Η Στικούδη στο Onsports

Η Στικούδη στο Onsports

Η Κατερίνα Στικούδη, λίγο πριν παρουσιάσει το 19ο All Star Game, μιλάει στο Onsports για το πρώτο της single με τίτλο «Έξι εκατομμύρια» και όχι μόνο…

Από τις πισίνες, στις πασαρέλες και όχι μόνο. Η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη η οποία πρόσφατα βρέθηκε μέσα στην πρώτη δεκάδα των πιο σέξι γυναικών στον πλανήτη, σύμφωνα με την ψηφοφορία της ιστοσελίδας «guyism.com.», θα δώσει έξτρα λάμψη το Σαββατοκύριακο στο 19ο All Star Game, που θα φιλοξενηθεί στον Πύργο.

Η πολυτάλαντη Θεσσαλονικιά έχει αναλάβει το γενικότερο συντονισμό της γιορτής του μπάσκετ και παράλληλα αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες παρέα με τους ΝΕΒΜΑ. Άλλωστε με τις επιδόσεις της στο χορό και το τραγούδι, οι μετοχές της εκτοξεύτηκαν στα ύψη την περασμένη σεζόν στο «Just the 2 of us» όπου συμμετείχε με παρτενέρ τον Νίκο Μίχα.

Υπήρξε φοιτήτρια στα Ιατρικά Εργαστήρια των ΤΕΙ Λάρισας, αλλά και κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ. Μάλιστα το 2001 είχε έρθει πέμπτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το κολύμπι όμως φαίνεται ότι δεν την κάλυπτε απόλυτα και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και στο χώρο του μόντελινγκ. Και δικαιώθηκε απόλυτα. Το 2005 αναδείχθηκε Μις Ελλάς και από τότε ο δρόμος της showbiz άνοιξε διάπλατα.

Από το 2008 παρουσιάζει με επιτυχία την εκπομπή Mega Star, ενώ παλιότερα την είχαμε δει στο «La sousourela» και στον «Πρωινό καφέ», όπου έκανε τη στήλη της μόδας. Δοκίμασε τις δυνάμεις της και στην υποκριτική, συμμετέχοντας σε πολλά σήριαλ, μεταξύ αυτών στα: «Τα κορίτσια του μπαμπά», «Έρωτα», «Ερωτευμένοι γείτονες», «Πολυκατοικία», «Ζωή της Άλλης», αλλά και στο τραγούδι. Το κομμάτι «Τώρα» με τον Κώστα Μολτσίδη έχει κάνει μεγάλη επιτυχία, ενώ εδώ και δύο μέρες κυκλοφόρησε και το πρώτο της προσωπικό single με το τραγούδι «Έξι εκατομμύρια».

-Είσαι άνθρωπος που σου αρέσει να δοκιμάζεις την τύχη σου σε διάφορα πράγματα; Από μικρή ήσουν έτσι;

«Μου αρέσει να κάνω διάφορα πράγματα, που νιώθω ότι μου ταιριάζουν».

-Αθλήτρια, Μοντέλο, παρουσιάστρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια, DJ, ρεπόρτερ. Ποιος ρόλος απ΄ όλους σε εξιτάρει περισσότερο;

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο, διότι ο καθένας έχει τη δική του χάρη. Πάντως, νιώθω πολύ καλά, που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Και όλα συνδέονται μεταξύ τους, διότι όταν υποδυθείς για παράδειγμα ένα ρόλο, μπορεί να χρειαστεί και να τραγουδήσεις και να χορέψεις… Στο χώρο γενικώς του θεάματος όλα συνδέονται μεταξύ τους. Αυτό που εκείνο προσπαθώ είναι να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο σε όλους τους τομείς».

-Το Σάββατο θα σε δούμε στον Πύργο, σε ρόλο παρουσιάστριας του All Star Game και όχι μόνο. Είχες πάρει μια γεύση ξανά στο παρελθόν από αθλητική εκδήλωση στο φιλικό της Ελλάδας με τις ΗΠΑ Σε τραβάει το μπάσκετ τελικά…

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία εκείνη στο ΟΑΚΑ. Γενικώς δεν μου είναι δύσκολο να μιλάω μπροστά σε πολύ κόσμο. Δεν είχα καθόλου άγχος και σε αυτό με βοήθησαν και οι φίλοι μου οι ΝΕΒΜΑ, με τους οποίους θα είμαστε μαζί και στον Πύργο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το διασκεδάσουμε».

-Μπάσκετ παρακολουθείς;

«Όσο μπορώ, διότι δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο να παρακολουθήσω πολλά παιχνίδια. Όποτε, όμως δοθεί ευκαιρία, παρακολουθώ και μάλιστα ρωτάω συνεχώς και πληροφορίες για τους παίκτες, μου αρέσει να μου εξηγούν τι γίνεται στο παιχνίδι».

-Ποιος είναι ο αγαπημένος σου μπασκετμπολίστας;

«Ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης».

-Ποιον αθλητή θεωρείς σέξι;

«Τον Αλέξανδρο Τζόρβα».

-Ποια είναι οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυτό το διάστημα και ποια τα σχέδιά σου;

«Εδώ και δύο μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο μου τραγούδι με τίτλο «Έξι εκατομμύρια» και εύχομαι να πάει καλά. Παράλληλα συνεχίζω στο Μega Star για τρίτη χρονιά, ενώ από εβδομάδα θα ξεκινήσουμε και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού μου».

-Εδώ και λίγες ημέρες είσαι μέσα στην πρώτη δεκάδα των πιο σέξι γυναικών στον πλανήτη, σύμφωνα με την ψηφοφορία που έκανε το σάιτ guyism.com! Πώς νιώθεις γι αυτό;

«Χαίρομαι που κάποιοι άνθρωποι που επισκέπτονται το συγκεκριμένο σάιτ με ψήφισαν. Yπήρχαν κοπέλες που είναι ευρέως γνωστές και εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Σίγουρα με κολακεύει, αλλά that’s all».

-Υπήρξες για πολλά χρόνια αθλήτρια της κολύμβησης στον ΠΑΟΚ με συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα ενώ είχες κατακτήσει και ένα χάλκινο μετάλλιο στην σκυτάλη. Γιατί τα παράτησες;

«Έκανα κολύμπι από πέντε χρονών μέχρι 18. Απλά κάποια στιγμή ήθελα να κάνω άλλα πράγματα στη ζωή μου. Ο αθλητισμός είναι καλός και ο πρωταθλητισμός, αλλά από κει και πέρα δεν μπορείς να βασιστείς στον κολύμπι για να ζήσεις. Είναι πολύ δύσκολο. Πέρα όμως από το οικονομικό σκέλος, ο πρωταθλητισμός ειδικά, απαιτεί πολλές θυσίες, πολλή δουλειά και παράλληλα από ένα σημείο και μετά καταπονείς και τον οργανισμό σου και το σώμα σου».

-Μπορεί να σταμάτησες το κολύμπι, αλλά γυμνάζεσαι συστηματικά…

«Ναι καθημερινά. Ο αθλητισμός και η άσκηση είναι τρόπος ζωής. Και εγώ επειδή είμαι άνθρωπος του ξεσπάσματος, η γυμναστική με βοηθάει και μου δίνει ενέργεια».

-Υποστηρίζεις φανατικά τον ΠΑΟΚ; Πηγαίνεις στο γήπεδο;

«Τόσα χρόνια ήμουν αθλήτρια του ΠΑΟΚ αλλά και λόγω καταγωγής είναι δύσκολο να μην υποστηρίζω την ομάδα. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν προλαβαίνω να πηγαίνω στο γήπεδο, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων».

-Φοίτησες στα Ιατρικά Εργαστήρια των ΤΕΙ Λάρισας. Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα;

«Η συμμετοχή μου στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 ήταν ένας τρόπος διαφυγής και επαγγελματικής επιλογής, χωρίς να ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Εκεί αποφάσισα ότι ήθελα να ακολουθήσω έναν άλλο δρόμο επαγγελματικά».

-Σε τι δεν μπορείς να αντισταθείς;

«Στη σοκολάτα και στα γλυκά γενικότερα».

-Σε έναν άνδρα δίνεις βάρος στην εξωτερική εμφάνιση;

«Σίγουρα, είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζεις σε έναν άνδρα και παίζει σημαντικό ρόλο, όχι όμως και το μοναδικό».

-Τι παίζει για σένα μεγαλύτερο ρόλο σε έναν άντρα;

«Η υπομονή…».

-Τι σε εξοργίζει;

«Η αγένεια».

-Τι δε συγχωρείς;

«Το ψέμα».

-Πώς αντιδράς στα σχόλια των ανδρών;

«Συνήθως χαμογελάω. Αν κάτι με ενοχλήσει, δεν θα δώσει ιδιαίτερη σημασία. Το προσπερνάω και φεύγω».

-Ποια είναι η πιο αφοπλιστική ατάκα που έχεις ακούσει από άνδρα;

«Εντάξει, εκείνη που ακούστηκε από τον Νίκο Μίχα στο «Just the two of us» (είσαι κ…λα), σε τηλεοπτικό επίπεδο. Τώρα έχω ακούσει και άλλες ατάκες, αλλά άστο καλύτερα (γέλια).

-Γενικώς είσαι μία γυναίκα, που μαγνητίζεις τα ανδρικά βλέμματα. Πώς το διαχειρίζεσαι όλο αυτό;

«Είμαι ο εαυτός μου. Είμαι ειλικρινής, απαντάω σε ερωτήσεις δεν κολλάω…»

-Ταμπού έχεις;

«Όλοι έχουμε ταμπού».

-Θα δεχόσουν να κάνεις γυμνή φωτογράφιση;

«Όχι δεν θα έκανα. Μου έχει γίνει πρόταση στο παρελθόν αλλά την αρνήθηκα».

-Ούτε αν προσπαθούσαν με έξι εκατομμύρια τρόπους να σε… κερδίσουν (πείσουν), όπως λέει και το νέο σου τραγούδι;

«Ούτε…».

-Τι σε ενοχλεί;

«Όταν γράφονται διάφορα πράγματα που δεν είναι αληθινά και μπορεί να φτάσουν στα αυτιά των δικών μου ανθρώπων. Η οικογένειά μου είναι το παν για μένα και σε καμία περίπτωση δεν μου αρέσει να στεναχωριούνται για διάφορα που μπορεί να ακούσουν για μένα χωρίς να έχουν δόση αλήθειας».

-Πώς σχολιάζεις τη μόδα των καιρών με τα… καυτά dvd από διάφορες επώνυμες στο χώρο τη showbiz; Εσύ θα δεχόσουν ανάλογη πρόταση;

«Εντάξει ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του. Είναι δικαίωμά του και δεν είμαι σε θέση εγώ να το κρίνω. Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου και το σίγουρο είναι ότι δεν θα έκανα κάτι τέτοιο».



Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved