Ξεκινά από τη Ραφήνα το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer

Ξεκινά από τη Ραφήνα το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer

Ανοίγει η αυλαία του 12ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Βeach Soccer για άλλη μια χρονιά από την παραλία Ραφήνας με διοργανωτές την Πανελλήνια Ένωση Βeach Soccer, τον Οργανισμό Λιμένα Ραφήνας, τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου την ΔΟΠΑΠ και τον Α.Ο. Τριγλίας.

Η συμμετοχή όλων των φορέων της περιοχής δείχνει ότι το Βeach Soccer θα έχει για πολλά χρόνια την τιμητική του στην όμορφη και αθλητική αυτή παραθαλάσσια πόλη της Ανατολικής Αττικής.
 
Ο Δεύτερος σταθμός της φετινής διοργάνωσης είναι το όμορφο Γύθειο και πιο συγκεκριμένα η παραλία «Σελινίτσα» όπου έχει προγραμματιστεί  να διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουλίου το τουρνουά με την απόλυτη συμπαράσταση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ανατολικής Μάνης , την υποστήριξη της περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας όπως επίσης και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας.
 
Η τρίτη φάση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Αλμυρή με την συνδιοργάνωση του Δήμου Κορίνθου. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει άλλους δύο σταθμούς.
 
Ο τέταρτος είναι η Εύβοια  ή ο Αγιόκαμπος, ενώ ή τελική φάση θα γίνει στις Ράχες Στυλίδας ή στην Κέρκυρα στις αρχές Αυγούστου.
 
Από τις 28 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου θα γίνει στην παραλία Ραφήνας το τέταρτο πρωτάθλημα της Λίγκας ενώ παράλληλα 29 και 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βeach Soccer Γυναικών. Από το πρωτάθλημα αυτό θα επιλεγούν από τον Νίκο Γιαλεσάκη οι αθλήτριες που θα αποτελέσουν την προεθνική ομάδα Γυναικών.
 
 Στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσιάστηκε το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν, η Βeach Soccer Hellas, ενώ παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου , κος Γιώργος Χριστόπουλος, ο πρόεδρος του οργανισμού Λιμένα Ραφήνας, κος Νίκος Δημητρόπουλος, ο πρόεδρος του Α.Ο. Τριγλίας, κος Γιώργος Χαχολάκης, ο προπονητής της Βeach Soccer Hellas, κος Νίκος Γιαλεσάκης, ο αρχιδιαιτητής της Ένωσης, Φίλιππος Ντόβας και ο πρόεδρος της  Πανελλήνιας Ένωσης ποδοσφαίρου άμμου, κος Μότσης Κώστας.
 
Οι δηλώσεις:
 
Γιώργος Χριστόπουλος:  Είναι τιμή μας που φιλοξενούμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βeach Soccer στην περιοχή μας για μια ακόμη χρονιά. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, να καθιερώσουμε τον Βασιλιά τον καλοκαιρινών σπορ στην περιοχή μας, καθώς πιστεύουμε ότι δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο όμορφο λιμάνι του Δήμου μας. Θέλουμε μέσα από αυτή την προσπάθεια να ασχοληθούν τα νέα παιδιά της περιοχής μας με τον αθλητισμό και πιστεύουμε ότι η διοργάνωση θα βοηθήσει».
 
Νίκος Δημητρόπουλος:  «Χαιρόμαστε που έχουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην παραλία Ραφήνας.  Πιστεύω ότι θα βοηθήσει την παραλία μας να αναπτυχθεί και να  κάνει τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».
 
Γιώργος Χοχολάκης: «Είμαστε περήφανοι που η ομάδα μας συμμετέχει σε αυτό το τουρνουά και είναι μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα να διασκεδάσουν το ποδόσφαιρο».
 
Νίκος Γιαλεσάκης: «Φέτος στόχος μας είναι μέσα από την Βeach Soccer Hellas vα προσφέρουμε πλούσιο θέαμα και να αναδείξουμε νέα ταλέντα του αθλήματος. Τις προηγούμενες χρονιές ως Εθνική ομάδα και έχοντας διεθνείς αγώνες προσπαθούσαμε να δουλέψουμε θέματα τακτικής, ενώ φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε πιο πλούσιο θέαμα. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε την ομάδα, εφόσον χρειαστεί  κάποιος παίκτης να αγωνιστεί στην Εθνική να είναι έτοιμος».
 
Φίλιππος Ντόβας: «Φέτος πραγματοποιήσαμε για μια ακόμη χρονιά τα σεμινάρια διαιτησίας σε πολύ υψηλό επίπεδο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τους νέους διαιτητές που αναδείξαμε».
 
Κώστας Μότσης: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους τοπικούς φορείς για τη βοήθεια τους και  ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας για την πρωτοβουλία του να μας καλέσει να κάνουμε το γήπεδο αυτό στο λιμάνι της Ραφήνας και να καθιερώσουμε το άθλημα στην Περιοχή».
 
Σε συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης, κος  Κώστας Μότσης, απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το γεγονός ότι η Εθνική φέτος θα ανήκει στην επιτροπή Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ: « Το άθλημα του beach soccer που αναπτύσσεται από την Ένωση μας στην Ελλάδα εδώ και 13 χρόνια βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και η Εθνική ομάδα μέχρι και πέρυσι που βρισκόταν υπό την σκέπη της Ένωσης μας κατάφερε να διακριθεί σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Φέτος η ΕΠΟ αποφάσισε να πάρει την Εθνική ομάδα και να αγωνισθεί στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα χωρίς την συμμετοχή της Ένωσης μας, του προπονητή αλλά ακόμη  και παικτών που αγωνιζόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ευτυχώς για την Εθνική μας τελικά πήραν επτά παίκτες, γνώμη μας είναι ότι θα έπρεπε να δοκιμασθούν όλοι αφού είναι οι αθλητές που έχουν προετοιμασθεί καλύτερα απ όλους και γνωρίζουν άριστα το άθλημα αλλά η απόφαση της ΕΠΟ ήταν να μην εμπλέξουν πουθενά την Ένωση που ασχολείται με το άθλημα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βιέννης και είμαστε πάντα  στην διάθεση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να προσφέρουμε την βοήθεια μας και τις γνώσεις πάνω στο άθλημα του Beach Soccer».
 
Οι ώρες του τουρνουά της Ραφήνας:
 
Πέμπτη             
17.00    Barcelioma -    Α.Ο. Τριγλίας     
17.30    the Kings -    Kini f.c. Ραουζαίος Π     
18.00    Ηράκλειο -    Panthers     
18.30    Sparta Leon -    Cobra f.c.     
19.00    Botafongo -    Διονυσος     
19.30            
 
Παρασκευή             
16.30    The Kings -    Ηράκλειο     
17.00    The saints  -    Barcelioma     
17.30    Daltons     -Shark     
18.00    Una Manita -    Santat     
18.30    Κοράκια -    Sparta Leon     
19.00    Golden      - Α.Ο. Τριγλίας     
19.30    Avra Hotel  -    Sparta Leon     
 
 
Σάββατο 23/07: 10:00 έως 21:00 Αγώνες Ομίλων

Κυριακή 24/07: 09:45 έως 12:45 Προημιτελικοί

13:00 έως 15:00 Ημιτελικοί
15:30 έως 17:30 Αγώνες Παίδων - Προπαίδων
18:00 - 19:00 Τελικός (πρωταθλητής)
19:00 Βeach Soccer Hellas - Brazilian Beach Soccer



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved