παντελώς αδιάφορος».

-Πηγαίνεις γήπεδο;

«Φυσικά. Αρκεί να έχω χρόνο και καλή διάθεση».

-Ασχολείσαι με τον αθλητισμό;

«Ναι μέχρι τα 17-18, όπου άρχισα το τσιγάρο, ήμουν πολύ αθλητικός τύπος. Έπαιζα μπάσκετ και ποδόσφαιρο, και γενικότερα αθλούμουν αρκετά».

-Σου προτείνει η φίλη σου να βγείτε και εκείνη την ώρα έχει ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Τι θα επέλεγες;

«Θα επέλεγα να δω το παιχνίδι και μόλις τελείωνε το ματς θα πηγαίναμε, όπου ήθελε. Άλλωστε έχω τον τρόπο να πείθω μία γυναίκα».

-Σου αρέσει μία γυναίκα να ασχολείται με τα αθλητικά;

«Ναι, καλό είναι. Να καταλαβαίνει κιόλας τι είναι το οφσάιντ, να μην της το εξηγείς (γελάει)».

-Τα είχες ποτέ με αθλήτρια;

«Ναι αμέ, αλλά όνομα δεν λέμε.».

-Ποιες  αθλήτριες  θεωρείς sexy;

«Οι αθλήτριες της γυμναστικής μου αρέσουνε, γιατί έχουν πεταχτούς πισινούς (γέλια)».

-Εκτός από ηθοποιός, ασχολείσαι και με το τραγούδι. Αν έπρεπε κάποια στιγμή να διαλέξεις έναν από τα δύο, ποιο θα ήταν αυτό;

«Σήμερα, στην φάση που είμαι θα επέλεγα το τραγούδι. Βέβαια υπάρχουν και διαστήματα που θέλω να κάνω και  θέατρο. Ανάλογα στη φάση που είμαι».

-Υπάρχουν κοινά ανάμεσα στο θέατρο και στο ποδόσφαιρο;

«Εννοείται, ο Καραγκούνης (γέλια). Ίσως συνεργαστούμε με τον Γιώργο σε κάποια άλλη δουλειά μου».

-Αν σου έλεγα να επιλέξεις την ζωή ενός άλλου, ποιανού θα ήταν αυτή;

«Κανενός. Είμαι πολύ εγωιστής, για να κάνω κάτι τέτοιο».

-Με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο;

«Μόλις τελείωσα τα γυρίσματα στην σειρά «Ζωή της άλλης» και τώρα βρίσκομαι στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου μου CD. Επίσης, κάθε Πέμπτη  τραγουδάω σε ένα κλαμπάκι στο γκάζι, στο socialista, μαζί με την Σοφία Βογιατζάκη, τον Αλουπογιάννη, τον Ασημάκη και τον Κωνσταντινίδη. Συζητάω και για μία ταινία για τον κινηματογράφο».

-Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια το πρωτάθλημα φέτος;

«Δίκαια το πήρε επειδή εμείς παίξαμε χάλια στους υπόλοιπους αγώνες. Βέβαια στο μεταξύ μας παιχνίδι στο Καραϊσκάκη,  έπρεπε να είχαμε κερδίσει, γιατί ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Ολυμπιακό».

-Τι γνώμη έχει για τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα;

«Στην Ελλάδα είμαστε ένα μικρό χωριό, οπότε όλα κατευθύνονται. Κάτι σαν την πολιτική είναι και το ποδόσφαιρο. Για παράδειγμα στην πολιτική λέμε θα ψηφίσεις αυτόν για να σε διορίσει κάπου. έτσι γίνεται και στο ποδόσφαιρο. Εντωμεταξύ και να σε ενοχλεί κάτι δεν μπορείς να μιλήσεις, γιατί είσαι εκτός φάσης. Μερικές φορές σκέφτομαι να πάω κανένα νησί και να ηρεμήσω».

-Θα πας Βαρκελώνη;

«Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω. Μακάρι όμως να γυρίσουν με το 6ο αστέρι».

-Τι πιστεύεις ότι αξίζει στον Παναθηναϊκό, το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο;

«Το μπάσκετ. Κοίταξε να δεις, εγώ τον Παναθηναϊκό τον χωρίζω σε δύο κατηγορίες. Στο ποδόσφαιρο, λόγω των ευρωπαϊκών πορειών που έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν και στο μπάσκετ, όπου βρίσκεται στο υψηλότερο σκαλοπάτι της Ευρώπης».

-Για εσένα τι σημαίνει η μουσική;

«Είναι ένα ταξίδι. Είναι διαφορετικό το συναίσθημα να μοιράζεσαι το τραγούδι με τον κόσμο και διαφορετικό να το ακούς μόνος σου. Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή τώρα, χωράει μεγάλη συζήτηση».

-Πώς ασχολήθηκες με την ηθοποιία και πως με το τραγούδι;

«Εγώ αρχικά πήγαινα ωδείο, στην συνέχεια προέκυψε ένα σεμινάριο μιούζικαλ και στην ουσία παίξαμε θέατρο. Ήμασταν νέα παιδιά τότε, μας πήραν στο θέατρο Λαμπέτη, εμένα με πήρανε σε κάποιες σειρές και λέω δεν πάω να σπουδάσω κιόλας. Απλά τυχαίνει τώρα να ασχολούμαι και με το τραγούδι. Όλα τυχαία είναι».



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved