«Πληρώστε και… πάρτε δρόμο» (vd)

«Πληρώστε και… πάρτε δρόμο» (vd)

Περίπου 2000 φίλαθλοι της ΑΕΚ, συμμετείχαν στο σημερινό συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ζητώντας απο τη διοίκηση του συλλόγου να αναλάβει τις ευθύνες της.
Δείτε τα όσα έλαβαν χώρα στο συλλαλητήριο, όπως σας τα μετέφερε το Onsports.

14:35
Περίπου 500 άτομα έχουν ήδη συγκεντρωθεί στο χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου των οπαδών της ΑΕΚ.

14:37 Πολύς κόσμος υπάρχει και στις γύρω καφετέριες, ενώ έχουν ήδη απλώσει και τα πρώτα πανό.

14:51 Υπό τους ήχους της μουσικής του Παντελή Θαλασσινού, συνεχίζεται το συλλαλητήριο, με τους οπαδούς να αυξάνονται.

14:55 Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν ήδη αναρτήσει τα πρώτα πανό, όπως... "Απόδοση ευθυνών τώρα".

14:56 Ένα άλλο αναφέρει «Παραμυθάδες Άφραγκοι Επικίνδυνοι δρόμο» και επίσης «Η ΑΕΚ είναι μαγαζί γωνία και τη ρίξατε στην επαιτία».

14:58 «Η ΑΕΚ είναι η ζωή μας. Παίξατε με αυτή θα το πληρώσετε», αναφέρει ένα ακόμη πανό.

15:00 Στο κέντρο της διαδήλωσης έχει απλωθεί μία σημαία της ΑΕΚ και πάνω σε αυτή υπάρχει η μακέτα του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας.

15:02 Το «παρών» στο συλλαλητήριο έχουν δώσει οι παλαίμαχοι Σταύρος Σταματής και Στέλιος Σεραφείδης, καθώς και ο ηθοποιός Γιώργος Πάντζας.

15:04 «Πληρώστε τα χρέη σας και πάρτε δρόμο», αναφέρει ένα πανό.

15:06 Η οδός Φωκών, μπροστά από εκεί που βρισκόταν η «σκεπαστή», έχει κλείσει, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να πλησιάζουν πλέον τους 1000.

15:25 Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος έκανε την εμφάνισή του στο συλλαλητήριο.

15:28 Περίπου 1500 άτομα βρίσκονται αυτή την ώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με συνθήματα κατά των μετόχων και του Ντέμη Νικολαΐδη.

15:40 Συνθήματα για την ομάδα και κατά των μετόχων, επικρατούν αυτή την ώρα στο συλλαλητήριο της ΑΕΚ.

15:55 «Καλά κάνει ο κόσμος και διαδηλώνει ειρηνικά γιατί δεν αξίζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ να ψάχνει 300.000 για αδειοδότηση», τόνισε στο Onsports ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στο συλλαλητήριο.

16:30 Το μέλος του ΔΣ της Ερασιτεχνικής, Βαγγέλης Ασλανίδης τόνισε: «Πρώτη φορά μπαίνουν ζητούμενα για την επόμενη μέρα στην ομάδα. Είναι ευθύνη να συνεχίσουμε κάθε χρόνο τις αντιδράσεις μας. Οι μέτοχοι αγοράζουν χρόνος εις βάρος μας. Πού πήγαν τα 70 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάμε; Δεν είναι καιρός να κλαίμε, είναι ώρα ανάληψης ευθυνών».

16:33 Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Στέλιος Σεραφείδης, ανέφερε: «Οι παλαίμαχοι προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό. Έπρεπε να είμαστε όλοι εδώ, αλλά δυστυχώς η ΑΕΚ είναι διχοτομημένη».

16:35 Δηλώσεις έκανε και ο πρώην νομικός σύμβουλος της Ερασιτεχνικής, Γιώργος Κανελλόπουλος, που ανέφερε: «Πού πήγαν τα λεφτά; Απο το 2003 η εφορία δεν έχει ελέγξει τα βιβλία της εταιρίας. Η ΑΕΚ αντί να παίρνει το 80% απο τα κέρδη της Empire, όπως ήταν η συμφωνία, της έδωσε και δάνειο».

16:40 Το μέλος της ανεξάρτητης ένωσης φίλων ΑΕΚ κ. Σταθάκος, είπε: «Πρέπει να κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας. Η Ιθάκη των ΑΕΚτζήδων είναι αυτό το γήπεδο».

16:45 Ο Γιώργος Πάντζας, δήλωσε: «Ζητάμε την ένωση όλων των ΑΕΚτζήδων. Ξέρετε όλοι ποιοι έβλαψαν την ΑΕΚ απο το 2004 και μετά. Να φύγουν οι μέτοχοι, αφού πρώτα πληρώσουν τα χρέη τους. Η ομάδα δεν πρέπει να πάει στη Ριζούπολη, πριν ξεκινήσουν τα έργα εδώ».

16:48 Σιγά σιγά ο κόσμος αρχίζει να αποχωρεί από το συλλαλητήριο.

16:52 Το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε με τους διοργανωτές του να ζητούν να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που πρέπει.


«Πληρώστε και… πάρτε δρόμο» (vd)



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved