Celebrities χωρίς… αποσμητικό (photos)

Celebrities χωρίς… αποσμητικό (photos)

Το ότι κάποιος είναι διάσημος-αναγνωρίσιμος-σταρ, δεν σημαίνει ότι δεν έχει κουσούρια. Κι ένα από τα πιο άσχημα (κυρίως για τους υπόλοιπους) κουσούρια είναι η απλυσιά...

Η ιστοσελίδα thefrisky.com έκανε έρευνα... μασχάλης και μυρωδιάς και φιλοξένησε ένα θέμα με τους διάσημους που θα προτιμούσαμε να τους έχουμε σε απόσταση. Πάμε να δούμε... smelly celebrities.

1. Λεονάρντο ντι Κάπριο

Φίλος του γνωστού ηθοποιού έχει δηλώσει στο Enquirer ότι ο Ντι Κάπριο δεν πλένεται περισσότερες από δύο φορές την εβδομάδα και ότι δεν χρησιμοποιεί αποσμητικό, θεωρώντας ότι δεν πρόκειται για φυσικό προϊόν.

2. Ρόμπερτ Πάτινσον

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του New Moon, δύο από τους ανθρώπους που εργάζονταν για τις ανάγκες της ταινίας, δήλωσαν αηδιασμένοι με τον Πάτινσον. «Δεν πλένεται ποτέ και βρωμάει! Είναι τραγικό. Ολοι στο πλατώ είναι εκνευρισμένοι». Ο ίδιος ο ηθοποιός φέρεται να έχει αποδεχθεί τις κακοήθειες τονίζοντας σε ανύποπτο χρόνο ότι δεν βλέπει το νόημα να λούζει κανείς τα μαλλιά του.

3. Μπραντ Πιτ

Λογικό να απογοητεύεστε. Η φήμη ξεκίνησε ως εξής. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mr. and Mrs. Smith», η Αντζελίνα Τζολί ρωτήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να έχει συνάψει σχέση με τον Μπραντ Πιτ. Η απάντησή της τότε ήταν «όχι, ο Μπραντ μυρίζει άσχημα».

Η Τζολί διαψεύστηκε σε ό,τι αφορά το κομμάτι της σχέσης της με τον διάσημο ηθοποιό, δεν γνωρίζουμε όμως αν το «μυρίζει άσχημα» ήταν ψέμα, δεδομένου ότι ο ίδιος ο Πιτ έχει δηλώσει ότι δεν του μένει χρόνος για να κάνει μπάνιο και ότι καθαρίζεται τοπικά με υγρά μαντηλάκια... Ήμαρτον.

4. Κριστίνα Αγκιλέρα

Ρεπόρτερ ξένου περιοδικού που κλήθηκε κάποτε να κάνει συνέντευξη στην Αγκιλέρα, δήλωσε χωρίς... οίκτο ότι «μυρίζει όπως η κρεβατοκάμαρα μιας δωδεκάχρονης σε βραδιά σχολικού χορού». Τώρα το αν η κρεβατοκάμαρα μιας δωδεκάχρονης σε βραδιά σχολικού χορού μυρίζει μασχαλίλα και ποδαρίλα ή τριαντάφυλλο δεν το γνωρίζουμε, αλλά το σχόλιο ήταν μάλλον αρνητικό...

5. Κόρτνεϊ Κοξ

Ο Ντέιβιντ Αρκέτ, σύζυγος της γνωστής από τα Friends, Μόνικα (κατά κόσμον Κόρτνεϊ Κοξ), δεν δίστασε κάποτε να δηλώσει ότι «η Κόρτνεϊ μπορεί να είναι όμορφη, αλλά κατά τα άλλα μυρίζει σαν οδηγός φορτηγού. Προσωπικά μου αρέσει...». ΟΚ, γούστα είναι αυτά. Το θέμα είναι να μην έχει στο τιμόνι και βοηθητικό για τις στροφές...

6. Τζόνι Ντεπ-Βανέσα Παραντί

Οπως ισχυρίστηκε κάποτε κοινός τους φίλος «ο Τζόνι και η Βανέσα βρήκαν το ιδανικό ταίρι ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, πολύ απλά διότι είχαν κοινές απόψεις για την υγιεινή... Δεν τους ένοιαζε και ιδιαίτερα».

7. Μίκι Ρουρκ

Άνθρωπος που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες των σταρ του Χόλιγουντ, δήλωσε στο περιοδικό Enquirer: «Ο Μίκι είναι ωραίος τύπος και από τους αγαπημένους ηθοποιούς κάθε σκηνοθέτη. Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι μυρίζει πολύ άσχημα. Εκτός από το ότι η ανάσα του μυρίζει, υπάρχουν μέρες που όποιος από τους συνεργάτες του τον βλέπει να πλησιάζει, αλλάζει κατεύθυνση».

8. Αναλίν ΜακΚορντ

Στη γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «90210» ΜακΚορντ, οι συνεργάτες της έχουν δώσει το παρατσούκλι AnnaLynne McStinky. Τυχαίο; Μάλλον όχι...

9. Ράσελ Κρόου

Η γνωστή κωμικός Τζόαν Ρίβερς έχει δηλώσει ότι ο Ράσελ Κρόου έχει φοβερό πρόβλημα με τη μυρωδιά του σώματός του και ότι σε κάθε κοινή τους παρουσία, προσπαθεί να μένει μακριά του. Τώρα αν το είπε θέλοντας να αστειευτεί ή αν το εννοούσε, το γνωρίζουν μόνο η ίδια και η... μύτη της.

10. Κέντρα Ουίλκινσον

Να είσαι «λαγουδάκι του Playboy» και να λένε για σένα ότι μυρίζεις σαν να σε έχουν ουρήσει, δεν σε τιμά ιδιαίτερα. Πόσω μάλλον όταν κατά τα άλλα η εμφάνισή σου είναι σούπερ...



ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved