Στα ράφια το Sims Medieval

Στα ράφια το Sims Medieval

Ολοκαίνουργιος τίτλος από το The Sims Studio δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να κτίσουν το βασίλειό τους, να το κυβερνήσουν  και να γράψουν ιστορία ξεκινώντας θρυλικές εκστρατείες .

Η Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι The Sims Medieval θα βρίσκεται από σήμερα (29/03) στα ράφια των καταστημάτων. Ο ολοκαίνουριος τίτλος που είναι διαθέσιμος για PC/Mac, δίνει στους παίκτες εργαλεία για να δημιουργήσουν ήρωες, να τους οδηγήσουν σε εκστρατείες, να χτίσουν το βασίλειό τους και να φτιάξουν επικές ιστορίες γεμάτες δράμα, ρομαντισμό αλλά και γέλιο!

«Το κοινό μας ζητούσε εδώ και χρόνια τη δυνατότητα να τοποθετήσει τους Sims σε μια διαφορετική εποχή. Αυτό υλοποιείται τώρα με το παιχνίδι The Sims Medieval», σχολίασε ο Scott Evans, General Manager του The Sims Studio. «Το Sims Medieval είναι ένα νέο παιχνίδι που έχει κρατήσει τα βασικά χαρακτηριστικά του The Sims, αλλά δίνει στους fans την ευκαιρία να εξερευνήσουν νέες πτυχές του παιχνιδιού, καθώς και να δημιουργήσουν επικές μεσαιωνικές ιστορίες με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες».

Τοποθετημένοι στα μεσαιωνικά χρόνια, το Sims Medieval προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να παίξουν όπως ποτέ ξανά και να προσφέρουν στα Sims νέες… επικές εμπειρίες! Χτίζοντας το βασίλειό τους μπορούν να δημιουργούν Hero Sims με διαφορετικά επαγγέλματα όπως ιππότης, ποιητής, μάγος, παπάς, σιδεράς ακόμα και κατάσκοπος. Κάθε Hero Sim μπορεί να εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο, αφού οι παίκτες μπορούν να ελέγχουν την επαγγελματική ζωή του  Sim τους, να μπαίνουν σε διαφορετικές περιπέτειες και να εμπλέκονται σε εκστρατείες παντός είδους.  Άλλα νέα στοιχεία του παιχνιδιού είναι η δυνατότητα που δίνεται στους παίκτες όπως να συνάψουν διπλωματικές σχέσεις με τις γειτονικές περιοχές και φυσικά να ζήσουν τις επικές… μεσαιωνικές τιμωρίες!

Το παιχνίδι πλαισιώνεται από εκστρατείες - καθεμία από τις οποίες παρουσιάζει μία καινούργια κατάσταση και μία νέα ευκαιρία να επιλέξουν οι παίκτες ποιους Hero Sims θα ελέγχουν κατά τη διάρκεια κάθε περιπέτειας. Στη συνέχεια, οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν τον τρόπο που θα ολοκληρώσουν την εκστρατεία τους και τον σκοπό τους καθώς και το Hero Sim που θα είναι ο αρχηγός της εκστρατείας αυτής. Για παράδειγμα, στην εκστρατεία The Witch is Back, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να βάλουν το μονάρχη του να παντρευτεί τη μάγισσα που θα επισκεφθεί το βασίλειο. Εάν πάλι θέλουν να σκοτώσουν τη βασίλισσα, θα πρέπει να επιλέξουν το μάγο, τον κατάσκοπο ή τον ιππότη ως αρχηγό της εκστρατείας. Και αν απλώς θέλουν να εξολοθρεύσουν τη μάγισσα, θα επιλέξουν τον παπά, τον γιατρό, ή ακόμα και το μάγο ως Hero Sim. Με δεκάδες εκστρατείες και πολυάριθμους τρόπους για να τις ολοκληρώσουν, οι παίκτες θα γράψουν τη δική τους ιστορία και θα δημιουργήσουν τους αγαπημένους τους μεσαιωνικούς θρύλους.

 Τα πάντα στο παιχνίδι The Sims Medieval έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργηθεί ένας απίστευτος μεσαιωνικός κόσμος. Από το gameplay των εκστρατειών μέχρι τα μεσαιωνικά αντικείμενα, τα σπαθιά, τα μαστίγια και τους βασιλικούς θρόνους, τη ζεστή όψη των χαρακτήρων και τη γλαφυρή αποτύπωση των Μεσαιωνικών χρόνων, το Sims Medieval είναι σαν να έχει βγει από μεσαιωνικό πίνακα ζωγραφικής.  Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να φτιάξουν κάθε νέο Hero Sim που έρχεται στο βασίλειο, επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά του, καθώς και τα ευάλωτα σημεία τους. Επιπλέον, μπορούν να στέλνουν τους ήρωες σε επικές εκστρατείες, αλλά και να βεβαιώνονται ότι ζουν μια φυσιολογική, καθημερινή ζωή ζώντας εμπειρίες όπως να θεραπεύουν τα τραύματα των αρρώστων, να επιδίδονται στο εμπόριο εξωτικών προϊόντων, να κατασκευάζουν την πανοπλία τους κλπ.

Το Sims Medieval έχει βαθμολογηθεί από το PEGI με 12+. Για να κατεβάσετε artwork, μπορείτε να μπείτε στο site www.info.ea.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Sims Medieval μπείτε στο www.info.ea.com ή στο επίσημο website του παιχνιδιού www.TheSimsMedieval.com.

Παρακολουθήστε το trailer του παιχνιδιού:



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved