Σισέ, το alter ego (pics + vids)

Σισέ, το alter ego (pics + vids)

Εκτός από σούπερ σταρ εντός των αγωνιστικών χώρων, ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του και σε άλλα επίπεδα. Το Onsports, σκιαγραφεί το επιχειρηματικό προφίλ του Γάλλου επιθετικού.

Έγινε αναμφίβολα το πρόσωπο της φετινής χρονιάς, όχι πως την περσινή δεν απασχόλησε με τις επιδόσεις του που χάρισαν το πρώτο νταμπλ μετά από εξαετή ανομβρία στο «τριφύλλι», και όχι μόνο για το γεγονός ότι φόρεσε μια φούστα στα βραβεία γνωστού ανδρικού περιοδικού.

Σταρ τέτοιου βεληνεκούς είχε να δει ο Παναθηναϊκός από την εποχή του Δημήτρη Σαραβάκου. Ποδοσφαιριστής που να απασχολεί τόσο πολύ με την προσωπική ζωή του, τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και τις κοινωνικές του ασχολίες, είχε πολλά χρόνια να εμφανιστεί στην Ελλάδα. Ακόμα και το ποδοσφαιρικό «τοτέμ» που λέγεται Ριβάλντο, δεν έκανε ποτέ τόσο «ντόρο» με τις κινήσεις του έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Σισέ και φιλανθρωπία

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο συμβόλαια, λεφτά και δημοσιότητα», έχει δηλώσει ο Σισέ που έχει βιώσει για τα καλά το ρατσισμό και το τι σημαίνει να είσαι διαφορετικός. Πρόσφατα αποκάλυψε το πώς από Μουσουλμάνος έγινε Χριστιανός μόνο και μόνο για να κερδίσει μια θέση στην ομάδα της Οσέρ. Για αυτό ίσως και να εμφανίζεται αρκετά φιλάνθρωπος και πρόθυμος να βοηθήσει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

djib11

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των δύο Νιγηριανών νεαρών που ήρθαν να δοκιμαστούν στις αρχές της σεζόν στην Παιανία. Οι Σάνι και Ονάζι δεν κατάφεραν να πείσουν τους «πράσινους», όμως φεύγοντας πήραν «δώρο» από το Σισέ πλήρη εξοπλισμό και ρουχισμό για την ομάδα στην οποία αγωνίζονται στην Αφρική!

Ακόμα, τα παπούτσια που φορούσε μέχρι πρόσφατα ο σούπερ σταρ των «πρασίνων» δόθηκαν σε δημοπρασία ενώ φωτογραφήθηκε το Φεβρουάριο του 2011 με την Άννα Βίσση για να πάρει μέρος σε καμπάνια κατά της βίας σε βάρος των παιδιών και των γυναικών. Παράλληλα, πάντα πρωτοστατεί και στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του Παναθηναϊκού αλλά και των υπολοίπων ομάδων που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του, όπως οι περισσότεροι αθλητές – σταρ παγκοσμίως.

Πόλος έλξης χορηγών

djib8

Ο Γάλλος από τα πρώτα του βήματα στην «Clairefontaine» θεωρούταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα και το next big thing του γαλλικού ποδοσφαίρου. Έτσι, δεν άργησε να πλαισιωθεί από πολλούς χορηγούς, μεταξύ των οποίων εταιρίες αθλητικών ειδών, αθλητικών ποτών και γυαλιών ηλίου που στις διαφημιστικές τους καμπάνιες είχαν κεντρικό πρόσωπο τον Τζιμπρίλ Σισέ.

djib9

Πέρα από το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, που του αποφέρει ετησίως 2,5 εκατ. ευρώ, ο Γάλλος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού σύμφωνα με υπολογισμούς φτάνει το χρόνο να βάζει στους λογαριασμούς του περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ, χρήματα που προέρχονται από συμφωνίες με χορηγούς, συμμετοχές σε διαφημιστικές καμπάνιες, ακόμα και σε ταινίες.

djib10

Θιασώτης του Life Style

Αν σκεφτεί κανείς ότι ο γάμος του Σισέ με την Τζουντ το 2008 κόστισε 100.000 λίρες και καλεσμένοι μεταξύ άλλων ήταν οι Ζινεντίν Ζιντάν, Στίβεν Τζέραρντ και Τιερί Ανρί, καταλαβαίνει κανείς ότι ο Γάλλος είναι ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του life style και τραβάει συχνά πυκνά το ενδιαφέρον των συναδέλφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της show biz!

Μόνο και μόνο το σπίτι που διαθέτει ο Τζιμπρίλ Σισέ στην Βρετανία, του κόστισε 2 εκατ. λίρες και τον έχρισε λόρδο και για την ακρίβεια… «Lord of the Manor of Frodsham», οπότε είναι λογικό κάθε κίνησή του εκτός από την Ελλάδα, την Γαλλία – λόγω καταγωγής – και γενικά τους ποδοσφαιρόφιλους, να απασχολεί και την εκεί κοινωνία.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που τα εκκεντρικά του κουρέματα, οι extreme εμφανίσεις του – όπως αυτή με τη φούστα που έφερε τον… «κακό χαμό» - αλλά και τα αναρίθμητα τατουάζ του, έχουν προκαλέσει τα σχόλια εντύπων που ασχολούνται με juicy gossip και την Life Style επικαιρότητα. Για αυτό άλλωστε κι ο ίδιος φροντίζει να ασχολείται ιδιαίτερα με την μόδα και να ακολουθεί πιστά τις επιταγές της.

Djibril in Fashion…

Όπως αναφέραμε, ο Σισέ φροντίζει να είναι πάντα μοδάτος. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι η επόμενη του κίνηση θα έχει να κάνει με μια νέα σειρά εσωρούχων που θα φέρει την υπογραφή του, κίνηση στα χνάρια ενός έτερου σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Ναι, τον Μπέκαμ εννοούμαι! Και τα ρούχα όμως που επιλέγει να φορέσει ο ίδιος, είναι πάντα επιλεκτικά και προσεγμένα.

Η φούστα που προκάλεσε τον σάλο, σχεδιασμένη από τον οίκο «Comme des Garçons» με κόστος 1200 ευρώ από την κολεξιόν του 2009, δεν ήταν κάτι καινούριο για αυτόν. Έχει εμφανιστεί και με φούστα του Ζαν Πολ Γκοτιέ για να πάρει το βραβείο του Γάλλου ποδοσφαιριστή της χρονιάς, ενώ πάντα τα ρούχα του είναι μεγάλων σχεδιαστών και γνωστές δημιουργίες.

djib7

Ακόμα όμως και τα αξεσουάρ του Τζιμπρίλ Σισέ, είναι προσεγμένα και υπογεγραμμένα από γνωστούς οίκους. Τελευταία του… «τρέλα», η σειρά της «Soul Fetish» για την οποία δε δίστασε να φωτογραφηθεί ημίγυμνος, έτσι ώστε να την προβάλει κατάλληλα. Τα δαχτυλίδια, τα μενταγιόν και γενικά τα αξεσουάρ που χρησιμοποιεί ο Γάλλος, έρχονται από το κατάστημα της εταιρείας στο Κολωνάκι και δε θα πρέπει να μας προκαλέσει έκπληξη αν στο μέλλον, πέρα από εσώρουχα, ο Σισέ «υπογράψει» και μια αντίστοιχη σειρά προϊόντων.

Τέχνη και Τζιμπρίλ

Αν τα τατουάζ μπορούν να θεωρηθούν τέχνη, τότε το σώμα του Σισέ είναι από μόνο του ένας εξαιρετικός πίνακας ζωγραφικής! «Μη μου ζητάτε να σας αποκαλύψω τις έννοιες των τατουάζ του Τζιμπρίλ. Όλη του η ζωή αποτυπώνεται εκεί. Τα τατουάζ δίνουν δύναμη, στυλ, τύχη. Τα λατρεύει. Ορισμένα εξ αυτών έκανα μέρες να τα ολοκληρώσω. Έδειξε υπομονή, θάρρος, την εκτίμησή του για τη συγκεκριμένη τέχνη. Του ταιριάζει αυτό το στυλ», έχει δηλώσει παλαιότερα ο Ρίτσι Κλαρκ που έχει σχεδιάσει τα περισσότερα από αυτά.

Ο ίδιος δηλώνει ότι έχει ακόμα χώρο στο σώμα του για να καλύψει και δε θα πρέπει να μας κάνει έκπληξη το ενδεχόμενο να δούμε κάποιο νέο σχέδιο από το Γάλλο σούπερ σταρ. Αν του αφήσει βέβαια χρόνο η μουσική αλλά και η μεγάλη οθόνη. Πρόσφατα άλλωστε δύο φοιτήτριες έκαναν τη ζωή του… ντοκιμαντέρ!

djib1

Είπαμε, είναι ένα ισχυρό brand name και προβάλλεται σε κάθε ευκαιρία. Όπως στην ταινία «Taxi 4» που πήρε μέρος το 2007 όντας παίκτης της Μαρσέιγ! Ή όπως στην ταινία που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό στους κινηματογράφους, με θέμα την απίστευτη ανατροπή της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League του 2005 στην Κωνσταντινούπολη σε βάρος της Μίλαν, με τον Σισέ να ευστοχεί στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Γάλλος σταρ θα πλαισιώσει τον Στίβεν Τζέραρντ και άλλους πρωταγωνιστές εκείνης της απίστευτης βραδιάς, στο φιλμ που θα τιτλοφορείται «15 Minutes That Shook the World»!

Πέρα όμως από το σινεμά, ο Σισέ έχει πάθος και με τη μουσική. Το ότι λατρεύει την «R’n’B» μουσική, του αρέσει να χορεύει στους ρυθμούς της και δε διστάζει να επιλέξει το τι θα ακούσουν οι συμπαίκτες του στα ταξίδια της ομάδας, είναι αρκετά γνωστό στο ευρύ κοινό. Όπως και το ότι πολλές φορές εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά σε ρόλο «guest DJ».

djib2

Αυτό που μπορεί να μην ξέρετε, είναι ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει κυκλοφορήσει και προσωπικό CD. Με τις δικές του μουσικές επιλογές το οποίο τιτλοφορείται «Djibril Cisse, the DJ inside me»! «Music an Me... Σας προσκαλούμε στον κόσμο του Τζιμπρίλ και στο πάθος του να παίζει μουσική μέσα από τις δικέ ςτου επιλογές από κλασικά κομμάτια της House από τους αφρικάνικους ρυθμούς και τη μουσική της Λατινικής Αμερικής», αναγράφει η περιγραφή του δίσκου που κυκλοφόρησε το 2006 με την υπογραφή του Γάλλου σταρ και φυσικά του απέφερε κέρδη!

Ο Σισέ και το επιχειρείν!

Ο Γάλλος όπως αναφέραμε, δεν περιορίζεται στο να φοράει δημιουργίες γνωστών οίκων και αξεσουάρ εκκεντρικά που προκαλούν. Σχεδιάζει καλά το μέλλον του, αφού πλέον πλησιάζει ο καιρός που θα σταματήσει να σκοράρει ακατάπαυστα και να αγωνίζεται με τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, βλέποντας ότι το «brand name» του μπορεί να πουλήσει αρκετά και να αποφέρει αξιοσέβαστα έσοδα.

djib4

Έτσι, πέρα από τη σειρά εσωρούχων που προτίθεται να λανσάρει, έχει ήδη αρχίσει μια συνεργασία που αφορά στο έτερο πάθος του. Τα αυτοκίνητα! Σε συνεργασία με τον διάσημο μετατροπέα αυτοκινήτων Ντον Βεμπόλ, ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε τη δική του εταιρία που αφορά τα οχήματα και μάλιστα… τα γρήγορα. Η «Taurus Rage Racing» λοιπόν, θα παράγει αυτοκίνητα κατά παραγγελία και σε περιορισμένο αριθμό, με τη διάθεσή τους να ξεκινά σε λίγο καιρό από τη Γαλλία και σταδιακά να επεκτείνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη, φέροντας πάντα την υπογραφή του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Όσο για τη δική του συλλογή, αυτή περιλαμβάνει πάρα πολλά αυτοκίνητα τα περισσότερα εκ των οποίων έχει φέρει μαζί του στην Ελλάδα την ώρα που γενικά το «γκαράζ» του κοσμούν μεταξύ άλλων και τα Dodge Ram SRT-10, Hummer Η2, Chrysler 300 C, Eleanor, Prowler.

Και μετά, τί;

Μετά το ποδόσφαιρο; Προπονητής; «Όχι. Πολύ άγχος. DJ. Το κάνω άλλωστε. Έχω παίξει και εδώ στην παραλία, στα κλαμπ. Μου αρέσει τόσο πολύ η μουσική», είναι η χαρακτηριστική ατάκα που έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή του, όμως δεν είναι απαραίτητο ότι θα τον κερδίσει η μουσική. Μπορεί να διαλέξει το δρόμο του Βίνι Τζόουνς και του Ντένις Ρόντμαν που έγιναν ηθοποιοί, ή να ασχοληθεί με το επικερδές Spa που έχει ανοίξει η γυναίκα του στην Βρετανία.

Πάντως, σύμφωνα με μετρητή ξένης ιστοσελίδας, όση ώρα αυτό το αφιέρωμα στο Alter Ego του Σισέ ετοιμαζόταν για τους αναγνώστες του Onsports, ο Τζιμπρίλ Σισέ κέρδισε 2020 ευρώ και 33 λεπτά. Όχι κι άσχημα…

Σισέ, το alter ego (pics + vids)



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved