Σπανός: «Ακόμα πιο ψηλά με Μπάγεβιτς» (photos)

Σπανός: «Ακόμα πιο ψηλά με Μπάγεβιτς» (photos)

Πεπεισμένος πως ο Ατρόμητος θα διατηρηθεί σε ανοδική πορεία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο… τιμόνι του εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός στην παρουσίαση του Σερβοέλληνα προπονητή. «Χαρά μου που θα δουλέψω στον Ατρόμητο» ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού.

Την παρουσίαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Περιστερίου, αναφερόμενος με τα καλύτερα λόγια για τον νέο, πλέον, τεχνικό των «κυανόλευκων», ο οποίος, όπως τόνισε «δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις».

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σπανός, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω του εκπροσώπους του Τύπου που δίνουν το «παρών» στην παρουσίαση. Να χαιρετήσω τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και όλους όσοι βρίσκονται εδώ απ’ όλα τα τμήματα του Ατρόμητου. Σήμερα είναι παρουσίαση του νέου προπονητή, του Ντούσαν Μπάγεβιτς και μου δίνεται η χαρά να τον παρουσιάσω εγώ. Δεν χρειάζονται συστάσεις για να παρουσιάσεις τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Όλη η διαδρομή του στους ελληνικούς συλλόγους, οι διακρίσεις και οι τίτλοι του μιλούν από μόνοι τους. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του Ατρόμητου και η ομάδα να σταθεροποιηθεί στις πρώτες ομάδες της Super League, να περάσει στους ομίλους του Europa League και να πάει δυνατά στο Κύπελλο».

Και συνέχισε: «Έχω μια γνωριμία ετών με τον κ. Μπάγεβιτς. Ήταν εύκολο και γρήγορο να συνεργαστούμε με τον κ. Μπάγεβιτς, ο οποίος λαμπρύνει τον σύλλογο. Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε, υπάρχει μια αλληλοεκτίμηση και σεβασμός και όταν του ανέλυσα το πλάνο της ομάδας και τη φιλοσοφία, βρήκαμε ταύτιση απόψεων. Από αυτό θα βγει ωφελημένος ο Ατρόμητος και η πόλη. Ξέρετε ότι δεν θέλω να λέω πολλά. Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα παρά μόνο δουλειά. Το στοίχημα μας είναι να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και να έχουμε μια βιώσιμη ομάδα, γιατί διάγουμε πολύ δύσκολες εποχές. Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει σε μεγάλο βαθμό και το ποδόσφαιρο. Είμαστε από τις πρώτες ομάδες που πήραμε αδειοδότηση για την Ελλάδα και την Ευρώπη και θέλουμε να έχουμε μια ομάδα με υγεία».

«Πρώτος μας στόχος είναι η Ευρώπη»

Ως εξαιρετικές χαρακτήρισε τις συνθήκες εργασίας στον Ατρόμητο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος πήρε στη συνέχεια τον λόγο. Ο έμπειρος προπονητής κατά την παρουσίασή του εμφανίστηκε έτοιμος να… σηκώσει μανίκια και έθεσε ως πρώτο στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

«Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Ο πρόεδρος σάς είπε τα περισσότερα και συμφωνώ απόλυτα. Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα, η οποία έχει τη δυνατότητα να μείνει ψηλά. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Έφτασε δύο φορές στον τελικό του Κυπέλλου αλλά δεν τα κατάφερε», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε για τους στόχους του συλλόγου: «Πρώτος στόχος μας είναι η Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στους ομίλους του Europa League. Βέβαια, θα πρέπει να δούμε και τον αντίπαλό μας. Παράλληλα, στόχος μας είναι το Κύπελλο αλλά και να είμαστε ψηλά στα play offs και να έχουμε μία ομάδα που θα είμαστε ευχαριστημένοι όλοι και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

«Να πάμε εκεί που δεν πιστεύουν ότι μπορούμε να πάμε!»

Στην συνέχεια, ο Σερβοέλληνας προπονητής απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου. Συγκεκριμένα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μίλησε για:

Το αν μπορεί να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο και ο ίδιος και η ομάδα: «Όταν δουλεύω πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Το θέμα δεν είναι να πετύχει ο Μπάγεβιτς αλλά να πετύχει ο Ατρόμητος. Με τη δουλειά μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί που θέλουμε όλοι. Πάντα δουλεύω με σοβαρότητα».

Τους στόχους που έχει ο Ατρόμητος για τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Αν μπορούμε να πάμε ψηλά γιατί να μην το κάνουμε. Δεν μου αρέσει... Όπου κι αν ήμουν πάντα ήθελα να πάω ψηλά. Θέλω να πάμε εκεί όπου δεν πιστεύουν ότι μπορούμε να πάμε!».

Μάλιστα, η απάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς προκάλεσε τον ενθουσιασμό των περίπου 20 οπαδών της ομάδας που έδωσαν το «παρών» στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου του Περιστερίου και ζήτησαν εν… χορώ την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το αν ονειρεύεται να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, μετά τις δύο… ανεπιτυχείς προσπάθειες της ομάδας: «Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο για τελικό κυπέλλου. Είναι νωρίς. Θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο σοβαροί».

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης έκανε δώρο στον έμπειρο προπονητή ένα βιβλίο με την ιστορία του Ατρόμητου.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved