ΠΑΟΚ για τίτλο, 1-0 την ουραγό ΑΕΚ (photos)

ΠΑΟΚ για τίτλο, 1-0 την ουραγό ΑΕΚ (photos)

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 1-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα κάνοντας μόλις δύο ευκαιρίες, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν καμία σοβαρή τελική προσπάθεια.

Στο… κυνήγι του Ολυμπιακού διατηρήθηκε ο ΠΑΟΚ ο οποίος αναρριχήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Superleague επικρατώντας 1-0 της παραπαίουσας ΑΕΚ, η οποία δεν έδειξε μεγάλα σημάδια βελτίωσης παρά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον πάγκο της με τον Έβαλντ Λίνεν.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν υπήρξε απολύτως τίποτα για τις δύο ομάδες. Οι τελικές προσπάθειες μπορούσαν να μετρηθούν στα δάκτυλα τους ενός χεριού με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάτι επικίνδυνο. Ο Έβαλντ Λίνεν είχε δώσει σαφείς εντολές στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να παίξουν με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο και τη συντριπτική κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να μπορεί να εμφανιστεί απειλητικός προς την πολυπρόσωπη άμυνα της Ένωσης που ήταν αλάνθαστη στο πρώτο 45λεπτο. Το θέαμα ήταν αποκρουστικό με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να αποδοκιμάζουν στην ανάπαυλα έχοντας απόλυτο δίκιο.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε καθώς οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να πιέσουν περισσότερο και να φτάσουν στη νίκη, κάτι που κατάφεραν κιόλας. Για αυτό, δεν χρειάστηκαν και πολλά απέναντι στη φετινή ΑΕΚ. Στα πρώτα έξι παιχνίδια μέχρι στιγμής, στην πρώτη φάση που δέχεται η «κιτρινόμαυρη» άμυνα ο αντίπαλος σκοράρει. Κάτι που έγινε και στην Τούμπα με τον Αθανασιάδη στο 51΄ με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρηση.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε ακόμα περισσότερο στο 70’ όταν ο Λόρενς προσπάθησε να κερδίσει πέναλτι πέφτοντας εύκολα στον αγωνιστικό χώρο με τον Θάνο να δείχνει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια, η Ένωση πήρε τον έλεγχο χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία όμως. Στο 86’ ο Αρκούδας μπερδεύτηκε με την μπάλα στα πόδια του, η οποία κατέληξε στον Αραμπατζή που μπλόκαρε την μπάλα και τον Θάνο να καταλογίζει έμμεσο φάουλ.

Ο Σαλπιγγίδης σούταρε δυνατά με την μπάλα να πηγαίνει ελάχιστα άουτ, στην τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε τίποτα απολύτως με το «δικέφαλο» του Βορρά να διατηρεί το προβάδισμα και να παραμένει κοντά στην κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - ΑΕΚ



Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved