Ισοπαλία με παρατράγουδα! (photos)

Ισοπαλία με παρατράγουδα! (photos)

Αγρίνιο αποστολή: Γιώργος Κυριακόπουλος. Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι μεταξύ του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου δεν έλειψαν τα παρατράγουδα.

Ο Παππάς στο 23’ είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Φουρτάδο να ισοφαρίζει στο 74’ φάση στην οποία οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου φωνάζουν για τη μη τήρηση του «fair play».

Έτσι, ο «Άγιαξ» της Ηπείρου διατήρησε την διαφορά από τους διώκτες του, ενώ ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να ξεφύγει στην βαθμολογία και να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την άνοδο.

Επεισόδια είχαμε στην έναρξη της αναμέτρησης, μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, αλλά και στο τέλος, όπου πολλοί φίλαθλοι των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να κινηθούν απειλητικά εναντίον των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα. Τα... εξ αμάξης άκουσε ο πρόεδρος των Ηπειρωτών, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι... Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με την δύναμη του κόσμου του, που είχε δημιουργήσει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, για να κάνει πιο... εύκολα τα πράγματα στην συνέχεια.

Μάλιστα, μόλις στο 6’ ο Μπαϊκαρά βρήκε από τα αριστερά τον Βούκοβιτς, που μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε. Τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο Παναιτωλικός απείλησε με τον Παππά, αλλά και πάλι ο πορτιέρο του ΠΑΣ ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

Στην συνέχεια, οι Ηπειρώτες ισορρόπησαν την αναμέτρηση και έψαξαν το γκολ. Στο 11’ ο Κώτσιος έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Τζενάμο με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Μπακαγιόκο πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Οι δύο ευκαιρίες του «Αίαντα» της Ηπείρου βοήθησε τον ρυθμό του αγώνα, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν ωραίο θέαμα με φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 14’ ο Ρότσας πήρε την κεφαλιά από κόρνερ του Θεοδωρίδη, αλλά ο Κηπουρός μπλόκαρε.

Στο 17’ ο Μπακαγιόκο πήρε την κεφαλιά, από κόρνερ του Ντε Βινσέντι από τα δεξιά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζενάμο. Στο 22’ ο ΠΑΣ έχασε την καλύτερη ευκαιρία για το πρώτο μέρος, όταν έπειτα από κόρνερ, ο Κεϊτά πήρε την κεφαλιά, ο Τζενάμο απέκρουσε ασθενώς, με τον άσο του «Αίαντα» να κάνει το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού αντέδρασε πιο σωστά και μπλόκαρε.

Ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Χάρη Παππά. Ο Βούκοβιτς έκανε την μπαλιά στον Έλληνα μεσοεπιθετικό, αυτός πέρασε τον Κώτσιο και με πλασέ μέσα από την περιοχή, πρόλαβε την έξοδο του Κηπουρού και έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια, ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το σουτ του Ντε Βινσέντι στο 32’ ήταν αδύναμο και δεν αποτέλεσε απειλή για τον Τζενάμο.

Στο 41’ είχαμε την τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου, όταν ο Γκούρμα έκανε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Ντάσιος την τελευταία στιγμή πρόλαβε την προβολή του Παππά και έδιωξε σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως... ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, ήτοι με ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, στο 51’ ο Θεοδωρίδης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Εντζενγκουέλε πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κηπουρού.

Στο 67’ ο Γκούρμα έφυγε στην αντεπίθεση, ο Πάντος τον ανέτρεψε έξω από την περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει το φάουλ για τον Παναιτωλικό και την δεύτερη κίτρινη κάρτα, κόκκινη στον αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα, που συνέχισε την αναμέτρηση με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο 74’ έγινε η φάση που έβαλε «φωτιά» στο μεγάλο ντέρμπι της Football League. Ο Ντάσιος θέλησε να γυρίσει την μπάλα στην άμυνα του Παναιτωλικού για «fair play», οι αμυντικοί των γηπεδούχων σταμάτησαν, ωστόσο ο Φουρτάδο κυνήγησε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή του Τζενάμο και με σουτ έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Άμεσα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου έπεσαν πάνω στον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα, με αποτέλεσμα να έχουμε γενική σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο και να διακοπεί η αναμέτρηση για περίπου πέντε λεπτά. Μάλιστα, οι οπαδοί του Παναιτωλικού καταφέρθηκαν εναντίον του Γιώργου Χριστοβασίλη, προέδρου των Γιαννιωτών, που παρακολουθούσε την αναμέτρηση μαζί με τον Φώτη Κωστούλα στα επίσημα του γηπέδου.

Στο 84’ ο Φουρτάδο τραυματίστηκε και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου. Κατά την έξοδό του, δέχθηκε ένα μπουκάλι στο πρόσωπο από την κερκίδα, κάτι που προκάλεσε νέα διακοπή στο παιχνίδι.

Στην συνέχεια, ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά για να πετύχει το γκολ της νίκης, ωστόσο οι προσπάθειες των παικτών του Μπάμπη Τεννέ δεν κατάφεραν να απειλήσουν άμεσα την εστία του Κηπουρού.

Θυμηθείτε, την περιγραφή του ντέρμπι των δύο πρώτων ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα της Football League, πατώντας  ΕΔΩ

Νωρίτερα, το Onsports κατέγραψε επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων...

14:44 Οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα εισήλθαν στις κερκίδες του γηπέδου. Αμέσως μετά οι οπαδοί των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκαν, τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους άνδρες των ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις μάλιστα, αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση χημικών.

14:46 Οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στα αποδυτήρια λόγω της «βαριάς» ατμόσφαιρας που επικρατεί...



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved