Τα 15… αξέχαστα κορίτσια των σπορ (photos+videos)!

Τα 15… αξέχαστα κορίτσια των σπορ (photos+videos)!

Ο αθλητισμός είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας που συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον, το οποίο αυξάνεται… κατακόρυφα, μόλις μετέχουν και οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλλου.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες δοκιμάζουν τις αντοχές τους και τα όριά τους στον αθλητισμό, είτε ως αθλήτριες, είτε ως ανθρώπων που πλαισιώνουν τον αθλητισμό.

Το Onsports συγκέντρωσε τα 15… αξέχαστα κορίτσια που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον αθλητισμό και σας τις παρουσιάζει…

1. Μισέλ Μπεντλ

Η ξανθιά καλλονή αποτελεί από τις πιο διάσημες δημοσιογράφους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, καθώς για πολλά χρόνια ήταν ρεπόρτερ στο διάσημο ESPN.

2. Τζένι Φιντς

Το… Τζενάκι ήταν ίσως ο καλύτερος λόγος που είχε κάποιος Έλληνας θεατής να παρακολουθήσει τους αγώνες των ΗΠΑ στο softball κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 καθώς η ξανθιά αιθέρια ύπαρξη  ήταν από τα βασικά μέλη της ομάδας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

3. Τανίθ Μπέλμπιν

Η 27χρονη αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ έχει γεννηθεί στον Καναδά, ωστόσο, έχει λάβει την Αμερικάνικη υπηκοότητα και έχει στην… συλλογή της ένα ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο και πολλούς εγχώριους τίτλους.

4. Μπρίτζετ Μοϊνάχαν

Η Μπρίτζετ έχει ίσως την μικρότερη… επαφή με τον αθλητισμό, ωστόσο βρίσκεται στην λίστα μας, καθώς είχε διατελέσει σύντροφος του γνωστού άσου του αμερικάνικου φούτμπολ, Τομ Μπρέιντι.

5. Σέρι Κόουλ

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η Σέρι Κόουλ, η πρώην σύζυγος του Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος αγωνίζεται στην Τσέλσι και τη φετινή σεζόν κατέκτησε το Champions League.

6. Τατιάνα Γκριγκορίεβα

Η Αυστραλιανή αθλήτρια του άλματος επί κοντό αποχώρησε από τα κουλουάρ το 2007 και σκόρπισε… θλίψη στους συμπατριώτες της που την θεωρούσαν ως την πιο ταλαντούχα αθλήτρια των τελευταίων ετών.

7. Μπία και Μπράνκα Φερές

Οι δύο κοπέλες από την Βραζιλία θεωρούνται ίσως οι πιο καυτές δίδυμες που έλαβαν μέρος στον αθλητισμό και συγκεκριμένα την συγχρονισμένη κολύμβηση. Δυστυχώς πλέον δεν είναι ενεργές για να παρακολουθήσουμε αγώνες τους.

8. Κάρμεν Ιλέκτρα

Ότι και να πεις για την Αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο είναι λίγο. Ανάγκασε τον Ντένις Ρόντμαν να την παντρευτεί με… νυφικό! Ακόμα και με στολή… αστροναύτη θα την παντρευόταν ένας άνδρας αν του το ζητούσε… ευγενικά!

9. Άνα Κουρνίκοβα

Κάποτε, όταν είχε… πρωτοβγεί από την Ρωσία, θεωρούνταν ως μία από τις πιο ταλαντούχες τενίστριες στον κόσμο. Στην συνέχεια… ανακάλυψε την Αμερική και παράτησε το άθλημα!

10. Κιμ Καρντάσιαν

Θεωρείται ως μία από τις πιο «καυτές» γυναίκες, όχι μόνο της Αμερικής, αλλά του κόσμου. Η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχει άμεση επαφή με τον αθλητισμό, απλά στο… ενεργητικό της καταγράφονται οι… στενές της επαφές με τους Μάιλς Όστιν, Ρέτζι Μπους, Κρις Χάμφρις και Κριστιάνο Ρονάλντο! Τα… σέβη μας!

11. Άνα Σεμένοβιτς

Αν σκεφτούμε πως η ξανθιά καλλονή προέρχεται από την Ρωσία, τότε το να επιλέξει το καλλιτεχνικό πατινάζ είναι κάτι που μάλλον το περιμένουμε. Μόλις παράτησε τα πέδιλά της, ξεκίνησε καριέρα ως τραγουδίστρια και μοντέλο! Thank you Mother Russia…

12. Μίνκα Κέλι

Μία ακόμα πρώην… WAG! Η μελαχρινή καλλονή μοντέλο και ηθοποιός είχε δεσμό με τον άσο του μπέιζμπολ, Ντέρεκ Τζέτερ.

13. Στέισι Κέιμπλερ

Όσο όμορφη είναι, άλλο τόσο… επικίνδυνη μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς ουδείς μπορεί να καταλάβει πως αυτή η θεϊκή ύπαρξη ήταν επαγγελματίας μποξέρ! Άντε να της πει κάποιος… όχι!

14. Κέιτ Άπτον

Έγινε γνωστή από το… κούνημά της σε αγώνα των Los Angeles Clippers και μετά από λίγους μήνες συνδέθηκε με τον παίκτη των New England Patriots, Τομ Μπρέιντι, ο οποίος στο παρελθόν είχε σχέση και με άλλη από τη λίστα μας, την Μπρίτζετ Μοϊνάχαν.

15. Ολίβια Μουν

Η Ολίβια ήταν WAG για περίπου 10 δευτερόλεπτα και μετά αποχώρησε. Εμείς όλοι περιμένουμε με αγωνία να επιστρέψει.

Τα 15… αξέχαστα κορίτσια των σπορ (photos+videos)!



Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved