Η Πάτρα το repeat στο Nescafe Frappe Students Cup (photos)

Η Πάτρα το repeat στο Nescafe Frappe Students Cup (photos)

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι τελικοί του Nescafe Frappe Students Cup 8x8, σε μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου, που πλαισιώθηκε από εντυπωσιακά παράλληλα events και happenings.

Η τελική φάση είχε ήδη ξεκινήσει από την Παρασκευή με τις 8 καλύτερες ομάδες από όλη την Ελλάδα να συγκεντρώνονται στην Αθήνα για τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς αγώνες στις εγκαταστάσεις του Sports world στον Άγιο Κοσμά. Εξάλλου, για αυτόν το λόγο, όλες οι ομάδες από την επαρχία φιλοξενήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Γλυφάδας, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Μετά τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς της διοργάνωσης, το Σάββατο έφτασε η πολυαναμενόμενη ώρα του μεγάλου τελικού και από νωρίς όλα μας προετοίμαζαν για μία μεγάλη βραδιά. Οι ομάδες καθώς και το φιλοθεάμων κοινό γέμισαν σταδιακά το γήπεδο, έτσι ώστε να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι του τελικού ανάμεσα στις ομάδες «ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ» από το Πανεπιστήμιο Πάτρας και «Χαιδάρι FC» από τα ΤΕΙ Αθήνας. Εκτός βέβαια από τον μεγάλο τελικό υπήρχαν πολλές παράπλευρες εκδηλώσεις και δραστηριότητες με σκοπό την ψυχαγωγία των επισκεπτών σε ένα all day event, ενώ όποιος θεατής επιθυμούσε, είχε τη δυνατότητα να απολαύσει έναν υπέροχο παγωμένο Nescafe Frappe, προσφορά του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς το απόγευμα είχε ξεκινήσει τουρνουά PRO EVOLUTION SOCCER με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, που προσπάθησε να επιδείξει τις ικανότητές του, διεκδικώντας πλούσια έπαθλα, όπως playstation 3, xbox 360, mp3 και μπάλες ποδοσφαίρου Umbro! Παράλληλα, οι υπόλοιποι επισκέπτες μπορούσαν να απολαύσουν  live μουσικές επιλογές από δύο νεανικά συγκροτήματα (Mariella and the band και AMNESIA)  που έκαναν το γήπεδο να χορεύει σε μοντέρνους ρυθμούς της rock και pop μουσικής, ενώ  οι νεαροί φίλοι της διοργάνωσης μπορούσαν να παίξουν ελεύθερα ποδόσφαιρο 5Χ5 και 7Χ7, σε μια προσπάθεια να έρθουν ακόμα πιο κοντά με το άθλημα και τους ποδοσφαιρικούς τους φίλους.

Γύρω στις 8 η ώρα και μετά από μια φαντασμαγορίκη παρουσίαση των ομάδων, όλα ήταν έτοιμα για τον μεγάλο τελικό.  Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά για την ομάδα της Πάτρας, η οποία προηγήθηκε 2-0 και έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Παρόλα αυτά, το « Xαϊδάρι F.C.» αρνήθηκε να παραδώσει τα όπλα και έτσι με δύο πανέμορφα γκολ, έφερε το παιχνίδι στα ίσια 15 λεπτά πριν τη λήξη του. Η συνέχεια του αγώνα ήταν συναρπαστική. Οι «Μπερδεμένοι» αντέδρασαν γρήγορα, πετυχαίνοντας το 3-2, ενώ το «Χαϊδάρι»  ισοφάρισε εκ νέου πέντε λεπτά πριν από το τελευταίο σφύριγμα, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Η πεντάλεπτη παράταση δεν έκρυβε επιπλέον εκπλήξεις, οδηγώντας μοιραία στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτυ. Εκεί, στις πέντε πρώτες προσπάθειες, το σκορ έληξε 4-4 και έτσι οι ομάδες έπρεπε να εκτελούν από ένα πέναλτυ, μέχρι να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Μετά από άλλες τέσσερις εύστοχες εκτελέσεις για κάθε ομάδα, η ομάδα από την Αθήνα αστόχησε, χρίζοντας μεγάλο πρωταθλητή του Nescafe Frappe Students Cup την ομάδα «Μπερδεμένοι» από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Σειρά, όπως ήταν αναμενόμενο, είχαν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί για τους νικητές και μια ιπποτική κίνηση από τους ηττημένους, οι οποίοι έσπευσαν να συγχαρούν και να αγκαλιάσουν τους αντίπαλούς τους. Μετά τον τελικό, ακολούθησε η πολύ εντυπωσιακή απονομή των πρωταθλητών, όπου ο ουρανός έλαμψε από εκθαμβωτικά πυροτεχνήματα, δημιουργώντας έτσι μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.

Εν τω μεταξύ, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι στα διαλλείματα του τελικού παρουσιάστηκε ένα καταπληκτικό σόου με την εντυπωσιακή εμφάνιση των CHEERLEADERS «ELITE AMAZONS», ενώ στο ημίχρονο, το κοινό έμεινε άφωνο από  τα μαγικά κόλπα που έκανε με την μπάλα ο γνωστός showman Αλέξης Πιτσαλίδης.

Όπως είπαμε και προηγουμένως, μεγάλος νικητής της δεύτερης κατά σειράς διοργάνωσης του Nescafe Frappe Students Cup 8x8, αναδείχθηκε η ομάδα «ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ» από την Πάτρα και το έπαθλο τους ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς ο κάθε παίχτης κέρδισε από ένα Ι-pad, προσφορά του χορηγού της διοργάνωσης που δεν ήταν άλλος από το Νesafe  και τη Nestle. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα «Χαϊδάρι F.C.» από Αθήνα, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ακόμα μία ομάδα από την Πάτρα, οι «Guest Stars». Μετά την απονομή, πραγματοποιήθηκε κλήρωση δώρων για το κοινό, ενώ μοιράστηκε και άφθονη πίτσα προς όλους, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μεγάλη φιέστα των τελικών. Τέλος, ο γνωστός παρουσιαστής Πάρης Γκαγκαδέλης, ευχαρίστησε θερμά τον Nescafe Frappe, που ήταν ακόμα μία χρονιά μεγάλος αρωγός της διοργάνωσης και ανανέωσε το ραντεβού όλων για του χρόνου.



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved