«Οι ομάδες της καρδιάς μου» (videos)

«Οι ομάδες της καρδιάς μου» (videos)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στην εκδήλωση του συνδέσμου φιλάθλων της Λίβερπουλ στην Ελλάδα, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός και οι «Reds» είναι οι ομάδες της καρδιάς του.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι του συνδέσμου φιλάθλων της Λίβερπουλ στην Ελλάδα ήταν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Λουίς Γκαρσία. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έδωσαν κανονικά το «παρών» στην εκδήλωση και όπως είναι λογικό «τράβηξαν» όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Η άφιξη των Σισέ και Γκαρσία

          

Ο Ισπανός μέσος ήταν ντυμένος με επίσημο τρόπο, ενώ ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε την διαφορά, καθώς φορούσε αθλητικά ρούχα, σε αντίθεση με τις παλαιότερές του προτιμήσεις.

Ο Γκαρσία έκοψε την πίτα!

Η εκδήλωση έγινε σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μιλούν στους παρευρισκόμενους σε ευχάριστο κλίμα. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βραβεύτηκαν την ώρα που στα video wall προβάλλονταν στιγμιότυπα από την παρουσία τους στην Λίβερπουλ, αλλά και από τον μαγικό τελικό της Κωνσταντινούπολης του 2005.

Η βράβευση του Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στις δηλώσεις του τόνισε ότι η Λίβερπουλ και ο Παναθηναϊκός είναι οι ομάδες της καρδιάς του. «Είναι οι δύο ομάδες της καρδιάς μου», είπε αρχικά και μετά σε ερώτηση για το πώς επιλέγει τα… κουρέματά του, είπε: «Συνήθως έχει να κάνει με τη διάθεσή μου» και στη συνέχεια έκανε μία γκριμάτσα και τόνισε: «Δεν είμαι σε πολύ καλή διάθεση, γιατί δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα». Την ώρα εκείνη οι παρευρισκόμενοι του είπαν ότι θα το κατακτήσει την επόμενη σεζόν με τον Γάλλο επιθετικό να χαμογελάει χωρίς να προσθέσει κάτι.

Η βράβευση του Γκαρσία

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο πιο σκληρός αμυντικός που έχει αντιμετωπίσει, με έναν φίλο της ομάδας να φωνάζει το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Τζιμπρίλ Σισέ να ξεσπάει σε γέλια.

«Γκρινιάρης ο Σισέ»

Την παράσταση έκλεψε ο Λουίς Γκαρσία, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την συνεργασία του με τον Σισέ είπε: «Όλη την ώρα γκρινιάζει. Όλο θέλει την μπάλα για τον εαυτό του», με το κοινό και τον Γάλλο επιθετικό να γελούν.

Δηλώσεις Λουίς Γκαρσία

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αναφέρθηκε και στον σοβαρό του τραυματισμό όταν αγωνιζόταν στην Λίβερπουλ και τόνισε: «Δεν τα παράτησα ποτέ. Είχα πολύ δύναμη μέσα μου και πίστευα ότι θα επιστρέψω».

Όσο για το αν ο Γάλλος θα επέστρεφε στη Λίβερπουλ, επέλεξε έναν μάλλον διπλωματικό τρόπο για να απαντήσει.

«Νόμιζα ότι ήταν μια φιλική συγκέντρωση (σ.σ. γελώντας). Όπως και να έχει, ξέρετε ότι η Λίβερπουλ είναι μια καλή ομάδα κι εγώ το πιστεύω. Όμως, τώρα είμαι στην καλύτερη ομάδα, τον Παναθηναϊκό», απάντησε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Οι δύο άσοι συμφώνησαν ότι τους λείπουν αρκετά πράγματα από το Λίβερπουλ και τη ζωή στην Αγγλία, ωστόσο όχι και ο καιρός, δίνοντας έτσι συνέχεια στο πολύ εύθυμο κλίμα που επικράτησε στο αμφιθέατρο «Γιάννης Ρίτσος».

«Ο Τεν Κάτε χειρότερος»

Τους δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού φρόντισαν να τους ρωτήσουν και για το ποιος ήταν ο πιο δύστροπος προπονητής που είχαν στην καριέρα τους. «Ο Γκι Ρου για μένα ήταν πραγματικά ένας άνθρωπος με τον οποίο τσακωνόμουν κάθε μέρα», είπε για τον πρώτο του προπονητή στην Οσέρ ο Τζιμπρίλ Σισέ και τόνισε: «Βέβαια πολλές φορές είχε και δίκιο για αυτό ήταν σαν πατέρας μου».

Όσο για τον Λουίς Γκαρσία, ο Ισπανός αναφέρθηκε σε έναν πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, τον Χενκ Τεν Κάτε. «Θα σας πω για αυτόν. Είναι κάποιος που ίσως γνωρίζετε. Ο Χενκ Τεν Κάτε ήταν βοηθός του Ράικαρντ και πραγματικά ήταν πολύ άγριος με τους ποδοσφαιριστές», είπε ο έμπειρος μέσος για να προσθέσει: «Κι εδώ νομίζω ότι είχε κάποια προβλήματα με τους παίκτες, από ό,τι μου έχουν πει».

Δηλώσεις Τζιμπρίλ Σισέ

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι δύο παίκτες έγιναν πόλος έλξης για τους παρευρισκόμενους και δεν ήταν λίγοι αυτοί που εμφάνισαν… φανέλες του Παναθηναϊκού στις οποίες ζήτησαν να τους υπογραφούν αυτόγραφα. Μάλιστα οι περισσότεροι ήθελαν και να φωτογραφηθούν με τους δύο αστέρες των «πρασίνων», ενώ ο Σισέ πολιορκήθηκε με στόχο… την παραμονή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γάλλος σταρ πήγε… συνοδεία ως το αυτοκίνητο που τον έφερε στο χώρο της εκδήλωσης, με τον κόσμο να ζητάει με επιμονή την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και για τα επόμενα χρόνια. Ο Σισέ δεν έδειξε πάντως να ενοχλείται, αν και φρόντισε να μην απαντήσει ντριμπλάροντας με αυτόγραφα και φωτογραφίες…

«Οι ομάδες της καρδιάς μου» (videos)



Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved