«Ζαντίνω με τατην την ομάδα!»

«Ζαντίνω με τατην την ομάδα!»

Και για όσους δεν κατάλαβαν, «Αυτή η ομάδα θα μας τρελάνει!». Αλήθεια, πόσες ομάδες έχουν καταφέρει μετά από 17 παιχνίδια πρωταθλήματος να μετρούν ισάριθμες νίκες με τέρματα 65 υπέρ (3.8 μέσο όρο) και μόλις 8 κατά…

Η κορυφαία  -για πολλούς-  ομάδα του κόσμου, η Μπαρτσελόνα, σε 25 παιχνίδια έχει 22 νίκες 2 ισοπαλίες και μία ήττα με τέρματα 76 υπέρ και 13 κατά κάτι που σημαίνει ότι σκοράρει κατά μ.ο. 3.08 ανά παιχνίδι. Κάποιοι, βέβαια, μπορεί να… γελάνε με τις συγκρίσεις αλλά οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους!

Ο στόχος για την Ελλάδα Ποντίων είναι η άνοδος στην Δ’ εθνική, αλλά για τον κόσμο της ομάδας ο μεγάλος φετινός στόχος είναι  -και-  το απόλυτο των 28 νικών σε ισάριθμα ματς.

Και να σκεφτεί κανείς ότι όταν η ομάδα έπεσε την περσινή χρονιά στην Δ’ εθνική, πολλοί θεωρούσαν ότι ο σύλλογος των δυτικών προαστίων θα διαλυθεί.

Οι διοικούντες την ομάδα, ωστόσο, με μπροστάρη τον πρόεδρο, Μιχάλη Δριμούση, αλλά και τον γενικό αρχηγό, Γιάννη Ατματζίδη, όχι μόνο δεν τα παράτησαν, αλλά βλέπουν πλέον τους κόπους τους να ανταμείβονται.

Εκτός, όμως, από αυτούς τους δύο, μεγάλο μερίδιο σ’ αυτή τη επιτυχία έχει και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παραράς. Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε πέρσι την ομάδα οκτώ αγωνιστικές πριν τελειώσει η σεζόν και παρότι ήταν στην προτελευταία θέση, «πάλεψε» και έχασε την παραμονή της την τελευταία αγωνιστική.

Ο Παραράς, ο οποίος πέρα από την Ελλάς Ποντίων έχει δουλέψει στους ερασιτέχνες του Ιωνικού και στον Μανδραϊκό, μίλησε στο Onsports για την εκπληκτική  -μέχρι τώρα τουλάχιστον-   πορεία της ομάδας του: «Μέχρι στιγμής λειτουργούν όλα όπως πρέπει, από την διοίκηση μέχρι τους ποδοσφαιριστές. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο ρόλος τους και έτσι ακριβώς συμπεριφέρονται. Έχουμε μία υγιή διοίκηση και αυτό βοηθάει κι εμένα και τους παίκτες μου..»

O νεαρός τεχνικός μιλώντας για το νικηφόρο σερί, αλλά και τα πολλά γκολ υπογράμμισε: «Όλα είναι θέμα προπόνησης... Δουλεύουμε πολύ στα τελειώματα, αλλά δεν αφήνουμε και το αμυντικό κομμάτι, κάτι το οποίο φαίνεται, άλλωστε και από το παθητικό των μόλις 8 γκολ. Τα παιδιά έχουν καταλάβει τι ζητάω στον αγωνιστικό χώρο και κάνουν πράξη αυτά που θέλω. Θεωρώ ότι έχουμε το καλύτερο υλικό και παρότι δεν υπάρχει όριο ηλικίας, εμείς στην 11αδα μας έχουμε πολλές φορές πέντε και έξι παιδιά κάτω των 21 ετών…».

Για τη συνέχεια ο ικανότατος κόουτς επεσήμανε: «Παρά τα ρεκόρ, για μένα δεν έχουμε πετύχει τίποτα, καθώς μαθηματικά δεν έχουμε ανέβει... Ακολουθούν τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια που πιστεύω αν τα πάρουμε , τότε θα έχουμε ανέβει…»

Όσον αφορά για το ρεκόρ που  κυνηγάει η ομάδα, ο Νίκος Παραράς τόνισε: «Εδώ που έχουμε φτάσει θα ήταν ψέματα να πω ότι δεν μ’ ενδιαφέρει! Η φιλοσοφία μου είναι ότι κάθε παιχνίδι είναι «τελικός» και πάμε για τη νίκη. Αυτό θα επιδιώξουμε και στις επόμενες 11 αγωνιστικές που απομένουν ευελπιστώντας ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα και αυτόν τον στόχο».

Όσον αφορά στις προσωπικές του φιλοδοξίες, ο 36χρονος τεχνικός παραδέχεται ότι σκέφτεται το… επόμενο βήμα στην καριέρα του:
«Θεωρώ ότι μπορώ ν’ αντεπεξέλθω σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, πρώτος μου στόχος είναι να παραμείνω στην ομάδα… Πολλά θα κριθούν  από τις συζητήσεις που θα κάνω με τους διοικούντες τον σύλλογο, αλλά ελπίζω να τα βρούμε και να συνεχίσουμε την επιτυχημένη μας συνεργασία».

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Ένας από τους παλιότερους παίκτες της ομάδας, ο Παντελής Μαυρίδης, οποίος  -μ’ εξαίρεση ένα μικρό πέρασμα από τον Ερμή Κορυδαλλού-  βρίσκεται 15 χρόνια στους «βυσσινί», τόνισε στο Onsports για την εξαιρετική πορεία της Ελλάδας Ποντίων: «Θεωρώ ότι φέτος κάνουμε την καλύτερη χρονιά μετά από πολλά χρόνια. Κύριο συστατικό αυτής της επιτυχίας είναι το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, καθώς φέτος υπάρχουν αρκετοί παλιοί, οι οποίοι έχουν «δέσει» με τους νέους και έτσι έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Ακόμη, ο προπονητής κάνει εξαιρετική δουλειά τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και έξω από αυτό. Ωστόσο αυτό που θεωρώ εγώ πιο σημαντικό είναι ότι  έχει καταφέρει να πάρει από τους παίκτες το 100%. Από εκεί και πέρα υπάρχει μία διοίκηση, η οποία είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ κοντά μας και σε ό,τι ζητήσουμε κάνει τα πάντα για να μας το πραγματοποιήσει…».

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Μπάμπης Σιδηρόπουλος, ο οποίος έχει σκοράρει 17 φορές φέτος, πραγματοποιεί και αυτός φέτος την πιο παραγωγική του σεζόν, κάτι που βοηθάει σε μεγάλο βαθμό την Ελλάδα Ποντίων.

Ο 25χρονος μέσος, ο οποίος έχει βρεθεί στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών υπογράμμισε στο Onsports: «Φέτος αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ. Θεωρώ σημαντικό ρόλο παίζει η προπόνηση στον ποδοσφαιριστή και φέτος κάνουμε εξαιρετική προπόνηση ξεκινώντας και από την προετοιμασία. Τα 17 γκολ που έχω σημειώσει δεν τα έχω… βάλει μόνος μου, καθώς δεν παίζω μόνος μου! Το πιο μεγάλο μερίδιο το έχουν οι συμπαίκτες μου…».

Όσον αφορά στον προσωπικό του στόχο, ο 25χρονος μέσος τόνισε: «Προτεραιότητά μου είναι να παραμείνω στην ομάδα, εφόσον ο στόχος είναι κάτι παραπάνω από την παραμονή. Παίζω εδώ 10 χρόνια και όπως είναι λογικό είμαι συναισθηματικά δεμένος».

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ VIDEO ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ!

http://www.youtube.com/watch?v=qQu2peWmIoE

http://www.youtube.com/watch?v=toTnugfYog0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Gy0fbMVS6mk&feature=related

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Πιφέας Αναστάσης



Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved