Φαν του ποδοσφαίρου και όχι της βίας

Φαν του ποδοσφαίρου και όχι της βίας

Είναι ξανθιά, με υπέροχα μάτια και αναλογίες που θα ζήλευε η κάθε γυναίκα. Μην γελιέστε η Μαρίνα Σάζη δεν είναι μοντέλο (αν και θα μπορούσε), αλλά τραγουδίστρια και ήρθε για να ταράξει τα… νερά, μαζί με τον παρτενέρ της, Axtipito Mc.

Είναι φαν του ποδοσφαίρου και όχι της βίας. Της αρέσει να παρακολουθεί όλες τις ομάδες αλλά ξεχωρίζει δύο ποδοσφαιριστές. Τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Τόσο η Μαρίνα, όσο και ο Axtipitos Mc, λένε τα πράγματα με το όνομα τους.

-Τι νέο ετοιμάζεις με τον Axtipito Mc;

«Στην αρχή είχαμε μόνο δισκογραφική δουλεία, τώρα όμως –και αυτό οφείλεται  στην αγάπη του κόσμου- έχουμε και εβδομαδιαίο πάρτι στην Αθήνα. Αυτή την Παρασκευή 11 Μαρτίου θα είμαστε στο Olympico Split Club.

Επίσης, εντος 10μερου θα γυρίσουμε και το 1ο βίντεο κλιπ στο τραγούδι μας  <στο Club >. Εκτός όμως των εμφανίσεων μας στην Αθήνα έχουμε και εμφανίσεις παντού στην Ελλάδα και εξωτερικό».

-Γιατί να έρθει κάποιος να σας ακούσει;

Axtipitoς Mc: «Γιατί όποιος γουστάρει την μουσική θα γίνει μόνιμο μέλος μας. Γουστάρουμε αυτό που κάνουμε και αυτό μεταδίδουμε στο κόσμο. Όποιος έχει αμφιβολίες ας έρθει στο Olympico Split Club να πάρει μια γεύση».

Μαρίνα Σαζη: «Γιατί όπως είπε και ο Axtipitoς Mc γουστάρουμε αυτό που κάνουμε. Έκτος όμως αυτού, διαθέτουμε και το πακέτο. Ενθουσιασμό και διάθεση για πάρτι. Όποιος λοιπόν γουστάρει να φτιάχνεται με το πακέτο μας είμαστε εκεί και τον περιμένουμε».

-Τι σας συναρπάζει πιο πολύ στον χώρο;

Axtipitoς Mc: «Θα μπορούσα να απαντήσω ο κόσμος αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Επειδή είμαι μουσικός φτιάχνομαι τρέλα όταν βλέπω στα μάτια των ανθρώπων  την ευχαρίστηση όταν παίζουμε τα κομμάτια μας».

Μαρίνα Σαζη: «Τι με συναρπάζει; Μμμ έχουμε και λέμε. Η θερμότητα που βγάζει το κοινό όταν χορεύουμε με τον  Axtipito Mc και κάνουμε το live μας. Πίστεψε με εάν υπήρχε θερμόμετρο εκείνη την στιγμή θα είχε εκραγεί λόγω των καυτών μας εμφανίσεων.

Περά των άλλων μου αρέσουν πολύ οι ιντριγκες γελώ πολύ μ’ αυτές χαχαχα!»

-Ακούγεται ότι επικρατεί  πανικός στα live σας. Τι έχετε να αναφέρετε για αυτό;

Axtipitoς Mc: «Αυτός, αυτή και τα μυστήρια. Περά από την πλακά όμως σας είπα γουστάρουμε αυτό που κάνουμε και ο κόσμος το εκτιμά».

Μαρίνα Σαζη: «Αναφέρω αυτά που θα ακολουθήσουν.  Εκλιπαρώ το ΕΚΑΒ να μας στείλει ασθενοφόρο στο  Olympico Split Club διότι με τις συγκοπές δεν μας φτάνουν τα υπογλώσσια (γελάει)».

-Πως πρόεκυψε η συνεργασία σας;

Μαρίνα Σάζη: «Γνωριζόμαστε αρκετό καιρό και οι δυο μας ασχολούμαστε με το ίδιο είδος μουσικής που στην τελική κατέληξε  σε μια όμορφη συνεργασία!»

-Τι κάνετε στο ελεύθερο σας χρόνο;

Axtipitoς Mc: «Εγώ επειδή αγαπώ την μουσική ασχολούμαι με αυτήν, ψάχνω συνεχεία για καινούργιες μουσικές, τάσεις και ρίμες».

Μαρίνα Σαζη: «Αντίστοιχα με τον Axtipito Mc  εγώ ψάχνω για ρίμες, χορογραφίες, ιδέες για το live μας αλλά δεν το κρύβω ασχολούμαι και με τον αθλητισμό. Μου αρέσει πολύ η καλή φυσική κατάσταση διότι ο χώρος το απαιτεί αλλά είναι και κάτι που μου αρέσει».

-Υπάρχει κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο σας;

Μαρίνα Σάζη: «Πολλά, αλλά όνειρο μας είναι να συμμετέχουμε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που τα έσοδα της θα διατεθούν για καλό σκοπό!».

-Τι ομάδα είσαι;

Μαρίνα Σάζη: «Μου αρέσει το καλό ποδόσφαιρο. Δεν υποστηρίζω κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Και καλό θα ήταν επιτέλους σε αυτή τη χώρα να πάρουμε κάποια μέτρα για να μην επικρατεί τέτοια βία στα γήπεδα».

-Ποιον αθλητή θαυμάζετε;

Axtipitoς Mc: «Πάω πολύ τους… «αλήτες».  Θα έλεγα τον  Ρονάλντο, πρωταθλητής στο γήπεδο και έξω έχει γράψει τη δίκη του ιστορία».

Μαρίνα Σάζη: «Η σωστή ερώτηση έπρεπε να ήταν «Ποιοι αθλητές σε θαυμάζουν;» Αλλά απαντήσεις  θα παίρνατε μόνο από τους ίδιους!! Όπως έχω ξανά πει όμως, μου αρέσει πολύ ο Νικοπολίδης και ο Λυμπερόπουλος».



Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved