Με… ιταλικό τρόπο

Με… ιταλικό τρόπο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε νωρίς το τέρμα που ήθελε και από εκεί και πέρα με… κατενάτσιο δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Τσέλσι.


Στην συνείδηση όλων των ποδοσφαιρόφιλων το πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα θεωρείται το αγγλικό. Είναι πολλές φορές που σε μία αναμέτρηση με αρκετά τέρματα το σκορ χαρακτηρίζεται… αγγλικό. Με αυτά τα δεδομένα μία αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες από το Νησί για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης οι προσδοκίες για θέαμα είναι υπέρμετρες.

Στη περίπτωση της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο με τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τη νίκη με 1-0 στο «Στάνφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι και έγιναν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει πιθανότητα τη Σάλκε.

Από το 24’ και το πλασέ του Ρούνεϊ που ήταν και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον γύρισε την ομάδα πίσω και ουσιαστικά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν απειλήθηκε καθόλου.

Καθόλου εκτός από την φάση των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο Ντρογκμπά έκανε τη σέντρα που κατέληξε στο δοκάρι και ύστερα ο Λάμπαρντ σε κενή εστία νικήθηκε από τον Εβρά. Κατά τα άλλα στο 75’ ο Τόρες έκανε την κεφαλιά με τον Φαν ντερ Σάαρ να κάνει εκπληκτική απόκρουση.

Αυτές ήταν οι φάσεις του παιχνιδιού, καθώς ο Αντσελότι στο 71’ έκανε μία αψυχολόγητη κίνηση, περνώντας εκτός αγώνα τον πιο κινητικό παίκτη της ομάδας του, τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, την ώρα που ο Φερνάντο Τόρες παρέμεινε άφαντος μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Όλα θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει στις καθυστερήσεις αν ο Μαγιένκο καταλόγιζε το καθαρό πέναλτι του Εβρά πάνω στον Ραμίρεζ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως με τους «κόκκινους διαβόλους» να βρίσκονται με το ένα πόδι στα ημιτελικά της διοργάνωσης πλέον.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως σας την μετέδωσε το Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved