«Έρχονται κι... άλλα DVD» (photos)

«Έρχονται κι... άλλα DVD» (photos)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Public του The Mall of Athens παρουσίασε στους φίλους της ομάδας την πολυτελή κασετίνα DVD με τίτλο «Εκεί που έχω γράψει εγώ ιστορία».

Το παρών έδωσαν πάνω από 300 οπαδοί, στη πλειοψηφία τους μικρά παιδιά, καθώς και οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Μάικ Μπατίστ, Κώστας Τσαρτσαρής, Δημήτρης Ιτούδης, οι οποίοι υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα αλλά και τις κασετίνες φιλάθλων του Τριφυλλιού.

Παράλληλα οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν μέσα από γιγαντοθόνες πολλά στιγμιότυπα από τις ιστορικές στιγμές του Παναθηναϊκού, ενώ ο χώρος είχε γεμίσει με πράσινα μπαλόνια και μπάλες που έγραφαν πάνω «Panathinaikos bc».

Όπως ήταν φυσικό οι νεαροί φίλαθλοι τράβηξαν πολλές φωτογραφίες, αλλά και βιντεάκια τα ινδάλματά τους, ενώ δεν έλειψαν και οι προτροπές προς τους «πράσινους» να... σαρώσουν τους τίτλους εντός κι εκτός συνόρων.

Ομπράντοβιτς: «Σημαντικοί οι τίτλοι για όλους»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος που είναι μέλος του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι οι τίτλοι αυτοί είναι πολύ σημαντικοί για όλους: «Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους που έφτιαξαν αυτήν την εκδήλωση γιατί είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους όσους αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Η ιστορία είναι πολύ σημαντική για όλους και τα 5 ευρωπαϊκά είναι μέρος της ιστορίας και νομίζω ότι δεν αφορά μόνο τους ανθρώπους που βρίσκονταν στα Φάιναλ Φορ, αλλά όλους όσους βρίσκονταν, είτε στην Αθήνα είτε στην υπόλοιπη Ελλάδα και έβλεπαν αυτά τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους και να συνεχίσουν στο μέλλον να διοργανώνουν τέτοιες εκδηλώσεις».

Για τη πιο δυνατή ανάμνηση που έχει από τους τίτλους αυτούς: «Κάθε Φάιναλ Φορ είναι ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και τη βοήθησαν για να κατακτήσει η ομάδα αυτούς τους τίτλους. Δεν είναι εύκολο να μιλάς για κάθε ένα ξεχωριστά. Ο κάθε ένας είναι ξεχωριστός τίτλος. Αυτή είναι η δουλειά μας. Αυτή είναι η ζωή μας και μου αρέσει πολύ. Κάθε τι απλό θέλω να το επαναλαμβάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος μιας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός

Είναι εύκολο να πεις ότι θα δουλέψεις πολύ σκληρά, για να φτάσεις σε ένα τέτοιο σημείο και ελπίζω ότι όλοι μας θα δώσουμε τα πάντα για να το επαναλάβουμε για μία κόμη φορά.»

Τέλος ρωτήθηκε για το αν είναι έτοιμος να γράψει δικό του DVD και απάντησε: «Έχω φίλους που το έχουν κάνει αυτό , αλλά νιώθω πολύ νέος για να κάνω κάτι τέτοιο»

Τσαρτσαρής: «Περισσότερα DVD στον κόσμο»

Υπερήφανος που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής στις πρώτες του δηλώσεις ενώ τόνισε ότι θέλει και άλλους τίτλους: «Καταρχήν είμαι πανευτυχής και υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Μίας ομάδας που έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους. Γι’ αυτό είμαστε εδώ σήμερα για να παρουσιάσουμε αυτό το αφιέρωμα. Κάτι που λίγες ομάδες το έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής. Ελπίζω του χρόνου να μπορέσουμε να κατακτήσουμε και άλλους τίτλους για να έχουμε να δώσουμε περισσότερα DVD στον κόσμο»

Στη συνέχεια ο Ελληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στα κύπελλα που του έχουν μείνει στο μυαλό: «Το κύπελλο του 96 είναι αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα. Είναι εξάλλου και ο πρώτος τίτλος του Παναθηναϊκού. Ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Οταν ήμασταν πιτσιρικάδες τα βλέπαμε από την τηλεόραση αυτά και ήμασταν υπερήφανοι. Επίσης ξεχωρίζω και τους δύο τίτλους που έχω κερδίσει και εγώ με την ομάδα. Είναι κάτι το ιδιαίτερο.Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έπαιζα στην ομάδα του παναθηναϊκού τότε. Έχουμε πολλές πιθανότητες κάθε χρονιά να φτάσουμε στην κορυφή. Γράψαμε με χρυσά γράμματα το όνομά μας στην ιστορία του Παναθηναϊκού».

Για το πόσο δύσκολοι ήταν οι δύο τελικοί το 2007 και το 2009: «Και τα δύο ήταν πολύ δύσκολα. Το 2007 ήταν η πίεση του κόσμου που είχαμε στο πλευρό μας. Από τη μία ήταν ώθηση και από την άλλη η πίεση ήταν πολύ μεγάλη. Πιστεύω πάντως ότι αυτό ήταν και το καλύτερο Φάιναλ Φορ. Το 2009 παίξαμε με μεγάλες ομάδες με ένα τελικό που κρίθηκε στη λήξη».

Τέλος ο Κώστας Τσαρτσαρής αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου: «Στόχος μας είναι να προσθέσουμε κι άλλα DVD στο μέλλον και να έρθει ο κόσμος να πάρει και άλλα. Να δώσουμε και άλλη χαρά στον κόσμο».

Μπατίστ: «Θέτουμε πάντα υψηλούς στόχους»

Ικανοποιημένος που αποτελεί μέρος της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Μάικ Μπατίστ στο περιθώριο της εκδήλωσης: «Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τίτλο που έχει ξεχωρίσει περισσότερο: «Αυτή είναι δύσκολη ερώτηση. Η Ευρωλίγκα που κατακτήσαμε το 2007 στην Αθήνα έχει ξεχωριστή θέση για μένα».

Αναφερόμενος στους στόχους του Παναθηναϊκού, ο Αμερικανός άσος υποστήριξε: «Ως ομάδα πάντα έχουμε υψηλούς στόχους. Θέλουμε να κατακτούμε και τα τρία τρόπαια. Την άλλη εβδομάδα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να πάμε στην Ισπανία και να παίξουμε το ματς σαν να είναι ένας τελικός».

Ιτούδης: «Τιμή μας»

Μεγάλη τιμή χαρακτήρισε την συμμετοχή του στην μεγάλη ιστορία του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο στενός συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στην εκδήλωση του «Public», αναφέρθηκε στο επίτευγμα των «πρασίνων» τα τελευταία χρόνια, αλλά και στην επόμενη… μέρα που περιλαμβάνει τρεις τελικούς.

«Καταρχήν να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που ήρθαν. Ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια και την οργάνωση και το αποτέλεσμα. Τα 10 dvd δίνουν την δυνατότητα σε όλους, μικρούς και μεγάλους, παλιούς και νέους, να δουν τι έκανε η μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού και ίσως να κερδίσουν και άλλους φιλάθλους», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης.

Και συνέχισε για το γεγονός ότι αποτελεί κομμάτι της ιστορίας: «Το ότι θεωρούμαστε και είμαστε κομμάτι της ιστορίας ενός τόσο μεγάλου συλλόγου είναι μεγάλη τιμή αλλά και το γεγονός ότι βάλαμε κι εμείς κάτι να επιτύχει ο στόχος, μαζί με αρκετούς συνεργάτες, επώνυμους και ανώνυμους».

Όσον αφορά στην δίψα για νέους τίτλους, απάντησε: «Αυτό είναι το όραμα και η ελπίδα όλου του κόσμου του Παναθηναϊκού. Η επόμενη μέρα είναι αυτή που μας ενδιαφέρει και η επόμενη μέρα είναι πολύ δύσκολη. Μας εξιτάρει που έχουμε τρεις τελικούς. Είναι κρίμα που φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε στην Euroleague. Ωστόσο, πρώτα είναι το Μαρούσι και μετά ο τελικός Κυπέλλου, μέχρι την αναμέτρηση στην Ευρώπη. Για αυτό μίλησα για τρεις τελικούς, καθώς τα παιχνίδια αυτά δεν έχουν γυρισμό».



Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
Μεταγραφές, Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε Φρίμπονγκ ο Αντσελότι
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved