Οι πιο ντροπιαστικοί τραυματισμοί (photos)

Οι πιο ντροπιαστικοί τραυματισμοί (photos)

Ο απίστευτος τραυματισμός του Κάιρι Έρβινγκ κατά τη διάρκεια προπόνησης στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας ξυπνάει μνήμες.

Ο 20άχρονος πλέι μέικερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι επειδή εκνευρίστηκε. Δεν είναι, όμως, ο μόνος που τραυματίστηκε εξαιτίας της επιπολαιότητάς του. Ένας άλλος NBAer, ο Αμάρε Στουντεμάιρ, έκοψε το χέρι του όταν το χτύπησε με δύναμη στο προστατευτικό τζάμι ενός πυροσβεστήρα, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του ύστερα από μια ήττα. Ακόμα πιο περίεργος ήταν ο τραυματισμός του Sammy Sosa, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα ύστερα από δυνατό φτέρνισμα, ενώ ο Glenallen Hill πλήρωσε με μώλωπες και αμυχές τη φοβία του για τις αράχνες. Τις είδε σε εφιάλτη και, ξυπνώντας τρομοκρατημένος, έπεσε από το κρεβάτι του! Αντίστοιχα, η αγάπη του για τη γυναίκα του στοίχισε ακριβά στον Dustin Penner. Στην προσπάθειά της να φτιάξει τηγανίτες παραλίγο να καεί. Ο Καναδός left wing προσπάθησε να την προφυλάξει κι έπαθε εγκαύματα.

Δεν ξέρουμε γιατί ο Steve Sparks θέλησε να σκίσει στα δύο έναν τηλεφωνικό κατάλογο. Γνωρίζουμε, όμως, πως έβγαλε τον ώμο του. Ο Bill Gramatica τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών, το ίδιο και οι Kendry Morales και Gus Frerotte, ενώ ο Wade Boggs μπερδεύτηκε στις πεταμένες στο πάτωμα μπότες του, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει στην άκρη ενός καναπέ και να μείνει εκτός για έξι παιχνίδια των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Από… PlayStation την έπαθε ο Joel Zumaya, από το ίδιο του το όπλο ο Plaxico Burress, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε. Ο Henry Cotto, πάλι, θέλησε να καθαρίσει το αφτί του κατά τη διάρκεια αγώνα των Νιου Γιορκ Γιάνκις για να δεχθεί, ακριβώς εκείνη την ώρα(!), χτύπημα από τον Ken Griffey.

Να στεγνώσει τα μαλλιά του, μετά το ντους που έκανε, ήθελε ο Manny Fernandez και κατέληξε τραυματίας στην πλάτη, νοκ άουτ τέθηκε και ο Brent Sopel όταν έσκυψε να πιάσει ένα παξιμάδι που έπεσε στο πάτωμα από το χέρι της κόρης του και έπαθε λουμπάγκο. Θύμα… ανηλίκου έπεσε και ο Adrian Gonzalez. Στην προσπάθειά του να το χαιρετίσει σε εμπορικό κέντρο της Τάμπα δέχθηκε χτύπημα από καρότσι. Για σολάριουμ πήγε ο Marty Cordova, αλλά τον πήρε ο ύπνος - με τις ανάλογες συνέπειες. Το στομάχι του έκοψε ο Adam Eaton, αντί ενός πακέτου με DVD, τα… επικίνδυνα παιχνίδια με τη μηχανή του (σ.σ. ήθελε να την πλύνει!) πλήρωσε ο Jeff Kent, που κατέληξε τραυματίας στον καρπό. Αξιοπερίεργος είναι και ο τρόπος που έμεινε εκτός δράσης ο Robert Pratt: προσπάθησε να στρίψει ένα νόμισμα!



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved