«Νιώθω υπέροχα, θα δούμε»

«Νιώθω υπέροχα, θα δούμε»

Το ότι ποτέ δεν ένιωσε τόσο σπουδαίος όσο στην Ελλάδα και πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Για δεύτερη φορά μέσα σε πολύ χρονικό διάστημα, ο Γάλλος σούπερ σταρ έκανε γνωστό το ότι ακόμα δεν έχει λάβει την οριστική του απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι στην Ελλάδα. Μιλώντας στο περιοδικό «Nitro» και όντας μόλις ο τρίτος άνδρας που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού, ο Σισέ δήλωσε: «Ποτέ μου δεν ένιωσα τόσο σπουδαίος όσο στην Ελλάδα», ενώ ο τίτλος που συνοδεύει την συνέντευξη του Σισέ, είναι «Το λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ».

«Ποτέ δεν ένιωσα τόσο σπουδαίος όσο ένιωσα στην Ελλάδα. Ισως στην Γαλλία, όταν άρχισε να φτιάχνεται το όνομα μου, αλλά και πάλι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γίνεται εδώ. Υπάρχει κόσμος που με πλησιάζει και μου λέει: “Είμαι Ολυμπιακός ή ΑΕΚ, αλλά παραδέχομαι ότι είσαι καλός παίκτης”», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Παράλληλα, ο Γάλλος μιλάει για τις στιλιστικές του επιλογές, για τις… παρεμβάσεις που κάνει στις αντίστοιχες επιλογές της γυναίκας του αλλά και στο πως από μουσουλμάνος βρέθηκε να φοιτά σε καθολικό σχολείο, μόνο και μόνο για να παίξει ποδόσφαιρο στην Οσέρ.

Για το γεγονός ότι ασχολείται με τη μόδα και συμβουλεύει τη γυναίκα του, δήλωσε: «Η Τζουντ με ρωτάει αν της πηγαίνει αυτό που φοράει ή τι θα της πρότεινα. Έχω άποψη για τη γυναικεία μόδα και ξεχωρίζω τις δημιουργίες των Balmain, Alexander McQueen και Louis Vuitton. Υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν στη γυναικεία μόδα, τα οποία δεν πρόκειται να φορέσει ποτέ η γυναίκα μου. Της αρέσει το απλό και κλασικό ντύσιμο».

Ενώ για τις δικές του επιλογές, ανέφερε: «Άρχισα να φοράω τα ρούχα του μεγάλου μου αδερφού και να προσπαθώ να ξεχωρίζω. Πήρα κι από τον πατέρα μου. Ξέρεις, οι άντρες από την Αφρική ντύνονται πολύ φανταχτερά».

Από εκεί και πέρα, η συζήτηση πέρασε σε πιο ποδοσφαιρικό επίπεδο, με τον Σισέ να τονίζει: «Είναι μία απόφαση την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι άλλο. Κουράστηκα να μιλάω γι αυτήν. Είνια δύσκολο να βλέπω τους φιλάθλους μας να ανησυχούν και να με ρωτάνε συνεχώς ''τι θα κάνεις;''. Θα δούμε το καλοκαίρι. Είμαι χαρούμενος με τη ζωή μου. Νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά δε ξέρω τι θα κάνω. Θα δούμε».

Ενώ σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι κάποιοι τον μισούν, απάντησε: «Όχι. Ίσως να με μισούν στον Ολυμπιακό, αλλά δεν με ενδιαφέρει».

Μεταξύ άλλων, ο Γάλλος σταρ μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Όταν μπήκε ο κόσμος εκεινή τη στιγμή το μόνο που θες είναι να προστατέψεις τον εαυτό σου. Μετά έρχονται οι σκέψεις και τα συναισθήματα. Ένιωσα διάφορα πράγματα. Θλίψη, απογοήτευση, εκνευρισμό. Φαντάσου κάποιος από αυτούς να είχε ένα κατσαβίδι ή μαχαίρι. Τι κάνεις τότε. Κάτι τραγικό θα μπορούσε να συμβεί».

Για το αν έχει ζήσει κάτι ανάλογο, πρόσθεσε: «Ναι. Ποτέ ξανά δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Για εμένα το θέμα έχει τελειώσει. Προχώρησα. Είναι ώρα να συνεχίσω να σκοράρω και να δούμε τι θα γίνει».

Για την εισβολή φιλάθλων του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, είπε: ««Ήταν ακριβώς το ίδιο. Οι οπαδοί ήταν τσατισμένοι μαζί μας. Ήταν η ίδια κατάσταση, απλώς ξέρεις ότι οι οπαδοί δεν θα κάνουν κάτι χαζό στους παίκτες μας. Σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναικός όταν είσαι οπαδός μερικές φορές δεν ξέρεις τι να κάνεις».

Σε ερώτηση για το αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», επισήμανε: «Κάποιες αποφάσεις διαιτητών δεν μπορώ να τις καταλάβω. Δεν νιώθω ότι με έκλεψαν επειδή θέλω να πιστεύω ότι μιλάμε για καθαρό παιχνίδι κι ένα καθαρό σύστημα διαιτησίας. Απλώς νιώθω πως υπήρξαμε θύματα μεγάλων λαθών που μας κόστισαν βαθμούς. Έχουμε καλύτερη ομάδα. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό κάναμε βλακώδη λάθη. Και σε αυτά δε βάζω το ότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό Βόλου. Τέτοια μπορεί να συμβούν. Όμως ισοπαλίες με Λάρισα στο ΟΑΚΑ ή Πανιώνιο ήταν λάθη. Αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής αυτά τα ματς πρεπει να τα κερδίζεις. Όπως κάναμε και πέρσι. Δεν είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που άλλαξε την κατάσταση».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved