Το σήκωσαν το τιμημένο!

Το σήκωσαν το τιμημένο!

Οι αθλήτριες της Νέας Ιωνίας έγραψαν τη δική τους ιστορία, σηκώνοντας το Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου και πόζαραν στον φακό του Onsports.

Το τρένο πήρε φόρα και δεν σταμάτησε πουθενά… Ούτε στα προημιτελικά απέναντι στην περσινή νταμπλούχο Ορμή, ούτε στον τελικό με αντίπαλο την έμπειρη από τίτλους, Αναγέννηση Άρτας. Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της Νέας Ιωνίας έφτασαν στον τελικό τους προορισμό, στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Το Onsports τις κάλεσε σε «μάχη» με τον φακό, οι πλέι μέικερ οργάνωσαν το παιχνίδι, τα ίντερ έριξαν δυνατά σουτ, τα εξτρέμ ξέφυγαν από την αντίπαλη άμυνα, και τα πίβοτ έδωσαν σκληρές μάχες. Ευτυχώς δηλαδή, που είχαμε τις τερματοφύλακες για να φυλάξουν την… εστία μας.

Σ. Ναϊσίδου: «Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου, η οποία μας εκμυστηρεύτηκε, «έδενα τα παπούτσια μου σα αποδυτήρια και μου ήρθαν άμεσα στο μυαλό μου οι στιγμές που ήμουν αθλήτρια. Ένιωσα ότι θα μπω και εγώ να παίξω και ήταν τόσο έντονο».

Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας;

Δεν υπάρχουν μυστικά κρυφά, για την επιτυχία. Το μυστικό για όλες τις ομάδες φαντάζομαι είναι η σκληρή δουλειά, οι καλές επιλογές και η ηρεμία, που δημιουργούν οι παράγοντες ενός συλλόγου στις αθλήτριες και στο προπονητικό τιμ. Η κατάκτηση του Κυπέλλου βασίστηκε στην σκληρή δουλειά, στην καλή φυσική κατάσταση και δουλεύουμε πολύ στην τακτική, αφού όνειρό μας είναι να παίξουμε ένα γρήγορο ευρωπαϊκό χάντμπολ.

Τι σκεφτόσασταν την ώρα που οι παίκτριες σας σήκωσαν ψηλά, αμέσως μετά τη λήξη του τελικού; 

Ένιωσα χαρά. Ένιωσα φόβο μην πέσω και σκάσω σαν… καρπούζι (γέλια) αλλά νόμιζα ότι θα φύγω στον ουρανό, δεν θα ξανακατέβω. Ήμουν πολύ χαρούμενη.

Είδαμε πολλές φορές τις αθλήτριές σας να σκοράρουν και να έρχονται στον πάγκο για να το πανηγυρίσουν μαζί σας. Έπαιρναν θετική ενέργεια με αυτό τον τρόπο;

Είμαι πολλά χρόνια στη Νέα Ιωνία και σαν αθλήτρια και σαν προπονήτρια, είμαι πολύ κακιά μαμά για τα κορίτσια αλλά και πολύ καλή μαμά. Όλα αυτά μας έχουν δέσει γιατί δουλεύουμε πολύ με τις αθλήτριες και εκτός γηπέδου. Νομίζω ότι τους έδινε δύναμη αυτή η κίνηση.

Επόμενος στόχος το πρωτάθλημα;

Μέσα μου ναι. Αυτή τη στιγμή μένω στο να χαρώ την επιτυχία του Κυπέλλου. Ξέρω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα αλλά μπροστά μας έχουμε ομάδες όπως είναι η Ορμή που έχουν καλό υλικό και είναι φαβορί για τον τίτλο, αλλά και ομάδες όπως η Αναγέννηση και ο ΠΑΟΚ που θα διεκδικήσουν με ίσους όρους  το πρωτάθλημα.

Που αφιερώνετε το τρόπαιο;

Το αφιερώνω στους ανθρώπους του συλλόγου που έχουν δουλέψει αθόρυβα, μην πιέζοντας προπονητές και αθλήτριες. Το αφιερώνω στις αθλήτριες μου, που προσπάθησαν πολύ, στους ανθρώπους που ήταν στο προσκήνιο και αυτούς που ήταν πίσω από τα φώτα του Κυπέλλου αλλά είχαν δουλέψει πάρα πολύ.

Φωτογραφίες: Γιώργος Μαργιούκλας



Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved